Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara review

Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara

Ik heb korte, blonde wimpers en ik ben altijd op zoek naar een mascara die lange, glanzende en dramatische wimpers geeft – zonder enige klontvorming. Nu heb ik Chanel’s nieuwe Le Volume Revolution Mascara geprobeerd (het allereerste 3D-geprinte product van beauty!) Welkom in de toekomst…jJe hebt waarschijnlijk veel gehoord over hoe 3D-printen de wereld gaat veranderen, waardoor mensen toegang krijgen tot dingen waartoe ze voorheen nooit in staat waren, simpelweg door op ‘printen’ te drukken. Nou, welkom in de toekomst; Chanel lanceert de eerste ooit 3D-geprinte mascara. En het is zo belangrijk als we hadden gehoopt dat het zou zijn. In deze Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara review vertel ik je er alles over.

Wist je dit?

  • De afdeling Parfums et Beauté Packaging Innovation van CHANEL werkte samen met een gespecialiseerde start-up (ERPRO 3D FACTORY) om een 3D-geprint penseel te ontwikkelen.
  • Het is het eerste object voor dagelijks gebruik dat op industriële schaal in 3D is geprint, mogelijk gemaakt door 6 machines die 1 miljoen borstels per maand produceren.
  • Het mascaraborsteltje LE VOLUME RÉVOLUTION DE CHANEL werd meer dan 100 keer herwerkt, totdat het punt van perfectie was bereikt.
Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara review

Over de verpakking en de borstel

Ik ben misschien een sukkel voor mooie verpakkingen, maar deze mascarabuis is meer dan chic. Het voelt koel aan, bijna als chroom, en heeft deze textuur van gesponnen zijde op de buis met de klassieke in elkaar grijpende dubbele ‘C’s aan de bovenkant. Ik bedoel, verder.

Juist, naar de toverstok. Het 3D-printen zorgt voor uiterste precisie dankzij de innovatieve ‘kant’-verwerking. Dit betekent dat het mascaraborsteltje honingraatachtige microholtes bevat, die onmogelijk te bereiken zijn in de normale productieprocessen. Deze kleine holtes houden de formule vast en brengen deze in precies de juiste dosis op uw wimpers, wat een gelijkmatige en krachtige distributie betekent die blijft geven (niet meer dubbel dippen om meer product op de toverstaf te krijgen). De borstelharen zijn tot op de millimeter perfect in orde en kammen de wimpers perfect om het volgende volume te onthullen.

De toverstok was dikker dan ik had verwacht en de borstelharen waren een stuk korter dan verwacht, maar alle twijfels die ik had, werden onmiddellijk weggenomen. Bij de eerste slag gaf de mascara mijn wimpers een nieuw leven. Ik had verwacht dat ik terug zou moeten gaan voor meer formule, zoals ik normaal doe met mijn mascara’s, maar deze toverstok bleef maar geven. Ik slaagde erin mijn oog af te maken zonder het een keer terug in de buis te dopen – wat voor mij ongehoord is.

Mijn ervaring met de Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara

De honingraatstructuur scheidt moeiteloos elke individuele wimper, zodat je dat opvallende volume met absoluut gemak krijgt en, belangrijker nog, zonder klonteren. De lengte en de dramatische zwarte afwerking die ik bereikte met slechts één borstellading product is iets echt wonderbaarlijks, net als de innovatie achter de creatie van mascara’s. Ik gebruik deze mascara nu al meer dan twee maanden en sindsdien wil ik geen andere meer! Mijn Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara review geeft deze mascara dan ook een dik verdiende 9. Chanel, we juichen je toe.

Ook populair: Deze 7 beste Chanel producten zijn wereldwijd het meest verkocht!