Biodermal Vitamine C serum review: direct een heldere huid

Biodermal Vitamine C serum review

Biodermal heeft onlangs hun Biodermal Skin Booster Glow Serum met vitamine C in hun assortiment gelanceerd en ik ben erg enthousiast om deze beide met jullie te delen: Glow, verheldering en zelfs huidskleur…hallo! Ik ben niet alleen dol op een vleugje vitamine C in mijn huidverzorging, maar het is ook de eerste keer dat ik Biodermal huidverzorging heb gebruikt. In deze Biodermal Vitamine C serum review deel ik mijn ervaringen met dit product. Je kan een flacon van 30ml voor €34,99 bij bol.com bestellen.

Waarom vitamine C?

Vitamine C is een zeer krachtige antioxidant die vrije radicalen neutraliseert. Het helpt het vernieuwingsproces van uw huid te regenereren, beschadigde huidcellen te genezen en te herstellen. Plaatselijk en in gestabiliseerde vorm aangebrachte vitamine C compenseert dagelijkse agressors zoals vervuiling en UV-schade, met als resultaat een beter beschermde huid, minder tekenen van vroegtijdige veroudering en een gezondere, vollere huid. Vitamine C werkt ook om de melanineproductie te remmen om ouderdomsvlekken te voorkomen en het helpt ook om de huidskleur op te fleuren en te egaliseren.

Vitamine C is echt een fundamenteel en belangrijk onderdeel van je huidverzorging, het is een geweldig ingrediënt als het op de juiste manier en in het juiste concentraat wordt gebruikt en kan geweldige effecten hebben op je huid.

Over de boosterformule van Biodermal

Biodermal Skin Booster Glow serum is een krachtige en hooggeconcentreerde skin boosterformule. De effectieve combinatie van vitamine C en hyaluronzuur hydrateert intensief en gaat een doffe huid en ongelijkmatige huidteint tegen. Dit duo is de gouden sleutel van dit product van Biodermal. Het zorgt ervoor dat de vitamine C krachtig is en dus geeft het een hoge antioxidantafweer dan je typische vitamine C. Deze serum is daarnaast dermatologisch getest & pH huidneutraal, wat fijn is voor de gevoelige huidtypes.

Over Biodermal Skin Booster Glow serum

Het Biodermal Skin Booster Glow serum gaat alles over het verhelderen, beschermen en egaliseren van de huidskleur. 83% van de gebruikers heeft na 4 weken gebruik een helderdere en stralendere huid gezien. Ik gebruik dit serum nu een paar weken en ik ben er echt van onder de indruk. Ten eerste vind ik deze verpakking geweldig! Het is een beetje fancy, en het heeft een functie in plaats van de eerder genoemde ‘fancy-ness’; het is een glazen fles met een pomp die precies de gewenste hoeveelheid afgeeft en ervoor zorgt dat we de meest stabiele en efficiënte dosis vitamine C krijgen bij contact met de huid. Fraai en functioneel. Ik kan garanderen dat één pompje de perfecte hoeveelheid geeft voor één applicatie op het gezicht, misschien wil je op sommige dagen nog een halve pomp.

Het uiterlijk van dit serum is oranje parelmoer en het heeft een heel mooie, gladmakende textuur wanneer het op de huid wordt aangebracht. Een echte feelgood-factor wanneer je het aanbrengt en het laat mijn huid niet plakkerig achter en ik ging meteen aan de slag met mijn vochtinbrengende crème. Ik weet dat het een instant bevrediging is, maar door die parelmoerachtige tint voel ik me meteen helder en verlevendigd.

Mijn ervaringen

Ik ben echt dol op dit serum; Ik heb nogal wat missers gehad als het gaat om vitamine C-serums, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit; het is een van de beste die ik heb gebruikt en mijn huid ziet er gladder en helderder uit. Ik zou dit echt aanraden als je je regime een boost wilt geven, je hebt hyperpigmentatie, littekens of gewoon een doffe huid; het zou echt moeten helpen. Biodermal Skin Booster Glow serum is geschikt voor ALLE huidtypes, ook de gevoelige.

Dit is echt een geweldige lancering van Biodermal met een perfect ingrediëntenduo om me op weg te helpen met het assortiment, plus hey… wie heeft er geen behoefte aan opheldering en glans? Vitamine C lijkt veel van mijn huidproblemen op te lossen en het maakt een groot verschil voor mijn huidskleur en uiterlijk. Ik kan dit serum daarom van harte aanbevelen als je op zoek bent naar iets kwalitatiefs voor de huid.

Biodermal Vitamine C serum review

U leest: Biodermal Vitamine C serum review: direct een heldere huid

Ook populair: Een douchefilter voor je haar en huid: gezonder met zacht water