Candiplex Strong en Symbion Forte

candiplex-strong-en-symbion-forte

In dit artikel vertel ik mijn allerbeste tip die er is wanneer je te maken hebt met een schimmelinfectie, en dan met name Candida. Zelf heb ik regelmatig last van Candida. Dit uit zich voornamelijk in buikklachten zoals een zwakke blaas opgezette buik en darmen, extreme moeheid, het gevoel van een druk rondom mijn buik en ook tussen de benen vinden er bepaalde symptomen plaats. Candida ontstaat wanneer de schimmels en bacteriën niet meer in balans zijn. De slechte schimmels krijgen een overgroei en deze moet zo snel mogelijk geremd worden voordat het zich sneller naar andere lichaamsdelen of via het bloed uitzet. Het ontstaat bij mij vaak in perioden waarbij ik meer suikers nuttig, dus rondom de decembermaand kan ik me al voorbereiden dat er weer een Candida infectie kan toetreden. Veel mensen hebben nog nooit van Candida gehoord maar herkennen wel deze klachten. Een verkleurde tong en een zeer wisselende ontlasting is iets wat de doorslag kan geven dat je een Candida overgroei hebt. In dit artikel deel ik de allerbeste tip die ik je kan geven wanneer je in een soortgelijke situatie zit: ga niet naar de huisarts voor een kuurtje zoals Flucanozol, maar kies eerst voor de voedingssupplementen Candiplex Strong en Symbion Forte. Deze twee werken als een tierelier tegen Candida en gaat de overgroei gericht tegen. Het is een vele malen betere optie dan een medicijn met bijwerkingen! Ik ga jullie meer vertellen over deze twee supplementen, welke je overigens gewoon bij Bol.com kan bestellen.

Candiplex Strong en Symbion Forte: een gouden combinatie tegen Candida

Waarom werken Candiplex Strong en Symbion Forte zo goed?

Toen ik zelf op zoek ging naar een gerichte methode om van mijn Candida overgroei af te komen, las ik een tip van iemand die zwoor bij de voedingssupplementen Symbion Forte en Candiplex Strong. Ik liep inmiddels weken, zo niet enkele maanden met klachten en mijn huisarts kon mij niet helpen. Die ‘geloofde niet in Candida’ en stuurde mij met ademhalingsoefeningen en een Fluconazol kuur (op mijn aandringen) naar huis. Echter hielp de Flucanzol onvoldoende, ik kreeg ontzetten last van de bijwerkingen en had het gevoel dat het mijn lichaam alleen maar meer schade aandeed. Gezien Candiplex Strong en Symbion Forte een voedingssupplement is, leek mij dat een betere optie om te proberen. En het was de beste keuze die ik had kunnen maken. Wanneer je deze twee in combinatie met elkaar tot je neemt, voel je de klachten van de schimmelinfectie met de dag afnemen. Ik was binnen enkele dagen tot weken volledig af van klachten waar ik maanden mee rond liep. Een verademing!

Wat is Candiplex Strong en Symbion Forte exact?

Candiplex Strong bevat o.a. Alsumkruid, wat de weestand tegen bacteriën, schimmels en parasieten in de darmen verhoogt en daardoor de darmflora en het behoud van een goede conditie van het maagdarmkanaal verbetert.

Symbion Forte® is een kwalitatief hoogwaardig probioticum, een specifieke mix van zogenaamde ‘goede’ darmbacteriën, die tevens bijdragen aan een snel herstel van de bacteriënbalans.

Mijn ervaringen met Candiplex Strong en Symbion Forte

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe deze twee supplementen mij hebben geholpen van een Candida overgroei af te komen. Ik heb beide potjes standaard in huis en zodra ik klachten voel opkomen neem ik weer enkele capsules in. Ik kan daarmee een opkomende schimmelinfectie onderdrukken. Het is altijd een beter alternatief dan een medicijn of een kuur met alle bijwerkingen van dien. Natuurlijk is het enorm van belang dat je naast deze twee supplementen ook je voeding aanpast. Een overgroei ontstaat doordat de slechte schimmels en bacteriën de overhand hebben genomen en dat komt vaak door gisten, suikers, bewerkt eten, alcohol en dergelijke. Door zo natuurlijk mogelijk te eten kan je het zelf al deels verhelpen. Maar door deze twee erbij te nemen krijgt de balans in je lichaam een echte boost om snel weer te herstellen. En dat is mijns inziens goud waard. Ik kan iedereen aanbevelen die een schimmel overgroei heeft, waar in het lichaam zich dat ook bevindt, om deze twee uit te proberen. Als jouw situatie vergelijkbaar is met die van mij, dan kan het haast niet anders dan dat jij ook soortgelijke positieve uitwerkingen zal ervaren.