Carmex lippenbalsem review: mijn all-time favoriet!

Carmex lippenbalsem review

Tijd voor een Carmex lippenbalsem review! Oké, dus Carmex heeft rekening gehouden met gebruikersrecensies en een nieuwe tintelingsvrije formule geformuleerd, die alle voordelen heeft van de originele lippenbalsem, minus het tintelende gevoel. Bovendien heeft het een tropische cocktailsmaak. Hubba Hubba! Ik herinner me nog dat ik schrok toen het begon te tintelen als Pop Rocks de eerste keer dat ik Carmex probeerde (bijna tien jaar geleden! Yikes). De originele Carmex heeft nog steeds een vaste plek op mijn dressoir, samen met Dr. Lipp. Gelukkig zijn mijn lippen vrij onderhoudsarm en blijven ze gezond met een dagelijkse scrub na het douchen met een goede oude washand. Carmex is handig als ik zin heb om mooie matte lipkleuren te rocken of de verwoestende verwoesting van het weer op mijn huid. Ik laat het een paar minuten drogen, zodat de balsem volledig wordt opgenomen voordat ik matte lipsticks of andere droogproducten aanbreng.

Carmex lippenbalsem review

Een verbeterde versie van het origineel

De nieuwe Carmex is menthol- en kamfervrij; de ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor het verkoelende tintelende gevoel. En ja, ik ben blij te kunnen melden dat het helemaal niet tintelde! Het wordt geleverd in de smaak Peach & Mango. Maar op aanvraag kon ik meer perzik ruiken dan mango, wat nog steeds behoorlijk verfrissend is. De geur is vrij mild en verdampt binnen enkele seconden, voor het geval je geen fruitige geurfan bent zoals ik. Wat ik leuk vind aan deze nieuwe Carmex, is hoe de formule in een handomdraai in de lippen zakt en de mond hydrateert zonder een glanzende afwerking. Mijn lippen namen de originele Carmex niet zo goed op en ik had het gevoel dat hij altijd op mijn lippen bleef zitten als dat überhaupt logisch was. De nieuwe formule is zeker een verbeterde versie. Het is perfect voor het verzegelen van lippenstiften of om de lippen een vochtboost te geven tijdens de middag. Deze gaat rechtstreeks in mijn handtas.

Mijn Carmex lippenbalsem review geeft dit product 5 sterren

Ja, ik vind de Carmex lippenbalsems fantastisch! Momenteel ben ik de Cherry versie aan het testen en ik kan vast verklappen dat die ook echt goddelijk is.. Wat de geuren betreft is Carmex gewoon een heerlijk merk om op de lippen te smeren. Mijn Carmex lippenbalsem review geeft dit product dan ook 5 sterren. Je kan alle lippenbalsems van dit merk online bij bol.com bestellen.

Ook populair: Beste Too Faced Mascara: de Better Than Sex Mascara