Bicolor diamanten ring kopen? Dit zijn de bestsellers!

bicolor diamanten ring

Een bicolor diamanten ring is stijlvol, elegant en tijdloos. Je kan deze ring zowel bij goud- als zilverkleurige sieraden dragen. Dat maakt de ringensoort zo razend populair. Ook als verlovingsring of trouwring is het een veel gekozen design. Ben jij op zoek naar een speciale ring voor de grote dag? Er is een enorm aanbod aan bicolor diamanten ringen te vinden bij Bol.com. De grootste sieradenmerken zijn hier vertegenwoordigd waaronder Lucardi, Orphelia of The Jewelry Collection. Voor elk budget is er wel een ring te vinden die voldoe aan jouw wensen. Wil je een grote diamanten steen of meerdere glinsterende diamantjes? Een open ring, een vierkante ring of een dubbel laagse ring? Met ruim 536 ringen is het aanbod eindeloos. Wij hebben de top 5 bestverkochte ringen ter inspiratie voor je op een rijtje gezet!

Bicolor diamanten ring bestsellers top 5

The Jewelry Collection Ring Diamant 0.096ct

Bicolor diamanten ring

Wat een plaatje, deze bicolor wit- en geelgouden ring met glinsterende diamanten steentjes in het midden. De ring heeft een sierlijk en elegant uiterlijk en is een droom om te dragen voor elke bruid.

14 Karaat bicolor ring met diamant 0,02ct

Bicolor diamanten ring

Een sprankelende beauty: deze prachtige trouwring van 14 karaat geelgoud en witgoud. De diamanten steen heeft een gewicht van 0,02ct. Het is een klassieke ring, wat haar meteen tijdloos maakt.

Bicolor Gouden Ring saffier en diamant 0.10ct

Bicolor diamanten ring

De beeldschone saffier diamanten steen maakt in 2021 helemaal haar comeback. Saffier staat voor innerlijke rust en harmonie. Deze prachtige en sierlijke ring is een plaatje voor het oog.

Orphelia RD-3016/54 – Ring – Bicolor Goud 18 Karaat – Diamant 1.00 ct

Bicolor diamanten ring

Glinstering alom met deze Orphelia bicolor gouden (18 Karaat) ring. De ring bezit 80 briljant geslepen diamanten, met een totaal gewicht van 1.0 karaat. Een pareltje tussen de bicolor ringen collectie.

The Jewelry Collection Ring Diamant 0.25ct

Bicolor diamanten ring

Elegant en classy, deze bicolor trouwring met een pave van briljant geslepen diamant van 0.25ct. De ring is stijlvol en de witgouden ring heeft een breedte van 6mm.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png