Candida natuurlijk genezen doe je zo!

candida natuurlijk genezen

Heb jij last van een Candida schimmelinfectie of Candida gerelateerde klachten? In dit artikel vertel ik hoe je Candida natuurlijk genezen kan op een snelle en efficiënte manier. Ik heb zelf jarenlang last gehad van terugkerende symptomen, niet wetende wat ik had en wat ik daaraan zou kunnen doen. Als je nog nooit van deze infectie gehoord hebt, kunnen de klachten heel vaag klinken terwijl je er zelf zo’n last van hebt. Bij mij uitte het zich voornamelijk in de algehele buik, de blaas, darmen, onderrug en soms ook tussen de benen. Ik ben zelf uit ellende op onderzoek uitgegaan totdat ik de symptomen van een wisselende stoelgang en de gele verkleuringen van de tong duidelijk herkende. Ik stelde voor mezelf vast: ik heb Candida. Ik was met mijn diagnose naar de huisarts gegaan, maar die stuurde mij weer naar huis met ademhalingsoefeningen en de boodschap ‘ik geloof niet in Candida (ik ben inmiddels van huisarts gewisseld).

Natuurlijke medicatie voor Candida

Maar met pijn en moeite kreeg ik op mijn eigen verzoek Fluconazol mee. Voor mij hielp dit echter niet voldoende en ik had het idee er alleen maar zieker van te worden, wellicht mee door de bijwerkingen. Daarom ben ik zelf gaan zoeken naar natuurlijke methoden. Ik kwam uit op een combinatie van twee voedingssupplementen waar veel mensen met soortgelijke klachten enthousiast over waren, namelijk Symbion Forte en Candiplex Strong. Ik nam van beiden hoopvol de capsules in en met de dag voelde ik hoe mijn klachten afnamen. Wat een verademing! Binnen enkele weken was ik volledig genezen van een Candida schimmelinfectie waar ik weken, zo niet maanden mee rondliep. Nu, wanneer ik Candida gerelateerde klachten voel opkomen, neem ik direct weer de supplementen. Ik heb ze altijd in huis en ik kan hierbij een volgende infectie voorkomen. Ik ben dan ook enorm enthousiast over deze twee supplementen en ik kan ze iedereen aanbevelen die met een soortgelijke situatie rondloopt.

Candida natuurlijk genezen kan efficiënt en snel met Candiplex Strong en Symbion Forte. Bestel bij Bol.com!

candida natuurlijk genezen

Wat is Candiplex Strong en Symbion Forte?

Candiplex Strong bevat o.a. Alsumkruid, wat de weestand tegen bacteriën, schimmels en parasieten in de darmen verhoogt en daardoor de darmflora en het behoud van een goede conditie van het maagdarmkanaal verbetert.

Symbion Forte® is een kwalitatief hoogwaardig probioticum, een specifieke mix van zogenaamde ‘goede’ darmbacteriën, die tevens bijdragen aan een snel herstel van de bacteriënbalans. Door deze twee natuurlijke supplementen dagelijks tot je te nemen en je voeding aan te passen, ben je de Candida binnen enkele dagen tot weken weer helemaal de baas.

De combinatie van deze twee was voor mij het allerbeste middel om mijn klachten volledig te verhelpen. Candida natuurlijk genezen kan mijns inziens het beste door deze twee tot je te nemen en suikers, alcohol, koffie, gisten zoveel mogelijk te laten staan. Je zal zelf merken wanneer je zelf ook last hebt van een schimmelinfectie, de klachten op deze manier binnen enkele dagen tot weken compleet verdwenen zijn. En het is nog eens beter voor je lichaam ook!