Bobbi Brown oogcreme review: dé primer voor concealer!

bobbi brown oogcreme review

Bobbi Brown Vitamin Enriched Eye Base is een nieuwe hydraterende onderoogbasis die de tere huid onder de ogen voorbereidt en primeert voor concealer. Als een grote fan van Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base wist ik dat het oppakken van de Vitamin Enriched Eye Base voor mij een no-brainer aankoop was. Ik gebruik de gezichtsbasis nu al jaren en ben er absoluut dol op. Ik was erg blij om te zien dat ze deze formule naast de Face Base nu ook in een oogcrème uitvoering hebben omgezet, want de Face Base was al een enorm succes! Het heeft dezelfde lichte citrusgeur en het voelt heerlijk fris aan. In deze Bobbi Brown oogcreme review vertel ik je er meer over.

Bobbi Brown oogcreme review

De perfecte primer voor concealer

Bobbi Brown Vitamin Enriched Eye Base wordt geleverd in een glazen potje met een stevige zwarte bovenkant. Het bootst in feite de exacte verpakking na als de gezichtsbasis, maar op kleinere schaal. Dit is een verzachtende formule die hydraterende vulstoffen zoals bis-diglycerylpolyacyladipaat bevat. Het bevat ook squalaan, shea en zelfs vitamine C, maar die staan ​​allemaal iets lager op de lijst met ingrediënten. Ik denk niet dat deze formule de manier waarop je ogen eruitzien bij langdurig gebruik zal veranderen. Het zal echter het gebied rond de ogen voorbereiden en primen voor een gladdere dekking van de concealer en werkt ook om langdurig vocht te geven en een vervagend effect te geven.

Ik zweer dat dit spul een soort wonder is . Ik breng meestal al mijn huidverzorging aan, inclusief oogcrème, voordat ik naar de badkamer ga om mijn haar en make-up te doen. Voordat ik mijn haar doe, ga ik verder met het aanbrengen van de Vitamin Enriched Face Base op mijn gezicht en daarna met de Vitamin Enriched Eye Base. Ik doe dit om beide te laten intrekken terwijl ik voor mijn haar zorg. De met vitamine verrijkte oogbasis is romig maar dun en zorgt voor onmiddellijke hydratatie. Het is vrij verzachtend zonder plakkerig of plakkerig te zijn en het absorbeert onmiddellijk en laat een licht bedauwd oppervlak achter.

Mijn Bobbi Brown oogcreme review geeft dit product 5 sterren!

Ik zweer dat mijn fijnere lijnen er meteen beter uitzien en op de een of andere manier lijkt mijn wallen zelfs iets minder zichtbaar na het aanbrengen ervan. Het heeft een koel, verfrissend gevoel en na een paar seconden aanbrengen wordt het hard en laat een glad, goed gehydrateerd oppervlak achter waar mijn concealer aan kan hechten. Meestal breng ik ‘s ochtends een druppel van mijn oogserum aan, gevolgd door mijn oogcrème, maar ik gebruik dit er nog steeds bovenop voor extra vocht. Het vergemakkelijkt de weg voor concealer en maakt het mogelijk om glad te strijken, en niet te vergeten, het voorkomt dat sommige van mijn drogere concealers zich in fijnere lijnen gaan hechten.

Ik denk dat dit een levenslange metgezel voor mij wordt. Als je ouder bent met fijnere lijntjes of als je gewoon last hebt van een slechte droogheid onder je ogen waardoor je concealer een droog, gebarsten uiterlijk krijgt, pak dan een potje Bobbi Brown Vitamin Enriched Eye Base! Dit spul is geweldig om die gladde, goed gehydrateerde look onder de ogen te creëren. Ik geef het product 5 sterren, iets wat niet vaak voorkomt!

Ook populair: Vaseline spray van Kruidvat: snel van de droge huid af!