Catrice Highlighter van Kruidvat review: de SUNGASM highlighter

Catrice Highlighter van Kruidvat

Catrice kwam met de nieuwe zomercollectie in beperkte oplage “SUNGASM” en ik moet toegeven dat deze collectie gewoonweg verbluffend is. Ik ben altijd dol op hun zomercollecties omdat ze veel bronzers en highlighters hebben, wat enkele van mijn favoriete make-upproducten zijn. Dit keer wilde ik maar één product uit de collectie halen, dus na enig nadenken besloot ik deze Catrice Highlighter van Kruidvat te kopen (je kan hem ook nog steeds bij bol.com bestellen). 

Catrice Highlighter Kruidvat

Over de verpakking en het product

De verpakking is eenvoudig, maar mooi. Zoals je op foto’s kunt zien, is deze highlighter enorm, je krijgt 28 g product. Omdat dit een enorme highlighter is, kun je hem ook voor gezicht en lichaam gebruiken, wat je nioet zo vaak tegenkomt bij een een highlighter.

Deze highlighter is dierproefvrij en vegan. Catrice beweert dat dit ultrafijne highlighting poeder is voor een glowy finish op gezicht en lichaam. Deze highlighter heeft een beetje geur, het ruikt net zoals make-up soms ruikt als je begrijpt wat ik bedoel.

Mijn ervaringen met deze Catrice highlighter van Kruidvat

Toen ik deze highlighter voor het eerst zag dacht ik dat hij voor mij te donker zou zijn, maar het is eigenlijk best wel lichte highlighter. Ik heb het gevoel dat deze highlighter veel pigment heeft, maar reflectie is als champagne-markeerstift met een beetje perzikachtige ondertoon. Het is intens, je kunt het opbouwen tot een echt intense gloed. Het kan “natuurlijker” worden aangebracht als je een waaierborstel gebruikt en het heel mooi uitvloeit. 

De highlighter is super gepigmenteerd. Ik hou van deze highlighter, hij geeft een mooie glans, is een eyecatcher en hij geeft echt een mooi effect op de huid. Als je op zoek bent naar een nieuwe highlighter, is deze misschien ideaal voor jou. Je krijgt veel product en hij zou naar mijn mening voor veel huidtinten werken. 

De uitwerking is die perfecte champagne glow-tint met een klein beetje perzikachtig pigment dat er geweldig uitziet voor elke gelegenheid en het is ideaal als dagelijkse highlighter. Eerlijk gezegd kun je met Catrice niet fout gaan als het gaat om leuke highlighters, ze maken er een aantal fantastische.

Catrice Highlighter Kruidvat

Zou ik deze highlighter aanraden?

Ik heb het gevoel dat de limited edition collecties van Catrice altijd zo mooi zijn en ik heb het gevoel dat producten zoveel beter aanvoelen dan producten uit hun reguliere lijn. Ik ben dol op het kopen van limited edition producten, het is altijd zo leuk voor mij. Ik verzamel ze graag en eigenlijk bestaat een groot deel van mijn make-upcollectie uit limited edition producten en ik ben dol op ze allemaal. Ik raad je aan om deze highlighter te proberen, het is echt een hele mooie en doet niet onder aan de dure merken. 

U leest: Catrice Highlighter van Kruidvat review: de SUNGASM highlighter

Ook populair: 12x de beste Kruidvat concealer die even goed zijn als de duurdere