Bh verlengstukje kopen? Bestel verlengstukjes online!

Ben jij op zoek naar een manier om je beha eenvoudig en snel te verlengen? Er is een product op de markt wat speciaal hiervoor ontworpen is, namelijk het beha verlengstuk! Deze haak je eenvoudig vast aan de haakjes van je eigen bustehouder, zodat hij tot vijf centimeter verlengd kan worden. Wil je meer dan vijf centimeter verlengen, dan kan je er ook twee aan elkaar vast maken. Het is een hele simpele en betaalbare methode, wat een uitkomst kan bieden aan mensen die bijvoorbeeld vaak in gewicht schommelen maar niet direct nieuwe lingerie willen kopen zodra het te krap wordt.

Bij Bol.com kan je een bh verlengstukje kopen voor €4,95. Je kan kiezen in kleuren, maar ook naar of je een 2-haaks of 3-haaks versie wilt. Een 3-haaks versie heeft een afmeting van 3 x 5 centimeter. Tussen de haakjes zelf zit een afmeting van 19 millimeter, dus je kan zelf bepalen hoeveel je exact wenst te verlengen. Een ideale methode om snel af te komen van oncomfortabel ondergoed wat kan knellen in de huid of rug- en schouderklachten kan veroorzaken. Het aanschaffen van een goed verlengstukje kan wat dat betreft een wereld van verschil betekenen!

Bestel hier bh verlengstukjes voor €4,95 in jouw favoriete kleur online!

bh verlengstukje    

Voorkom knellen met een bh verlengstukje

Het gebruik van deze handige verlengstukken kan knellen en striemen in de huid voorkomen, wat vaak bij krappe bustehouders het geval is. Ook worden rug- en nekklachten sterk verminderd. Tenslotte gaat je houding er ook op vooruit wanneer je comfortabel ondergoed draagt wat de juiste omvang biedt. Door met een verlenger vijf centimeter toe te voegen aan de omtrek van de bh, kan er al veel verschil gemaakt worden. Je merkt dit direct en kan ook veel meel plezier halen uit de dag. Bovendien gaat de gezondheid erop vooruit en het scheelt het ook nog eens een hoop geld ten opzichte van de aanschaf van nieuwe beha’s. Kortom, een oplossing met alleen maar voordelen!

Andere bh gadgets

Er zijn nog veel meer gadgets op de markt speciaal voor behadragers. Denk bijvoorbeeld aan transparante bandjes, die goed onder tops of jurken staan. Maar ook schouderpads die knellen rondom de huid van de schouders voorkomen. Er bestaan ook clips waarmee je de bandjes aan elkaar vast kan maken op de rug. Zo worden ze onzichtbaar onder tanktops of jurkjes. Er zijn dus veel mogelijkheden voor een zacht prijsje om hetzelfde effect te bereiken als met een speciale beha die in de winkel vele malen duurder kost. De bh verlengstukken zijn hier een goed voorbeeld van.

Koop hier het bh verlengstukje wat het best bij jouw beha past online!

bh verlengstukje

Zowel voor 2-haaks als 3-haaks beha’s

Of je nou een 2- of 3-haaks beha hebt, voor beiden zijn verlengstukjes verkrijgbaar in diverse kleuren. De meest neutrale zijn zwart, wit of huidkleur. Wil je er een die onder elk kledingstuk past, dan is huidkleur een goede optie gezien dit altijd onzichtbaar is onder kleding. Je kan ze allemaal online bestellen bij Bol. Heb je nog een cadeaubon liggen? Dan kan je die natuurlijk ook heel goed gebruiken! Tenslotte is het een mooie investering die misschien wel elke dag van pas kan komen.