Castorolie voor wimpers en wenkbrauwen

castorolie voor wimpers laten groeien

Castorolie: een geweldig natuurlijk product om haren dikker, gezonder en voller mee te maken en de haargroei te stimuleren. Wanneer je op zoek bent naar een fijn product om de wimpers en wenkbrauwen mee te laten groeien, is castor olie een van de beste opties. Het is 100% natuurlijk, waardoor er geen chemische eigenschappen aan te pas komen. Bij Bol.com kan je Castorolie voor wimpers kopen in een handige draaipen met kwastje, gevuld met de olie. Zo kan je het makkelijk en snel aanbrengen op de wenkbrauw en wimperlijn!

Bestel 2 Castorolie pennen voor €7,96 p.s. !

Wat is Castorolie precies?

Castorolie wordt ook wel Wonderolie of Ricinusolie genoemd, gezien het afkomstig is van de ricinus communis boom. Met betrekking tot huid en haar is Castorolie fantastisch om te gebruiken. Het heeft zoveel goede eigenlijkschappen wat de haargroei bevordert, het haar sterker maakt, doet laten glanzen en verzorgt. Hier zijn een aantal eigenschappen op een rij:

  • Bevat Omega-9 vetzuren
  • Kalmeert en verzorgt
  • Remt ontstekingen en bacterieën
  • Het is puur en koudgeperst van de ricinusboon
  • Geen parabenen of parfum
  • Dierproefvrij
  • Geen bewerkte ingrediënten als paraffine, siliconen, PEG en PPG

Castorolie voor wimpers en wenbrauwen : succesverhalen

Je kan zowel Castorolie voor wimpers en wenkbrauwen gebruiken als voor haren op het hoofd. Wanneer je Googelt, lees je het ene succesverhaal na de ander, simpelweg omdat de ingrediënten doen waarvoor ze bedoelt zijn: het haar voeden! Zo lees ik op blogs dat men na een haarmasker met Castor olie al na een keer gebruiken dikker en gezonder haar ervaren. Je kan dit zelf eenvoudig doen door de hoofdhuid ermee in te masseren en de haarpunten van de olie te voorzien. Na een uurtje (of desgewenst langer, eventueel een nacht in laten trekken) uitwassen met shampoo en je haar en hoofdhuid is intensief gevoed. Hetzelfde effect geldt voor wimpers en wenkbrauwen. Deze zullen na enkele weken zichtbaar voller en langer zijn!

castorolie voor wimpers kopen
Bestel 100% pure Castorolie online!

Castorolie voor wimpers kopen

Wil jij ook vollere, gezondere wimpers en wenkbrauwen? Dan is Castorolie een goed idee. De vele positieve verhalen en ervaringen van gebruikers bevestigen de werking van dit fijne natuurproduct. Bij Bol.com kan je Castorolie voor wimpers kopen in een handig applicatorflesje. Bestel ze vanaf €6,47 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk: