Clarins Everlasting Youth Fluid Foundation review

Clarins Everlasting Youth Fluid Foundation review

Clarins Everlasting Youth Fluid is een paar maanden geleden uitgebracht, maar ik heb het pas onlangs geprobeerd en ik kan niet geloven dat ik dit bericht niet eerder heb geschreven, want ik ben helemaal weg van deze foundation! Een potje van 30ml kan je voor €40,50 bij bol.com bestellen. In deze Clarins Everlasting Youth Fluid Foundation review vertel ik je waarom deze foundation elke cent dubbel en dwars waard is!

De dekking: licht met een fantastische afwerking

Prachtig licht, gemakkelijk te blenden en het geeft de meest verbazingwekkende uitstraling aan de huid. Dit is zowel een make-up- als huidverzorgingsproduct dat voedende arganolie, biologische haver-suikers, cichorei bevat om collageen te stimuleren en microparels om saaiheid te voorkomen en de teint te verlichten. De afwerking is fantastisch, zacht lichtgevend zonder glanzend te zijn en verrassend genoeg is dit niet bedauwd zoals ik had verwacht, maar eerder semi-mat zou ik zeggen. Het wordt een beetje bedauwd tijdens het dragen, maar het wordt niet vettig. Ik vind het geweldig dat mijn huid er glad uitziet en een mooie, natuurlijke gloed op het gezicht achterlaat waardoor je er uitgerust en fris uitziet.

Er is geen poederachtige afwerking, geen zitten in fijne lijntjes en plooien en de levensduur is goed genoeg. Het duurt ongeveer twee tot vijf uur voordat het enigszins begint te vervagen, maar het slijt gelijkmatig zonder vlekken achter te laten. Als ik het zou vergelijken met Dior Forever Skin Glow Foundation, is dit minder dik van consistentie. De textuur is zo licht en luchtig, voelt zijdezacht aan en glijdt zo gemakkelijk over de huid, vooral als je het met een penseel aanbrengt. Ik gebruik de Zoeva 102 Silk Finish-borstel en het mengt naadloos met heel weinig moeite.

De dekking is redelijk goed voor een foundation met zo’n dunne formule, het verzacht roodheid, het verbergt zelfs onder de ogen donkere kringen en kleine imperfecties als je twee lagen aanbrengt. Het is zo gemakkelijk op te bouwen terwijl het er natuurlijk uitziet op de huid.

Iets te zwaar geparfumeerd

Als er één ding is dat ik niet leuk vind aan deze foundation, is het feit dat het zwaar geparfumeerd is. De geur is lekker maar iets te sterk naar mijn smaak. De geur vervaagt echter kort na het aanbrengen en hoewel mijn huid soms gevoelig is voor geur, heeft deze foundation me tot nu toe niet geïrriteerd.

Verder ben ik dol op dit product en ik denk dat dit een geweldige optie is voor iedereen die eruit wil zien alsof ze een gezonde, stralende en egale huid hebben. Het is waarschijnlijk niet de beste keuze voor een vettere huid, maar voor mensen met een normale tot droge huid die van een onvoorstelbare fatsoenlijke dekking, een ultralichte textuur en een lichte glans houden, is dit gewoon perfect.

Ja, mijn Clarins Everlasting Youth Fluid Foundation review geeft dit product een dikverdiende tien!

Ook populair: Top 13 met de beste Kruidvat primer

Dit vind je misschien ook leuk: