Bh bandjes zakken af? Gebruik Bh Schouderpads!

bh bandjes zakken af

Herken je het probleem: de bh bandjes zakken af, waar je ook bent, wat je ook doet. Een vervelend probleem. Of herken je de situatie waarbij aan het einde van de dag de striemen en afdrukken in uw schouders staan door knellende beha bandjes. Beide problemen zijn eenvoudig op te lossen door het dragen van siliconen beha schouderpads! 

Heb jij vaak last van striemen in de huid door te strakke en knellende beha bandjes? Vaak hebben we niet door hoe ons ondergoed in de huid kan drukken. Aan het eind van de dag zien we de afdrukken erin staan. Dit kan ook zeer doen. In dit geval is het zeer raadzaam om een setje pads op de schouder te plaatsen, zodat deze klachten voorkomen worden. Bh bandjes zakken af? Ook dan is de schouderpad ideaal. Deze zorgt er namelijk voor dat de bustehouder helemaal op z’n plek blijft zitten, de hele dag door! De flexibele, siliconen pads kan je eenvoudig onder je bandjes plaatsen, zodat knellen, schuren of afzakken voorkomen wordt. Ideaal voor mensen die graag op comfortabele wijze hun beha dragen! Bij Bol.com kan je een setje schouderpads bestellen voor €10,94. Een eenmalige investering waar je keer op keer plezier aan zult beleven.

bh bandjes zakken af

bestel knop 2

 

Voorkom afzakkende bh bandjes met de Schouderpads

Het gevoel van afzakkende beha bandjes kan erg kriegelig zijn. Ja moet continue onder je kleding proberen de straps weer op z’n plek te zetten. Ook niet ideaal tijdens het werk. Daarom is er een eenvoudige oplossing op de markt: de siliconen pads van het merk Julimex. Je kan ze online bestellen en je zult zelf merken wanneer je ze draagt dat dit een wereld van verschil zal betekenen. Dit geldt ook voor wanneer je vaak last hebt van striemen in de huid door knellende beha’s. Door de pad te dragen wordt de schouder ontzien van deze knellingen. Een fijne oplossing wat slechts een eenmalige aanschaf vergt!

Andere handige beha producten

Bij Bol.com kan je terecht voor nog veel meer handige bh gadgets. Zo is er de zelfklevende beha, zonder bandjes. Ideaal voor onder strapless jurkjes of tops met een open rug. Zoek jij een grappig cadeauartikel voor iemand? Dan kan de Snoep bh een leuke aanrader zijn. En ook zijn er verlengstukjes verkrijgbaar, welke de bustehouder enkele centimeters kan verlengen. Ideaal wanneer je vaak schommelt in gewicht! Kortom, neem gerust eens een kijkje want aanbod is zeer divers.

Bh bandjes zakken af? Bestel hier een paar Julimex Schouderpads voor €10,94 online

bh bandjes zakken af

bestel knop 2

Een ruim beauty assortiment

Bij Bol.com kan je nog veel handige beautyproducten kopen. Het assortiment is enorm en er wordt snel geleverd. Zo kan je eenvoudig vanuit huis rondsnuffelen in deze bekende webshop. Naast dit soort gadgets is er ook make-up, parfum of gezondheidsproducten te koop. Zoek je nog een specifiek product? Of ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor iemand Geheid dat je hier zult slagen. Kom ook eens langs en bekijk het ruime aanbod!