Bobbi Brown Crushed Liquid Lip review: een gloss en balsem in één

Bobbi Brown Crushed Liquid Lipstick review

Bobbi Brown Crushed Liquid Lipsticks (€31,97 voor 6 ml) zouden de kleuruitbetaling van een traditionele vloeibare lipstick, de glans van een gloss en het gevoel van een lippenbalsem moeten combineren. Dat klinkt als iets fijns voor op je lippen! Ik besloot hem daarom uit te testen in de tint Give A Fig. In deze Bobbi Brown Crushed Liquid Lip review lees je wat ik van deze liquid lispticks vind. Er zijn 14 kleuren en ze verkopen elk voor €31,97. Ze kunnen worden gekocht bij bol.com.

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip review

Over deze Bobbi Brown lipsticks

Verpakking

De verpakking voelt stevig en goed gemaakt aan. De applicator is aan één kant schuin en aan het uiteinde een beetje afgerond. Het haalt de juiste hoeveelheid product eruit (niet te veel of te weinig).

Geur

Er is een licht citroenachtige geur die voor mij heel subtiel is. Het is niet iets dat ik merk tijdens het aanbrengen, alleen als ik controleerde of het inderdaad een geur had.

Tint

Ik kocht de tint Give a Fig, die wordt beschreven als een “Dusty Red Rose”. Het is een licht gedempt medium roze met warme ondertonen en een glanzende afwerking. Er is geen glinstering in deze tint en het is bijna ondoorzichtig voor mij.

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip review

Mijn Bobbi Brown Crushed Liquid Lip review

Misschien zie je “vloeibare lippenstift” in de naam en denk je dat dit droog en zwaar gaat worden. Het is niet. Toen ik het voor het eerst opdeed, voelde het als een kruising tussen een lippenbalsem en een lipgloss. Het is niet erg dik, zwaar of plakkerig, maar er zit wel wat in. In de loop van een paar uur dragen, droogt het op tot iets dat meer aanvoelt als een traditionele lippenstift. Tegen het einde van het dragen voelen mijn lippen iets droger aan dan ze zouden doen zonder iets erop, maar het is op geen enkele manier ongemakkelijk.

Voor mij is de beste manier om dit aan te brengen, de meegeleverde applicator voor de meeste van mijn lippen te gebruiken en dan met een lippenborstel langs de randen naar binnen te gaan. Je kunt ook gewoon een lipliner in een vergelijkbare kleur gebruiken. Ik vond de applicator niet precies genoeg naar mijn smaak.

De lipstick vervaagt vrij snel, vooral in het midden van mijn lippen. Het creëert echter geen harde lijn waar het vervaagt, wat ik op prijs stel. Na ongeveer een uur zie ik al een flink deel van het wegslijten in het midden van mijn lippen. De buitenste randen houden veel beter stand. Ik kan er ongeveer 3 uur uit halen voordat ik moet bijwerken. Ik kan het mooi over zichzelf heen aanbrengen zonder enige goopiness en ik hoef niet terug naar binnen te gaan met een lippenborstel omdat de buitenranden goed genoeg vasthouden.

Mijn oordeel: 4/5

Deze Bobbi Brown Crushed Liquid Lip producten krijgen van mij 4 van de 5 sterren. Ik vind het tintenbereik prachtig en ook de afwerking is schitterend en niet plakkend. Zoals het product belooft is het echt een kruising tussen een lipgloss en een lippenbalsem. Hij blijft alleen niet enorm lang zitten en vergt af en toe een bijwerking. Zelf heb ik daar geen problemen mee en ik heb het graag over voor zo’n mooie liplook. Een aanrader als je een mooie subtiel glanzende liquid lipstick zoekt die kwaliteit biedt!

Ook populair: Laneige Neo Cushion review: 24 uur een vlekkeloze tint!