Broze wimpers? Maak je wimpers sterk met Revitalash!

broze wimpers sterk maken

Heb jij last van broze wimpers die snel kunnen afbreken? Zelf heb ik ook niet altijd de lange volle wimpers gehad die ik graag wilde. Dit komt ook omdat ik regelmatig wimperextensions plaatste, wat na verwijdering toch schade achterliet. Ik ging op zoek naar een product wat mijn wimperhaartjes op natuurlijke wijze langer en voller kon maken. Na veel te hebben opgezocht op Google kwam ik uit bij Revitalash. Ik zag ontzettend veel positieve reviews langs komen over dit product, dus ik besloot zelf ook om het kans te geven. De Revitalash Advanced Eyelash Conditioner is een wimperserum die de haartjes zodanig voeden dat ze dik en gezond terug groeien. Bij dagelijks gebruik zou je na enkele weken al verschil moeten zien. Ik ben inmiddels ruim een half jaar verder en ik ben enorm enthousiast. Wat een wereld van verschil met hoe mijn wimpers er voorheen uitzagen! Ze zijn lang, vol en dik. Helemaal wanneer ik nog een laagje mascara aanbreng. Je kan dit fantastische serum bij Bol.com bestellen.

Maak broze wimpers lang, vol en sterk met de populaire Revitalash Advanced Eyelash Conditioner!

Hoe gebruik je dit wimperserum?

Eigenlijk is het Revitalash super eenvoudig in gebruik. Je smeert eenmaal daags een heel dun laagje bij de aanzet van de wimperrand. Nu worden de wortels gevoed met fantastische ingrediënten zoals het gepatenteerde Biopeptin Complex, aminozuren en ginseng. Normaal heeft een groeicyclus van een wimperhaartje 8 tot 12 weken nodig. Daarom zie je met dit product na 12 weken ook het best haalbare resultaat. En dat zijn prachtige volle en lange wimpers die er supergezond uit zien! Zelf zag ik na enkele weken al dat mijn wimpers voller leken te worden. Het is leuk om dit proces te kunnen bekijken. Na de 12 weken hoef je nog maar 3-4 keer per week het product aan te brengen om de gezonde wimpers te behouden. Met het flesje van 3.5 ml doe ik nu nog steeds, dus die gaat ruim een jaar mee. Ja, ik ben super tevreden over dit product!

Voor en na na zes weken:

Wat zeggen anderen over Revitalash?

Wanneer je kijkt op Bol.com zie je dat de Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 185 positieve klantenreviews heeft. Voor mij gaf dit ook de doorslag om het product te bestellen. Ik sluit me dan ook volledig bij de lovende woorden aan. Mensen met broze wimpers zoals ik, vinden dit product fantastisch werken omdat je zo’n goed verschil kan zien na gebruik. Ook vind men het serum makkelijk in gebruik en prikt het niet. Kortom, zoek jij een boost om de gezondheid van je wimperharen te herstellen voor een prachtige oogopslag, dan is een overweging om Revitalash te gebruiken zeker de moeite waard.