Blaasontsteking voorkomen met D-mannose

blaasontsteking voorkomen

Blaasontsteking: het is een verschrikking. Zelf heb ik zeer regelmatig, toch wel 1 keer per 1-2 maanden, te kampen gehad met blaasontstekingen. Het enige wat hielp was bij mij een antibioticakuur, de huis-tuin- en keukentips zoals het drinken van een glas cranberry sap was voor mij niet voldoende om een blaasontsteking buiten de deur te houden. Na het slikken van mijn zoveelste antibioticakuur, meestal was dit Furabid, besloot ik op zoek te gaan naar een natuurlijk alternatief. Mijn natuurdrogist wees mij op D-mannose: een natuurlijk omgekeerd suiker wat volgens hem het allerbeste op de markt is om de blaasfunctie te ondersteunen en hierdoor blaasontstekingen te voorkomen. Ik was bereid om alles te proberen, want alles is beter dan regelmatig aan de antibiotica te moeten. Er zijn zelfde vrouwen die preventief na seksueel contact een antibioticapil slikken. Dit is natuurlijk niet optimaal voor het lichaam, want aan elk medicijn zit een bijwerking. Inmiddels slik ik nu een paar jaar D-mannose, en ik wil niet meer zonder. In dit artikel vertel ik meer over de werking en mijn ervaring ermee. Ik bestel mijn pillen in elk geval bij Bol.com. Je hebt dan 100 capsules voor €21,84, dus daar kan ik een tijdje mee voort.

Blaasontsteking voorkomen? Gebruik natuurlijk D-mannose. Bestel 100 pillen voor €21,84!

Waarom D-mannose tegen blaasontsteking?

D-mannose is een heel krachtig natuurlijk middel tegen blaasontsteking. Het is omgekeerde suiker (waar geen gewone suiker in zit), welke goed is voor een gezonde blaasfunctie. Het probleem is dat het lichaam nauwelijks D-mannose in zicht opneemt uit voeding zoals ananas. Het wordt via de blaas en nieren direct weer uitgescheiden. Daarom is het heel goed om D-mannose bij te nemen, zodat deze blaasfunctie gezond is. Wanneer dit het geval is zal de E-coli bacterie (welke meestal de veroorzaker is van een blaasontsteking) vele malen minder kans maken om toe te slaan. Door twee capsules per dag te nemen, ik neem een s’ ochtends en een ‘s avonds, wordt de blaas al veel beter ondersteund en ontstaat er gezonde situatie waarbij blaasklachten aanzienlijk minder worden.

Mijn D-mannose tegen blaasontsteking ervaringen

Bij het gebruik van D-mannose merk je direct binnen een paar dagen dat je gevoelige blaasklachten verminderen. En niet alleen dat. Eerst had ik gemiddeld een keer per 1-2 maanden een blaasontsteking, nu is het er gemiddeld nog maar eentje per jaar! En hiervan zijn de klachten ook een stuk minder heftig en ben ik er eerder vanaf. Ik kan dus met zekerheid zeggen dat D-mannose een van de beste natuurlijke middelen tegen blaasontsteking is, helemaal in vergelijking met antibioticaproducten. Dit is allemaal rommel voor je lichaam, gezien er bijwerkingen aan zitten. Door natuurlijke D-mannose te nemen kan ik een terugkerende blaasontsteking voorkomen, houd ik mijn blaasfunctie gezond en zit ik over het algemeen vele malen beter in mijn vel. Na seksueel contact neem ik er meestal twee extra voor nog wat extra ondersteuning. Dat helpt uitstekend. Ja, het nemen van natuurlijke D-mannose heeft voor mij een wereld van verschil betekend.