Candida en opgeblazen gevoel: zo kom je er snel vanaf!

candida-opgeblazen-gevoel

Candida en opgeblazen gevoel gaan hand in hand. Doordat er teveel gisten in de darmflora de overhand hebben in plaats van de goede bacteriën, ontstaat er een schimmel overgroei die hardnekkige klachten kan veroorzaken, zoals een opgeblazen buik, winderigheid, obstipatie, moeheid, misselijkheid, blaas- en darmklachten, vaginale klachten en zo is er nog een enorm scala aan uiteenlopende symptomen. Wat goed helpt bij Candida is aangepaste voeding, beweging en natuurlijke voedingssupplementen om het herstel in je darmen te bevorderen. Mijn persoonlijke ervaring is dat de combinatie Symbion Forte en Candiplex Strong als een tierelier werken bij het bestrijden van schimmelinfecties. In dit artikel vertel ik meer over deze natuurlijke methode om Candida tegen te gaan en waarom het zo wonderbaarlijk goed werkt.

Verhelp een opgeblazen gevoel door Candida snel met Candiplex Strong en Symbion Forte!

candida opgeblazen gevoel

Waarom aangepaste voeding + natuurlijke supplementen?

Het enige wat bij een Candida overgroei helpt is om de balans in de darmen weer te herstellen. Zo zijn er enorm veel voedingstips te vinden op internet. Waar het in grote lijnen op neer komt is dat je op past met suikers, bewerkt eten, gisten, alcohol en koffie. Het liefst laat je die helemaal staan wanneer je een schimmelinfectie hebt. Wat je wel mag eten zijn diverse groenten en fruit, eieren, biogarde, Griekse yoghurt, ongebrande noten e.d. Een plak feta kaas met een paar druppels olijfolie, rode ui en wat uitgeperst knoflook is een heerlijke hartige Candidaproof snack. Maar naast je voeding is er meer nodig, anders zal het herstel een langdurig proces zijn. Om je darmen een boost te geven zijn de natuurlijke voedingssupplementen Symbion Forte en Candiplex Strong een enorme aanrader. Wanneer je deze tot je neemt en de boosdoeners zoveel mogelijk laat staan, ben je binnen enkele dagen weer de oude!

Candiplex Strong bevat o.a. Alsumkruid, wat de weestand tegen bacteriën, schimmels en parasieten in de darmen verhoogt en daardoor de darmflora en het behoud van een goede conditie van het maagdarmkanaal verbetert.

Symbion Forte is een kwalitatief hoogwaardig probioticum, een specifieke mix van zogenaamde ‘goede’ darmbacteriën, die tevens bijdragen aan een snel herstel van de bacteriënbalans.

Mijn ervaringen met Candiplex Strong en Symbion Forte

Ik heb zelf regelmatig last van een Candida overgroei. De eerste keer liep ik hier maanden mee rond, niet wetende wat er met me aan de hand was. Ook de huisarts kon mij niet helpen, die stuurde mij met ademhalingsoefeningen weer naar huis. Na veel research kwam ik erachter: dit kon weleens Candida zijn! Ik had enorm last van een dikke buik, alsof ik een zwemband om had voor mijn gevoel, blaasklachten en moeheid. Mijn geel verkleurde tong bevestigde voor mij dat het om Candida ging. Na mijn voeding te hebben aangepast ging het herstel maar langzaam, terwijl ik streng alle no-gos achterwege liet. Toen las ik op internet een tip van iemand, die de combinatie Candiplex Strong en Symbion Forte adviseerde bij Candida. Want alleen met een aangepaste voeding zal het herstel lang duren. Door de goede bacteriën ook te boosten met een natuurlijk supplement, krijg je van twee kanten hulp. Bovendien is het veel beter dan een antibioticakuur! Toen ik de pillen nam was ik enorm verrast. Mijn klachten waren binnen enkele dagen compleet verdwenen, terwijl ik daarvoor al weken zo niet maanden bezig was. Ik heb deze potjes nu ook standaard in huis. Wanneer ik een overgroei door een Candida opgeblazen gevoel voel aankomen, neem ik de capsules weer in. Dan ben ik binnen enkele dagen weer direct hersteld, en dat is een verademing. Ik kan iedereen adviseren om deze supplementen combinatie te nemen bij een schimmelinfectie!

Ook populair: Wat is een Instant Pot precies? Dit is wat u moet weten!

Dit vind je misschien ook leuk: