Bottega Veneta parfum: ALLEEN voor mannelijke mannen

Bottega-Veneta-parfum-

Bottega Veneta Pour Homme is een herenparfum dat in 2013 uitkwam. Het is een wild mannelijke geur, bekend om zijn sterke focus op aromatische en houtachtige tonen. Ik ontdekte deze schoonheid jaren geleden voor het eerst. Sindsdien heb ik verschillende monsters en zelfs een volle fles doorgenomen. Omdat ik een roodbloedige mannelijke demon ben, is er niemand beter geplaatst om je te vertellen hoe het ruikt. Lees verder voor mijn gedachten.

Bottega Veneta parfum

Hoe Bottega Veneta parfum ruikt

Bottega Veneta Pour Homme opent met dennen en jeneverbes. Samen stralen ze een buitengewone aromatische energie uit. De combinatie heeft een verfrissende en naaldachtige geur. Citrusachtige bergamot is ook aanwezig en zorgt voor een verkoelend effect met een milde schil.

Na de opening vinden er enkele veranderingen plaats naarmate de geur zich ontwikkelt. Ten eerste komt een Canadese sparnoot in zicht. Het introduceert een beheerste groenblijvende en houtachtige geur die het aroma verdiept.

Ik bespeur ook sporen van Spaanse peper. Ik ben een grote chili-fan en had niet verwacht dat ik het hier zou zien. De Spaanse peper straalt een rode peperige kruidigheid uit. Het helpt om dingen op te warmen na de eerste frisheid. Een scharlei-akkoord versterkt ook de aromatische energie. Het ruikt kruidachtig en groen, maar blijft altijd zwak.

Zodra de geur volledig is opgedroogd, verdwijnt de verkwikkende aromatische uitbarsting. Nu zien we het smeulende, soepele leerakkoord. Deze belangrijke noot verdiept en verduistert de procedure nog meer. Het ruikt broeierig en ontspannen – niet onbevreesd naar voren zoals Tom Ford Ombre Leather Parfum.

Tenslotte leggen patchouli en labdanum een ​​groene basis. Ze wekken een aardse, harsachtige essentie op en vermengen zich met de overige tonen.

Samenvattend ruikt Bottega Veneta Pour Homme naar een sterk aromatisch houtachtig aroma. Daarna wordt het snel zacht en neigt het naar zachte kruidigheid en kruiden. Tenslotte komen leer- en aardetinten naar voren. Pour Homme vindt een balans tussen ruig en keurig aanvoelen. Als een sombere man met een behaarde bovenlijf die minachtend een pak draagt. Midden in de stuurhut van Bvlgari Man In Black.

Kijk eens naar de review van deze recensent:

Het is mannelijk zonder overweldigend. Veilig maar toch beheersbaar. Unieke kwaliteit. Geopend met een dennenbosgeur en een uitbarsting van jeneverbes en bergamot, gevolgd door aromatische tonen van salie en een beetje kruidig ​​van Spaanse peper, en opbouwend naar een opdrogende mooie combinatie van groenige labdanum, warme patchouli, de juiste hoeveelheid leer in een enorme houtachtige nuance – Fragrantica.com

Bottega Veneta parfum
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Zwakke prestatie…MAAR

Al dat gepraat over aromaten en leernoten. Dat betekent toch zeker beestmodusprestaties, toch?

Nee.

Ik heb gemerkt dat Pour Homme het eerste uur zacht projecteert en vervolgens nog eens 3 uur als huidgeur blijft hangen. Verwacht daarom niets meer dan 4 uur totale levensduur.

Ik denk echter niet dat dit negatief is. Dit is geen geur die je een kamer wilt laten vullen. Deze viriele, groene essentie werkt alleen als een zachte geurbel. Vergelijkbaar met Bvlgari Wood Essence.

Eigenlijk vind ik de slechte sillage een voordeel. Ik zal in de volgende sectie bespreken waarom.

Slechts voor één type man

Dit sap is alleen bestemd voor mannelijke mannen met een harige bovenlijf van achter in de twintig en ouder. Ter vergelijking: geuren als Gucci Guilty Absolute vullen een identieke doelgroep. En als jij een van die jongens bent, biedt Pour Homme veel veelzijdigheid om mee te spelen.

Het is geschikt voor zowel informele als formele situaties. De zachte projectie werkt in zijn voordeel, waardoor hij ook geschikt is voor kantoorkleding. De sportschool en andere fysieke activiteiten zijn echter verboden terrein.

Seizoensgebonden, spuit met vertrouwen op elk moment van het jaar, behalve in de zomer.

Bottega Veneta parfum
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Tot slot – Bottega Veneta Pour Homme

Bottega Veneta Pour Homme is het ideale aroma om op een positieve manier te pronken met je verfijnde, mannelijke energie.

Dit sap heeft een uitgesproken aromatisch gevoel dat meer naaldachtig en groener rijpt. Vervolgens gaat het naadloos over in donker leer en harsachtige nuances.

Ik heb zelden een geur gezien die de grens tussen knap en scherp overschrijdt. Als je jezelf een somber James Bond-type vindt, zoek dan niet verder.

U leest: Bottega Veneta parfum: ALLEEN voor mannelijke mannen

Ook populair: 23x de beste mannen parfum ter wereld die het langst blijft hangen