Beste zonnebrand bij zonneallergie: Dr.G Sun+ Green Mild Up Sunscreen

Beste zonnebrand bij zonneallergie

Wanneer je op zoek bent naar de beste zonnebrand bij zonneallergie, kom je meestal uit bij een milde formule op basis met mineralen. Een van de grootste problemen met zonnebrandcrème op basis van mineralen is echter de hoeveelheid tijd die nodig is om aan te brengen, dankzij de rijke, vaak plakkerige textuur. Het laat vaak een aanzienlijke witte waas achter als het niet goed wordt gesmeerd en dit komt door de aard van de anorganische filters die erin zijn geformuleerd; Titaandioxide en zinkoxide. Dr.G Green Mild Up Sun is een van de weinige zonnefilters die geen chemische UV-filters bevat, maar het is nog steeds geschikt om onder veel foundations te gebruiken. Het is echt goed en ik noem het mijn huidige Heilige Graal.

Ik heb eerder 6 zonnebrandmiddelen op dit gebied beoordeeld en deze keer wil ik Dr. G. in de kijker zetten. Ik hoor mensen niet zo vaak over dit merk praten, noch de Green Mild zonnebrandcrème reviews, maar ik kan je vertellen dat ik eindelijk de beste zonnebrandcrème heb gevonden die het verdiende om als een heilige graal in mijn schoonheidsstandaard te worden genoemd. Ik geniet echt, echt van dit spul en ik ben zo blij om mijn gedachten met jullie te delen.

Beste zonnebrand bij zonneallergie

Over het merk

Dr.G is een schoonheidsmerk ontwikkeld door Dr. Gun-Yong Ahn, die meer dan 20 jaar klinische ervaring heeft met huidherstel. Hij ontwikkelde dit merk op verzoek van zijn patiënten die huidverzorgingsproducten wilden voor dagelijks gebruik na hun dermatologische behandelingen. Het merk wordt ondersteund door intens wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling van huidwetenschap op basis van de beroemde Baumann-huidtypes en voorafgaand aan de ontwikkeling van de producten deed Dr.G een DNA-analyse van 1000 mensen om de oorzaak van een gevoelige huid te ontdekken.

Dr. G biedt 4 verschillende soorten zonnebrandproducten uit dezelfde lijn en degene die ik vandaag aan het reviewen ben, is geformuleerd voor de gevoelige huid en mensen die snel last hebben van een allergische reactie op zonnebrand. Andere varianten zijn Deep Moist Up Sun+, Brightening Up Sun en Airy Skin Up.

Productomschrijving

  • Omschrijving: 100% fysieke zonnebrandcrème voor de gevoelige en tere huid. Dit veilige zonverzorgingsproduct bestaat uit EWG-ingrediënt en fysieke zonnefilters die UV-stralen reflecteren om uw tere huid te beschermen.
  • Netto inhoud : 50 ml
  • Waar te koop: bol.com
  • Verkoopprijs: €33,99
  • Gebruiksaanwijzing: Breng een juiste hoeveelheid gelijkmatig aan voor de laatste stap van huidverzorging.

Ingrediënten

Water, Cyclomethicon, Zinkoxide, Propaandiol, Titaandioxide, Dicaprylylcarbonaat, Polyglyceryl-3-Polydimethylsiloxyethyl, Dimethicon, Cetyl Ethyhexanoate, 1,2-Hexanediol, Disteardimonium Hectorite, Magnesium Sulfate, Salvia Hispanica Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract , Waterstofdimethicon, Aluminiumhydroxide, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystreaat, Stearinezuur, Dimethicon Crosspolymeer, Fenyl Trimethicon, Fructooligosacchariden, Saccharide Hydrolysaat, Pullulan, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruitolie, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Ethylhexylglycerine, Octyldodecanol, Pelargonium Graveolens Bloemolie, Carthamus Tinctorius (Saffloer) Zaadolie, Marrubium Vulgare Extract, Rosa Damascena Bloemolie, Echium Plantagineum Zaadolie, Gehydrogeneerde Lecithine, Olea Europaea (Olijf) Olie onverzeepbare bestanddelen, Cetearyl Alcohol, Glycine Soja (Sojaboon) Olie onverzeepbare bestanddelen, Triticum Vulgare (Tarwe)kiemolie onverzeepbare bestanddelen, glycerine, Tagetes Erecta bloemenextract, Cardiospermum Halicacabum Annuus (zonnebloem) zaadolie onverzeepbare bestanddelen, Pinus Pinaster schorsextract, Biosaccharide Gum-4 Cholesterol, Phytosphingosine, Cholesterol, Phytosphingosine, Ceramide EOP, Ceramide NS, Ceramide NP, Ceramide AP, Citroenzuur, Tocoferol.

Beste zonnebrand bij zonneallergie

Textuur en werking

De zonnebrandcrème heeft een romige textuur en ziet er wit uit. Zodra het droogt, wordt het kleurloos en laat het geen witte waas achter. Het is een geurvrij product, maar het pikt de geur op van plantaardige oliën en extracties en verspreidt een vage verfrissende geur.

De plastic verpakking is ondoorzichtig en ik vind het ontzettend belangrijk om dit soort verpakkingen te hebben voor een zonnebrandproduct. Een doorzichtige of doorzichtige fles zou het product binnenin onstabiel maken en zou de efficiëntie van de UV-blokkers verminderen.

Bewaar dit product uit voorzorg buiten de zon en op een koude, droge plaats. Ik vind het geweldig hoe Dr.G de ‘openingsdatum’ op de fles heeft gedrukt, zodat we de openingsperiode kunnen volgen. Ik doe de mijne niet omdat ik mijn zonnebrand vrij snel op heb.

Mijn ervaringen met de Dr.G Sun+ Green Mild Up Sunscreen

De Dr.G Sun+ Green Mild Up Sunscreen heeft bij mij inmiddels de Heilige Graal status behaald en ik vind het met recht de beste zonnebrand bij zonneallergie en voor de zeer gevoelige huid. Hieronder deel ik de redenen waarom:

2. Zachtaardig

Ik geef persoonlijk de voorkeur aan zonnefilters op basis van mineralen omdat ze heel zacht zijn voor mijn ogen en de huid zelf. Ik vind de Dr. G Sun+ Sunscreen de beste zonnebrand bij zonneallergie. Geen tranen als ik dit op mijn gezicht smeer, geen onaangenaam gevoel, geen branderig gevoel op mijn huidbespeurd, ook geen puistje! Ik krijg vaak kleine bultjes op mijn huid wanneer ik voor het eerst kennismaak met nieuwe producten, maar ik ben blij dat dit bij dit product niet het geval is. Mensen met een zeer gevoelige huid, zullen daarom veel baat hebben bij deze zonnebrand.

3. Geen witte waas!
Dit is de belangrijkste reden waarom ik dit een Heilige Graal noem; Het laat me zonder witheid achter. Ik hou hiervan. Ik hoef er niet aan te denken om er een donkerdere tint foundation bovenop te dragen of om nog veel meer minuten te nemen om de SPF-crème volledig in de huid te laten trekken. Een fysieke of minerale zonnebrandcrème heeft vaak tijd nodig om in te werken vanwege de grotere deeltjes binnenin, maar dit is niet het geval.

4. Een balanstextuur
Toen ik het voor het eerst in handen kreeg, verwachtte ik dat de textuur zwaar en plakkerig zou zijn, zoals de meeste zonnefilters op basis van mineralen, maar in plaats daarvan werd ik begroet met een lichte, bijna waterige textuur. Het is niet zo vloeibaar en vloeibaar als Biore Aqua Rich Essence en het is ook niet zo dik als Innisfree Daily UV Protection Cream. Cyclomethicone (tweede van zijn ingrediënt) is een synthetische siliconenolie die grotendeels in de formulering wordt gebruikt en dat is wat ervoor zorgt dat de zonnebrandcrème licht aanvoelt en gemakkelijk over de huid glijdt.

5. Goed voor onder make-up

Van alle soorten zonnebrandmiddelen (gel, essence, spray enz.) zou een crèmeformulering altijd mijn favoriet zijn, omdat ze de neiging hebben om goed te werken onder make-up. Zonnebrandcrème die te droog is, zorgt ervoor dat de foundation er taartachtig uitziet, terwijl te waterige make-up kan leiden tot pilling. Dit is ook de reden waarom ik niet de grootste fan ben van Biore Aqua Essence en de Sunplay zonnebrandcrème die ik eerder heb besproken. Dr.G Green Mild Up Sun lijkt goed te werken met veel verschillende soorten foundation die ik in mijn collectie heb; Bijvoorbeeld; Maybelline FIT mij! Foundation, Rimmel Wake Me Up Foundation en Nars Sheer Glow. Bovendien trekt het vrij snel in de huid, dus het zal niet veel interfereren met alles wat je erop smeert.

6. Geschikt voor vette, gecombineerde huid en vochtig weer

De afwerking is mat zodra het droogt en mijn huid voelt minuten later gehydrateerd aan. Zodra het in de huid is gemengd, geeft het een beetje een glanzend uiterlijk, wat volgens mij normaal is voor een waterige zonnebrandcrème. Ik herinner me dat ik Liah Yoo op YouTube zag zeggen dat deze zonnebrandcrème haar huid uitdroogde tijdens het winterseizoen. Ik heb geen idee of dat zo is, maar naar mijn mening droogt de zonnebrandcrème helemaal niet en ik kan zeker minstens 2 zonnebrandmiddelen op basis van mineralen op de markt noemen die droger zijn dan deze. Eerlijk gezegd denk ik dat Dr.G Green Mild Up Sun perfect zou zijn voor het zonnige weer. Het voelt zeer comfortabel aan en heeft helemaal geen siliconenachtig.

Twee soorten zonnefilters

Dr.G Green Mild Up zonnebrandcrème maakt gebruik van 2 verschillende soorten zonnefilters; Titaandioxide en zinkoxide en beide zijn zeer stabiel en hebben een goed veiligheidsprofiel. Omdat de afwerking cosmetisch elegant is, vroeg ik me af of ze besloten om deze zonnebrandcrème te formuleren met ‘nanodeeltjes’ of gemicroniseerde UV-filters, omdat zonnebrandcrème die met dit soort ingrediënten is gemaakt, meestal minder dekkend lijkt in vergelijking met traditionele zonnebrandcrème op basis van mineralen.

Beste zonnebrand bij zonneallergie

Beste zonnebrand bij zonneallergie: conclusie

Ik denk dat iedereen die op zoek is naar de beste zonnebrand bij zonneallergie met een lichtgewicht, hydraterende formule, de Green Mild Up Sun van Dr.G erg zullen waarderen. Wat het product onderscheidt, is dat het geen witte waas heeft, ook al is het een zonnebrandcrème op basis van mineralen en ook fantastisch draagt onder make-up. Ik vind het geweldig en ik zou het ten zeerste aanbevelen!

U leest: Beste zonnebrand bij zonneallergie: Dr.G Sun+ Green Mild Up Sunscreen

Ook populair: Allergische reactie door mascara? Zó voorkom je het!