Bh tussenstuk kopen? Bestel verlengstukjes online!

bh tussenstuk

Ben jij op zoek naar een tussenstukje voor je beha? Dan kan je bij Bol.com goed terecht om er een te bestellen. Zij verkopen namelijk zowel 2-haaks als 3-haaks verlengstukken in diverse kleuren. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor neutrale kleuren als zwart, wit of huidkleur. Zo kosten €4,95 per stuk en hiermee kan je de omvang tot 5 centimeter verlengen. Wil je ze nog verder verlengen, dan kan je er ook twee aan elkaar haken. Door de handige haakjes bepaald je zelf hoe lang of hoe kort de verlenging moet zijn. Een snelle en makkelijk oplossing voor wanneer je te krappe beha’s breder wilt maken!

Een krappe bustehouder is een vervelen probleem. Met een bh tussenstuk kan een snelle en betaalbare oplossing bieden. Vaak ontstaan er striemen en afdrukken in de huid, iets wat erg zeer kan doen en wat ook niet bevorderlijk is voor de houding. Vaak kunnen rugklachten ontstaan of pijn in de nek. Juist dit soort klachten zijn vervelend om gedurende de hele dag te moeten ervaren. Ook is het aanschaffen van nieuw ondergoed niet altijd even fijn voor in de portemonnee. Daarom is het bestellen van een tussenstukje een prettige oplossing, ook wanneer het tijdelijk is. Ideaal voor mensen die vaak in gewicht schommelen.

Bestel hier 2-haaks of 3-haaks bh tussenstukjes voor €4,95 in diverse kleuren online!

bh tussenstuk    

Zowel voor 2-haaks als 3-haaks beha’s

Of je nou een 2-haaks of 3-haaks beha hebt, voor elk exemplaar zijn wel tussenstukjes te vinden. Zo kan je ook nog kiezen uit diverse kleuren, zodat je precies de juiste hebt. Ideaal om snel een verlengmethode toe te kunnen passen. Zo heeft de 3-haaks versie een afmeting van 3 x 5 centimeter en tussen de haakjes zitten elk 19 millimeter. Je kan dus zelf kiezen hoever je de bh wilt verlengen, met een maximum tot 5 centimeter. Je haakt hem gewoon eenvoudig vast een je eigen sluiting! Wil je hem nog meer verlengen, dan kan je er ook twee aan elkaar vastmaken. Binnen een mum van tijd draagt de beha weer comfortabel gedurende de dag.

Andere handige bh producten

Er zijn nog veel meer betaalbare producten op de markt die als een goed alternatief dienen ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe beha. Een bh tussenstuk is er een van, maar er zijn er nog meer. Zo zijn er schouderpads te koop die knellen en striemen in de schouders voorkomen. Doorzichtige bh bandjes zijn perfect wanneer je een top of jurkje draagt maar geen gekleurde bandjes erboven uit ziet komen. En wil jij een handige gadget om je bandjes mee vast te maken op de rug, zodat ze verdwijnen onder tanktops? Gebruik dan bh clips! Zo zijn er nog veel meer producten die enorm handig zijn.

Koop hier een bh tussenstuk in jouw favoriete kleur voor €4,95 online!

bh tussenstuk

Een nieuwe beha voor €4,95

Voor slechts €4,95 heb je zo’n handig verlengstukje in je bezit en ben je vele malen goedkoper uit dan dat je een geheel nieuwe beha zou aanschaffen. Alleen voelt het wel alsof je een nieuwe draagt, want de maat is nu vele malen comfortabeler! Een belangrijk punt gezien je elke dag opnieuw je bh uit de kast trekt. Heb jij nog een te krappe beha die je graag draagt? Dan is dit dus de ideale oplossing!