CeraVe cleanser van Kruidvat review: zeer zacht en effectief

cerave cleanser kruidvat

CeraVe Hydrating Cream-to-Foam Cleanser (€19) is een nieuwe romige reiniger die ceramiden, niacinamide en hyaluronzuur bevat. Dit is een trend die voorbij kwam op Tiktok en me de aankopen heeft laten doen. Ik zweer dat CeraVe de laatste tijd steeds vaker uit de schappen verdwijnt. Het is allemaal te danken aa Tiktok, aangezien iedereen met hun moeder op Tiktok CeraVe aanbevelen. Ik volg een paar dermatologen op Tiktok die me in feite hebben overtuigd dat ik de CeraVe cleanser van Kruidvat (maar ik bestel hem voordeliger bij bol.com) moet gaan gebruiken. Dus hier ben ik met CeraVe Hydrating Cream-to-Foam Cleanser review. Je kan de fles van 236ml bij bol.com bestellen.

cerave cleanser kruidvat

De meest zachtaardige reiniging met weinig schuim

Als je een dubbele reiniging uitvoert, ben ik er zeker van dat het tweede deel van je reiniging zachtaardig is. Meestal wil je het vast houden aan een reinigingscrème of -melk die de pH-waarde van je huid herstelt of je in ieder geval niet een trekkerig en droog gevoel geeft na die laatste reiniging. Ik doe meestal een balsem of olie als mijn eerste reiniging en daarna volg ik een schuimende reiniger. Dat kan voor mij een beetje te veel zijn tijdens het koelere weer, dus mijn doel in de winter is om over te schakelen naar een reinigingsmelk of een reinigingsmiddel met weinig schuim voor de tweede en laatste stap van mijn reinigingsroutine.

Ik ben onlangs overgestapt op CeraVe Hydrating Cream-to-Foam Cleanser en het is een van de slimmere dingen die ik heb gedaan in mijn reinigingsroutine. Dit ziet eruit als een lichtgewicht lotion en produceert weinig schuim. Het heeft geen geur en de textuur voelt licht hydraterend aan wanneer het wordt aangebracht. Het spoelt schoon weg en laat mijn huid na gebruik niet strak of droog achter, maar het beste van alles is dat het echt mijn gezicht reinigt. Ik heb het gebruikt om make-up te verwijderen zonder de hulp van een reinigende balsem of olie op zich en het is geweldig om make-up te verwijderen, maar ik ben er persoonlijk dol op als het tweede deel van mijn reiniging.

De beste en meest eenvoudige cleanser van Kruidvat!

De formule is vrij eenvoudig, maar veel van de ‘betere’ ingrediënten staan ​​lager op de lijst, dus ik weet niet zeker hoe nuttig ze zullen zijn! Zoals veel van de ceramiden staan ​​de 10e of zo op de lijst, dus wie weet hoe goed deze zijn met zo weinig in de reiniger. Dat gezegd hebbende, had ik het gevoel dat dit mijn huid niet strak of droog achterliet en ik voelde me erg glad en zacht na gebruik. Al met al is het voordeel van CeraVe Hydrating Cream-to-Foam Cleanser het feit dat het zo eenvoudig is. Dit is een eenvoudige maar effectieve reiniger die je niet droog of trekkerig laat voelen. De CeraVe cleanser van Kruidvat is een geweldige keuze voor degenen die graag een zachte, maar effectieve reiniging willen voor hun huid!

Ook populair: Nacht serum voor het gezicht nr. 1: het L’Occitane Serum