Bh sluiting nodig? Gebruik een Bh verlengstukje!

bh sluiting

Ben jij op zoek naar een manier om je beha goed te kunnen sluiten? Dan is een Bh Verlengstuk een goede optie. Dit verlengstukje verlengt de omvang van elke bustehouder tot 5 centimeter. Je kan zelf kiezen hoeveel verlenging nodig is, hier zijn diverse haakjes voor met hierin diverse afmetingen. Wil je meer dan vijf centimeter verlengen, dan kan je twee verlengers aan elkaar gebruiken! Een ideale oplossing wanneer een sluiting stuk is of wanneer je beha te krap is geworden en je graag wat meer ruimte zou willen creëren om hem comfortabel te kunnen dragen.

Je hoeft niet meteen nieuwe beha’s te kopen wanneer de bh sluiting niet meer goed werkt, je kan hiervoor een verlengstuk overwegen. Bij Bol.com kan je alle soorten en maten vinden. Zo kan je kiezen uit een 2-haaks of 3-haaks stukje, en dan kan je daarbij ook nog de juiste kleur kiezen zoals zwart, wit of huidkleur. Ze kosten €4,95 en daarmee ben je een stuk goedkoper uit dan wanneer je een hele nieuwe bh zou aanschaffen! In een handomdraai klik je ze vast aan je eigen bh-haakjes en daarmee ben je meteen voorzien van een nieuwe, comfortabele en goedwerkende sluiting!

Bestel hier Bh sluitingen in 2-haaks of 3-haaks uitvoeringen voor €4,95 online!

bh sluiting           bh sluiting

Te krappe bh verlengen

Schommel jij vaak in gewicht en merk je dat je bh’s te krap worden in de omvang? Een vervelend probleem, want door de krapte kunnen striemen in de huid ontstaan en dan kan erg zeer doen. Zeker wanneer je mooie lingerie in je bezit hebt die je niet graag wilt vervangen voor nieuwe, kan een verlengstukje een uitkomst zijn. De omtrekt wordt direct verlengd tot 5 centimeter (meer is ook mogelijk door er twee aan elkaar te haken!). Hiermee kan je je vele malen prettiger in je vel voelen, tenslotte is een goede beha iets wat elke dag weer nodig is voor naar je werk, naar school maar ook gewoon voor thuis. Een investering als deze is daarom een grote aanrader.

Diverse soorten en kleuren

Wat voor bustehouder je ook draagt, er is altijd wel een geschikte sluiting voor te vinden. Zo zijn er 2-haaks versies of 3-haaks versies te koop, het is maar net welke breedte je nodig hebt. Ook is er genoeg keuze in kleur. De meest gebruikte kleuren zijn natuurlijk zwart, wit en huidkleur. Deze zijn allemaal te koop bij Bol. De 3-haaks verlengstukken hebben bijvoorbeeld een afmeting van 5 cm x 3 cm, en tussen elk haakje zit een ruimte van 19 mm. Het is maar net hoeveel je je beha wilt verlengen. Een fijne optie wanneer je in gewicht schommelt en toch voorzien wilt zijn van een comfortabele manier van dragen. Een wereld van verschil voor te krappe bh’s!

Koop hier een comfortabele Bh Sluiting voor €4,95 bij Bol.com!

       bh sluiting

Andere handige gadgets

Er zijn nog veel meer van dit soort handige gadgets te vinden die een groot verschil voor je kunnen betekenen. Denk hierbij aan beautygadgets als de Beautyblender: het make-up ei wat egaal en dekkend alle vloeibare make-up aanbrengt, zoals foundation. Maar een totaal andere gadget wat de gezondheid kan verbeteren is het gebruik van een Nachtbril: deze bril draag je in het donker terwijl je rijdt. Je ogen hoeven zich minder in te spannen waardoor je minder vermoeid raakt en je ogen rust krijgen. Zo zijn er nog meer voorbeelden te noemen, kijk daarom gerust eens in het complete assortiment!