Bh verlengstuk: verleng je beha tot 5 centimeter!

bh verlengstuk

Herken jij het probleem van te krappe beha’s? Je bent gehecht aan je favoriete bh en je wilt hem het liefst niet meteen weggooien wanneer je merkt dat hij te krap wordt. Er is een simpele oplossing waarmee je dit snel en eenvoudig kan verhelpen zonder dat je meteen nieuwe lingerie moet aanschaffen: namelijk het gebruik van verlengstukjes! Hiermee verleng je de omvang tot wel 5 centimeter. Meer kan ook door er twee aan elkaar te haken. Dit is ideaal voor mensen die vaak schommelen in gewicht of dames die in verwachting zijn. De bustehouder draagt meteen een stuk comfortabeler, wat rugklachten en striemen in de huid voorkomt.

Je kan op Bol.com online terecht voor een bh verlengstuk wat precies past bij jouw beha. Zo zijn er versies voor 2-haaks of 3-haaks bh’s. Zo heeft de 3-haaks versie een afmeting van 5 x 3 centimeter en is de afstand tussen elk haakje 19 millimeter. Zo kan je precies kiezen in hoeverre je de beha wilt verlengen. Er zijn ook diverse kleuren verkrijgbaar, waaronder zwart, wit of huidkleur. Je bent op deze manier altijd voorzien van een onzichtbare verlenging onder je kleding, wat wel zo prettig is. Bovendien is het zeer comfortabel om te dragen. Voor €4,95 ben je voorzien van een goede en snelle oplossing voor te krappe beha’s!

Bestel hier 2-haaks of 3-haaks Bh verlengstukken in diverse kleuren online!

bh verlengstuk      bh verlengstuk

Te krappe bh’s verlengen

Beha verlengers worden steeds populairder. En niet voor niets, een bh verlengen is in een handomdraai geregeld met een handig verlengstukje. Je kan ze in diverse soorten en maten bestellen, zodat hij precies aan jouw bustehouder past. Dit is een fijn idee wanneer je merkt dat je lingerie te krap wordt, maar je niet meteen nieuwe wilt aanschaffen. Door een verlengstuk van €4,95 aan te schaffen kan je dit probleem meteen verhelpen. Een snelle oplossing die je er elk moment bij kan pakken, ook wanneer je regelmatig schommelt in gewicht. Wil je graag in een keer klaar zijn, dan is een huidkleur verlengstuk een goede optie. Deze is namelijk altijd onzichtbaar onder kleding!

Andere handige bh tips

Zo zijn er nog veel meer handige producten op de markt, om bepaalde ongemakken met bustehouders te voorkomen. Denk aan schouderpads, om striemen van behabandjes in de huid tegen te gaan, of transparante bandjes die je vrijwel niet ziet wanneer je mouwloze topjes of jurkjes draagt. Een clipje kan ideaal zijn wanneer je de beha bandjes wilt wegwerken onder tops of jurkjes, je bindt ze dan als het ware bij elkaar. Zo zijn er nog veel meer producten te koop die een wereld van verschil kunnen betekenen, zowel op het gebied van comfort als in de portemonnee. De verlengstukken zijn hier een mooi voorbeeld van!

Koop hier jouw ideale bh verlengstuk voor €4,95 online!

bh verlengstuk

Waarom bestellen bij Bol.com?

Verlengstukjes bestellen bij Bol is snel, makkelijk en het kan een hoop geld schelen. Zeker wanneer je nog een giftcard hebt liggen kan je die ook mooi inzetten tijdens het bestelproces. Dan ben je vele malen goedkoper uit dan wanneer je een soortgelijk product gaat halen in de bekende lingeriezaken! Kortom, wil jij graag betaalbaar de beha verlengen zonder een compleet nieuwe ervoor terug te hoeven kopen? Bestel dan online in de webshop een exemplaar naar jouw voorkeur! Het zal een wereld van verschil betekenen.