Bloedcirculatie in benen verbeteren?

Heb jij regelmatig last van een onrustig gevoel in je benen? Veel mensen hebben hier vooral ‘s nachts last van. Ze kunnen de rust niet vatten omdat ze een bepaalde kramp blijven houden, ook vaak in de kuiten. Zelf heb ik ook zeer regelmatig met dit soort klachten te kampen. Daarom was ik heel benieuwd maar het Blije Voeten Massage Apparaat. Dit apparaat is speciaal bedoeld om de kramp in benen weg te nemen, doordat het de bloedcirculatie in benen verbeteren kan. Je neemt plaats met de voeten op het apparaat en je stelt hem in naar jouw voorkeur. Zo kan je de trillen instellen t/m stand 15 en de infrarood warmte t/m stand 8. De combinatie van trillen en warmte zorgt er direct voor dat de bloedsomloop verbeterd wordt. Je voelt na 10 minuten al een wereld van verschil! Ik ben ontzettend blij met dit apparaat en ik kan hem iedereen die last heeft van een onrustig gevoel in de benen aanraden. Je kan hem voor €139,00 bij Bol.com bestellen.

Bloedcirculatie in benen verbeteren? Gebruik het Blije Voeten Voetmassage Apparaat!

Wat is het Blije Voeten Voetmassage Apparaat?

Het Blije Voeten Voetmassage Apparaat zorgt voor ontspanning in benen, kuiten en voeten. Door de trilling in samenwerking met de speciale vorm van het voetmassage apparaat, vindt er een reflexzone massage op de acupressuurpunten plaats. De 2 infraroodlampen geven een lekkere diepte warmte onder de voeten, Al na een paar minuten gebruik zorgen de trillingen voor een heerlijk ontspannen gevoel in de voeten, benen en kuiten. Gebruikers ervaren dat het na 10 minuten gebruik aanvoelt alsof ze een half uur intensief hebben gewandeld, qua doorbloeding, Dit apparaat is perfect voor mensen met kuit- en beenkrampen, zoals ik. Door elke dag 10, 20 of 30 minuten dit apparaat te gebruiken merk je echt wel een wereld van verschil.

Mijn Blije Voeten Voetmassage Apparaat review

Zelf heb ik deze voetmassager al enige tijd in huis. Ik was op zoek naar een methode wat de bloedcirculatie in benen verbeteren kon, en ik kwam uit bij dit apparaat. Het feit dat er zowel trillingen als warmte van de infrarood lampen afkwam sprak me direct aan. Ik merkte toen ik 10 minuten mijn voeten erop had geplaatst direct al een verschil. Mijn benen voelden veel lichter aan! Nu ik dagelijks het apparaat gebruik, meestal in de avond, is mijn nachtrust ook aanzienlijk verbetert want vooral ‘s nachts heb ik last van rusteloze benen in bed. Dat is nu een stuk beter! Ook in het dagelijks leven zijn mijn krampen in benen en kuiten een stuk minder aanwezig. Ik ben ontzetten blij dat ik hem aangeschaft heb en ik kan hem iedereen ben soortgelijke klachten van harte aanbevelen!

Dit vind je misschien ook leuk: