Castor olie voor langere wimpers!

Castor olie, ook wel wonderolie: het beste natuurlijk middel om vollere en langere wimpers mee te creeëren! Deze olie staat er namelijk om bekend om haren dikker, gezonder en voller mee te maken en de haargroei te stimuleren. Castorolie is 100% natuurlijk, dus er zijn geen chemische middelen aan toegevoegd. Daarnaast is het ook nog eens dierproefvrij. Door de natuurlijke eigenschappen zal je merken dat Castor olie voor langere wimpers het allerbeste middel is. Bij Bol.com kan je een handige draaipen met applicatorkwastje, gevuld met de olie. Zo kan je de olie makkelijk aanbrengen op de wimperlijn!

Bestel Castorolie Pennen vanaf €6,47 online!

Waarom Castor olie voor wimpers?

Er zijn verschillende reden waarom Castor olie voor wimpers, wenkbrauwen, haren en ook de huid wordt gebruikt. De olie wordt ook wel benoemd als Wonderolie of Ricinusolie, want het is afkomstig van de ricinus communis boom. Doordat het een natuurlijk product is biedt het veel grote voordelen om te gebruiken. De eigenschappen zijn stuk voor stuk ideaal voor de haargroei en haarconditie:

  • Bevat Omega-9 vetzuren
  • Ontstekingen en bacterieën worden geremd
  • een puur en natuurlijk product, koudgeperst van de ricinusboon
  • Geen parabenen of parfum
  • Kalmeert en verzorgt haar en huid
  • Vrij van dierproeven
  • Geen bewerkte ingrediënten als paraffine, siliconen, PEG en PPG

Ervaringen van gebruikers van Castor olie

Wanneer je kijkt naar de ervaringen van mensen die Castor Olie gebruiken, zie je dat de verzorgingseigenschappen bevestigd worden met hun reviews. Zo lees ik dat wimpers binnen enkele weken toch echt voller en langer zijn geworden, of dat haar in dikte en glans is toegenomen wanneer mensen hem als haarmakser gebruiken. Wil je dit zelf ook eens proberen, dan kan je 1 á 2 keer per week pure castor olie gebruiken en de hoofdhuid ermee inmasseren en de punten insmeren. Je zal na een uur inttrekken en uitspoelen direct het verschil merken: dikker en gezonder haar. Hetzelfde effect merk je bij je wimpers na het gebruik van enkele weken!

castor olie voor langere wimpers kopen
Bestel pure Castor olie vanaf €6,47 online!

Pure Castor olie voor langere wimpers kopen

Zoek jij echt een product wat wimpers voller en langer maakt en wat ook nog eens op natuurlijke basis is? Dan is Castor olie de allerbeste optie. Je kan bij Bol.com een pen met applicator bestellen met daarim 2ml pure olie die je eenvoudig elke avond op de wimpers kan aanbrengen. Een ideale optie wanneer je op zoek bent naar een specifiek product om de wimpers mee te verlengen op natuurlijke wijze!

Dit vind je misschien ook leuk: