Caudalie Vinosource Hydra review: vochtinbrengend, licht en fris

Caudalie Vinosource Hydra review

Het Vinosource-assortiment van Caudalie is onlangs vernieuwd met een nieuw ontwerp en meer recyclebare verpakkingen. Ik moet zeggen dat het nieuwe roze ontwerp prachtig is. Caudalie staat bekend om druiven als een van de hoofdingrediënten in hun assortiment. Ik herinner me dat hun Beauty Elixir-water vroeger iconisch was en dat elke visagist het gebruikte. In deze Caudalie Vinosource Hydra review kijken we naar de producten uit deze nieuwe lijn, en ik kan vast verklappen: ze zijn stuk voor stuk heerlijk!

Verpakking

Nieuw modern roze ontwerp springt zeker in het oog en ik zou durven zeggen dat hun Vinosource-assortiment een jongere bevolking in gedachten had bij het maken van het ontwerp, omdat het woede gericht is op hydratatie. De meeste producten hebben glazen flessen gecombineerd met plastic pompjes en doppen. Door zijn gewicht voelt hij luxueus aan. Elke formule heeft een bijbehorende verpakking die ermee werkt. Serum heeft een mooie pomp, vochtinbrengende crème zit in een pot, sorbet heeft een uitknijpbare buis en olie heeft een druppelaar. 

Caudalie Vinosource Hydra Hydraterend Serum S.O.S

Caudalie Vinosource Hydra review

Ik zal beginnen met mijn absolute favoriet uit deze lijn en ik geloof dat het ook hun bestseller is. Het is een veganistische formule met 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong . Het bevat biologisch druivenwater, glycerine, squalaan en hyaluronzuur, allemaal geweldige hydraterende en hydraterende ingrediënten.  Het is geparfumeerd met mandarijnbloesem, citroenboombladeren, komkommerwater en verse munt , waardoor het een zachte frisse, kruidige fruitige geur heeft . 

Er zit 30 ml product in en het kost €30,90.

Het is een superlichte formule die aanvoelt als een waterig serum met die squalaanslip die het een hydraterende laag geeft. Het trekt snel in de huid , voelt super glad aan op de huid en ziet eruit als niets, maar voelt toch hydraterend aan. Dit is een van die serums die voor vrijwel elk huidtype zou werken, omdat het zo licht op de huid is. Ik hou ervan op zichzelf in de zomer of onder een vochtinbrengende crème in de koudere maanden.

Het hydrateert en hydrateert de huid zeker, maar op zo’n lichte manier dat het voelt alsof je nauwelijks iets op je huid hebt. Het is geweldig voor laagjes en zorgt ervoor dat de huid super glad aanvoelt.

Caudalie Vinosource Hydra Hydrating Grape Water Gelcream

Caudalie Vinosource Hydra review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Nog een van mijn favorieten, ook vanwege de lichte formule . Het bevat glycerine, biologisch prebiotisch druivenwater, squalaan, hyaluronzuur en biologische aloë vera met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en volledig recyclebare verpakking. Het is ook geparfumeerd met diezelfde frisse geur .

Er zit 50 ml product in en het kost €30,30.

Dit is de juiste gel-moisturizerformule die zo verfrissend aanvoelt op de huid, bijna alsof je een scheutje koud water op je gezicht hebt aangebracht. Het trekt snel in en laat er bijna geen spoor van achter op de huid. Nog een verbazingwekkend lichte formule met die geweldige slip en gladheid.

Het voelt net hydraterend genoeg en licht aan . Dit is perfect als vochtinbrengende crème voor de zomer of voor iedereen met een normale, gecombineerde of vette huid. In de zomer kun je er zwaardere producten overheen leggen. Je kunt het niet overmatig aanbrengen, want het voelt helemaal niet zwaar aan.

Caudalie Vinosource Hydra Hydraterende Sorbetcrème

Caudalie Vinosource Hydra review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Een andere lichtgewicht formule zoals alle voorgaande met druivenwater, glycerine, squalaan, hyaluronzuur, kamille en tetrapeptide , een andere vocht inbrengende formule, maar het moet ook de huid kalmeren en roodheid verminderen . 97% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.  Het heeft dezelfde geur als andere producten.

Er zit 40 ml product in en het kost €27,37.

Dit is de enige formule die er dik uitziet, bijna als babyvoeding – enigszins korrelig, maar het smelt snel in die gel-crème hydraterende formule die gewoon in de huid zakt en de huid een licht fluwelen gladde laag geeft .

Hij voelt net wat zwaarder aan dan beide voorgaande formules, maar is nog steeds vrij licht op de huid en voelt lekker hydraterend aan . Ik gebruik dit eigenlijk het liefst ‘s avonds, omdat het iets zwaarder aanvoelt dan gel-moisturizer, wat beter is voor overdag. Ik heb geen kalmerende effecten opgemerkt, maar mijn huid is ook niet gevoelig geweest, dus daar kan ik niets over zeggen. Over het algemeen sluit het eerdere serums in en hydrateert het goed.

Mijn Caudalie Vinosource Hydra review geeft deze lijn een 9

Vochtinbrengend, lichtgewicht en superglad zijn de woorden die ik zou gebruiken om het Caudalie Vinsource Hydra assortiment te beschrijven. Alle producten hebben verrassend lichtgewicht formules die extra glad zijn, bijna beter dan sommige make-upprimers, dus ze zijn geweldig voor onder de make-up. 

Alle formules zijn mooi hydraterend, maar op een lichte manier, waardoor ik denk dat dit voor veel huidtypes zou werken. Ik ben nog steeds de grootste fan van zowel serum als gel-moisturizer. Sorbet is ook heel fijn, maar het is al iets zwaarder dan gel-moisturizer. Het is een high-end huidverzorgingsassortiment, maar ik zou zeggen dat de prijs zeker te zien is in de elegantie van formules, de heerlijke geur en ingrediëntenlijst is ook heel goed.

Wegens bovenstaande redenen geef ik de Caudalie Vinosource Hydra een welverdiende 9 en ik ben ook van plan om de Vinosource-hydra Moisturizing Mask te bestellen om uit te proberen.

U leest: Caudalie Vinosource Hydra review: vochtinbrengend, licht en fris

Ook populair: 9x de beste toner voor de gemengde huid voor elk budget