Candida medicatie zonder recept

candida medicatie zonder recept pillen

Heb jij last van een Candida infectie en ben je op zoek naar medicijnen die hier tegen helpen? Zelf heb ik regelmatig last van Candida, meestal keert het bij mij in het najaar en zo rond de feestmaand terug. Natuurlijk, ik snoep dan meer van chocoladeletters en kerstkransjes en dat merk ik direct. Ik krijg dan last van een overgevoelige blaas, darmen, pijn in mijn onderrug en het voelt alsof ik met een zwemband om loop. Ik ben op zoek gegaan naar Candida medicatie zonder recept en ik heb twee supplementen gevonden die fantastisch werken tegen Candida en waarbij je er wanneer je ze slikt er binnen enkele dagen tot weken weer helemaal vanaf bent. Tuurlijk, je zal ook op je dieet moeten letten. Want suikers, alcohol, frisdrank, brood, bewerkt voedsel en andere Candida boosdoeners zal je nu even moeten laten staan. Hier is op internet genoeg over te vinden. Maar deze twee supplementen werken als een tierelier en als ik last heb van Candida, ben ik wanneer ik ze slik meestal na 1-2 weken er weer volledig vanaf. Ze heten Symbion Forte en Candiplex Strong en in dit artikel vertel ik je er meer over.

Candiplex Strong en Symbion Forte tegen Candida

Na veel research te hebben gedaan op internet kwam ik uit bij twee natuurlijk voedingssupplementen: Candiplex Strong en Symbion Forte. Wat me aansprak was dat het natuurlijk was, dus geen bijwerkingen zoals met antibioticakuren of medicatie van de huisarts. Door deze twee in combinatie met elkaar dagelijks tot je te nemen krijgt je schimmelhuishouding en bacteriënbalans een echte boost, want ze zijn namelijk bedoeld om deze te ondersteunen.

Candiplex Strong

Candiplex Strong bevat o.a. Alsumkruid, wat de weestand tegen bacteriën, schimmels en parasieten in de darmen verhoogt en daardoor de darmflora en het behoud van een goede conditie van het maagdarmkanaal verbetert. Een potje kost €26,99 en bevat 60 capsules. Je kan hem bij Bol.com bestellen.

Symbion Forte

Candida medicatie zonder recept

Symbion Forte® is een kwalitatief hoogwaardig probioticum, een specifieke mix van zogenaamde ‘goede’ darmbacteriën, die tevens bijdragen aan een snel herstel van de bacteriënbalans. Door deze twee natuurlijke supplementen dagelijks tot je te nemen en je voeding aan te passen, ben je de Candida binnen enkele dagen tot weken weer helemaal de baas. Een potje kost €32,99 en bevat 60 capsules. Je kan hem bij Bol.com bestellen.

Mijn ervaringen met Candiplex Strong en Symbion Forte

Voor mij hebben bovenstaande supplementen een wereld van verschil betekent. Toen ik voor het eerst Candida kreeg kon ik het niet plaatsen. Wat was er mis met mijn buik? Had ik buikgriep? Waarom veranderde mijn ontlasting steeds? Ik ging met de klachten naar de huisarts en die zei ‘Ik geloof niet in Candida’, om vervolgens met ademhalingsoefeningen naar huis te worden gestuurd. Het leek erop dat ik zelf op zoek moest gaan naar Candida medicatie zonder recept. Op internet las ik over deze twee supplementen en hoe mensen met deze combinatie waren geholpen. Gezien ik er inmiddels al weken, maanden mee liep, vond ik het het proberen zeker waard. Ik merkte na enkele dagen al sterke afname van klachten en binnen 2 weken was ik er volledig van af. Wel heb ik daarnaast gelet op mijn voeding, dus minder suikers, geen alcohol of frisdrank en geen brood. Nu heb ik deze potjes altijd in huis en wanneer ik voel dat er weer Candida gerelateerde klachten ontstaan, neem ik weer een paar dagen deze capsules. Ze werken gewoon fantastisch voor een optimale balans tussen goede bacteriën en schimmels en dat is precies waar je naar op zoek bent als je Candida hebt.

Dit vind je misschien ook leuk: