Billie Eilish parfum kopen? Bestel haar 100ml flacon online!

billie eilish parfum kopen

Is er iets dat Billie Eilish niet kan? Net toen je dacht dat de 19-jarige muzieksensatie geen vakjes meer kon afvinken – ze heeft zeven Grammy’s op haar naam trouwens – ging ze door en overtrof zichzelf… nog maar eens. Omdat je weet: als tiener de wereld rondreizen, optreden in Coachella, Grammy-records breken, de jongste vrouw van Billboard zijn die uitgeroepen is tot Vrouw van het Jaar, en een origineel nummer schrijven voor een James Bond-film (om een ​​paar van haar prestaties te noemen) was gewoon niet genoeg. Maar deze keer ligt haar volgende grote onderneming niet in de muziekruimte. De singer-songwriter is uitgegroeid tot schoonheid en creëerde Eilish – haar eigen geur die legitiem ruikt naar een warme, liefdevolle knuffel. Rechtop. Wil jij graag de Billie Eilish parfum kopen? Lees in dit artikel meer over haar uitgebrachte geur.

Billie Eilish parfum kopen

Een flacon van haar eigen lichaam

Parfum is altijd een constante liefde geweest in Billie’s leven, dus het is echt niet schokkend dat ze besloot er zelf een te maken. Hoewel het ook haar synesthesie was (wanneer je een zintuig ervaart via een ander zintuig) die een rol speelde in haar interesse in het ontwerpen van een geur, vertelde ze. “Ik was op zoek naar dit idee van deze amberachtige kleur, dit donkerbruine gekarameliseerde ding. Ik wilde dat het gezellig zou aanvoelen, bijna als het woord november – bijna zoals boomschors,” beschreef ze.

Billie koos de fles om het bovenste deel van het lichaam te benadrukken – met name de borst, nek en sleutelbeen – omdat dit haar favoriete delen zijn. “Wat ik zo leuk aan ze vind, is dat ze zo natuurlijk mooi zijn zonder iets te laten zien. Dat is wat ik altijd zo stom vond aan scholen, waar meisjes hun schouders niet kunnen laten zien. Iedereen, ongeacht je geslacht, die lichaamsdelen zijn gewoon mooi”, vertelde ze.

En aangezien Eilish letterlijk uit Billie’s zintuigen werd geboren, voelde het alleen maar goed (en on-brand, TBH) om erachter te komen welk van haar nummers haar geur zou zijn. Na een beetje nadenken vertelde ze dat het haar hit ‘listen before i go’ zou zijn. “‘Listen before i go’ qua kleur is precies wat de geur voor mij is,” onthulde ze. “Tekstkundig gezien gaat het niet om van een gebouw springen. Het gevoel van dat nummer en de kleur van dat nummer is heel erg wat ik associeer met deze geur,” zei ze. Als je dit juweeltje eenmaal in handen hebt, weet je precies aan welk nummer Billie denkt als ze er een snufje van krijgt. Wij houden van een intiem moment!

Over de geurnoten

Na veel hard werken was ze in staat om die warme, gezellige visie vast te leggen door middel van geur. Eilish opent met fruitige aroma’s, ontvouwt zich met zachte kruiden, rijke cacao en romige vanille, en heeft basisnoten van warme musk, tonkaboon en glad hout. Als je van zowel zoete als aardse geuren houdt, is Eilish echt iets voor jou – het is echt DE perfecte mix van bloemige en houtachtige tonen. De ingrediënten in het parfum zijn schoon en ook 100 procent veganistisch en dierproefvrij. Oh, maar het wordt BETER. Ahem, twee woorden: de fles. Zie deze schoonheid zelf in al zijn glorie…

Eilish wordt exclusief verkocht op BillieEilishFragrances.com voor $68.

U leest: Billie Eilish parfum kopen? Bestel haar 100ml flacon online!

Ook populair: Top 10 beste body spray van Victoria Secret aller tijden

Dit vind je misschien ook leuk: