CeraVe Foaming Facial Cleanser review: een milde, fijne reiniger

CeraVe Foaming Facial Cleanser review

Omdat ik dit jaar niet veel make-up heb gebruikt, heb ik me in plaats daarvan op huidverzorging gericht en veel interessante producten ontdekt. Hoewel ik altijd wel van CeraVe had gehoord, had ik niet veel aandacht besteed aan her merk totdat ik ontdekte dat het uitverkocht was vanwege een viral video op TikTok. Daarin werd hun gezichtsreiniger volop geprezen. In deze CeraVe Foaming Facial Cleanser review laat ik je er kennis mee maken.

Ik was behoorlijk verrast dat TikTok werd gebruikt om beautyproducten te bespreken en wilde zien waar de hype over ging. Ik was behoorlijk verkocht aan de CeraVe-reiniger, maar wilde niet echt een SA-reiniger gebruiken, dus koos ik ervoor om in plaats daarvan de Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant te kopen voor mijn normale dosering BHA en de CeraVe Foaming Facial Cleanser voor een voorproefje van dit merk van de heilige graal van de drogisterij. Je kan een flacon van 473ml voor €13,90 bij bol.com bestellen.

CeraVe Foaming Facial Cleanser review

Wat is CeraVe Foaming Facial Cleanser?

CeraVe Foaming Facial Cleanser is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen om de huid diep te reinigen, overtollig talg te verwijderen en de huid te verfrissen zonder deze te veel te strippen of trekkerig en droog aan te laten voelen. Met drie soorten essentiële ceramiden, hyaluronzuur en niacinamide, is deze schuimende reiniger op gelbasis een effectieve maar niet-irriterende manier om een ​​huidverzorgingsregime voor de normale tot vette huid te starten.

  • €13,90 voor 473ml
  • Over de ingrediënten: Ceramiden: essentieel voor een gezonde huid, ceramiden helpen de natuurlijke barrière van de huid te herstellen en te behouden, Hyaluronzuur: dit ingrediënt trekt hydratatie aan op het huidoppervlak en helpt de huid vocht vast te houden, Niacinamide: helpt de huidbarrière en kalmeert de huid
  • Niet-comedogeen, niet-irriterend en geurvrij
  • Ontwikkeld met dermatologen
  • Geschikt voor de normale tot vette huid
  • Verfrissende schuimende gelwerking

Over de verpakking

Ik dacht aanvankelijk dat dit behoorlijk prijzig was, maar toen het aankwam, was ik een beetje verbluft door hoe groot de fles was in vergelijking met mijn verwachtingen – ja, 473ml is eigenlijk een heel groot volume. Ik waardeer dit soort verpakkingen waar je door een pompje gemakkelijk een goede hoeveelheid product kunt indrukken en doseren zonder de vervelende knijpbuizen die gemakkelijk vies worden.

CeraVe Foaming Facial Cleanser review

Mijn ervaringen met CeraVe Foaming Facial Cleanser

Na mijn laatste onaangename ervaring met een ander merk was het een grote opluchting dat ik het gevoel had dat dit een godsgeschenk was. De Foaming Facial Cleanser verspreidt zich als een heldere gel. Het schuimt ook heel gemakkelijk op, alleen met een beetje water en wrijven.

Ik heb dit ongeveer een maand gebruikt en wat me echt opvalt, is het feit dat het zo ongelooflijk zacht is voor de huid. Het laat geen residu achter, dus ik ben vrij zeker van zijn reinigende kracht, maar tegelijkertijd voelt je huid niet zo droog aan als de Sahara-woestijn, elke keer dat je je gezicht schoon schrobt.

Hoewel de impact van cleansers in je huidverzorgingsroutine vrij minimaal kan zijn, vind ik het heerlijk dat mijn huid na elke wasbeurt schoon en gehydrateerd aanvoelt, vooral ‘s ochtends wanneer mijn gezicht vuil en een beetje vettig aanvoelt – maar niet zo veel dat het dubbel nodig is reiniging.

CeraVe Foaming Facial Cleanser review

CeraVe Foaming Facial Cleanser review: eindoordeel

Ik ben erg sceptisch geworden over merken en producten waar influencers over delen, omdat ik weet dat de kans groot is dat ze worden betaald om enthousiast over deze te zijn, zelfs als ze slecht zijn. Ik ben echter heel blij dat de CeraVe Foaming Facial Cleanser een van die aankopen is geworden waar ik geen spijt van heb – sterker nog, ik ben vastbesloten om dit terug te kopen. Het werkt uitstekend voor een normale tot vette huid en geeft een schoon, fris en gehydrateerd gevoel zonder een residu achter te laten. Ik ben enorm enthousiast en snap de hype volkomen. Zoek jij een fijne, milder cleanser, dan kan ik deze van CeraVe van harte aanbevelen.

U leest: CeraVe Foaming Facial Cleanser review: een milde, fijne reiniger

Ook populair: Laneige Lip Sleeping Mask review: zeg vaarwel tegen droge lippen