Clinique All About Eyes Rich oogcrème review

Clinique All About Eyes Rich Oogcrème review

Hoewel ik gezegend ben met een huid die zich altijd gedraagt ​​(bedankt mam!), Is er één ding dat me is opgevallen. Naarmate ik ouder word, neemt de droogheid rond mijn ogen toe. Afgelopen winter werd dit probleem intens en dwong het me uit de zalige wereld van niets doen om voor mijn huid te zorgen. Ik moest erkennen dat mijn huid in feite niet voor altijd onberispelijk zal blijven zonder enige moeite. Daarom ging ik op zoek naar een goede oogcrème en ik kwam al gauw uit op de Clinique All About Eyes Rich oogcrème. Ik ben fan van het merk, en met veel lovende reacties op bol.com besloot ik hem te proberen. In deze Clinique All About Eyes Rich oogcrème review vertel ik je alles over mijn ervaringen!

Ogen zijn vaak het eerste gebied waar tekenen van veroudering zichtbaar worden, omdat de huid daar dunner en gevoeliger is. Schilfering rond de ogen en resulterende irritatie is een veel voorkomend probleem, met een voldoende snelle oplossing. Een eenvoudige, vochtinbrengende oogcrème is een must in uw huidverzorgingsroutine na de universiteit. Dit jaar ben ik volledig voorbereid met deze crème van Clinique en hopelijk zal de geweldige textuur en het luxueuze gevoel van het gebruik voorkomen dat ik te lui ben om een ​​oogcrème te gebruiken.

Wat belooft deze Clinique oogcrème?

Wat Clinique zegt: “Vochtrijke oogcrème vermindert de aanblik van kringen, schaduwen en fijne lijntjes onder de ogen – onmiddellijk en na verloop van tijd. Vermindert wallen en donkere kringen en kalmeert met plantaardige ingrediënten. Helpt de natuurlijke productie van collageen te stimuleren. Versterkt de vochtbarrière van de huid tegen veel voorkomende irriterende stoffen. Het product is door artsen getest.” Dat klinkt veelbelovend. Al eerder schreven we over hoe donkere kringen onder ogen te verwijderen, en dit product kwam daarbij als beste uit de test. Ik besloot een potje van 15ml voor €31,99 te bestellen bij bol.com en het uitvoerig te testen.

Clinique All About Eyes Rich oogcrème review

Mijn Clinique All About Eyes Rich oogcrème review

Clinique All About Eyes Rich is een oogcrème van de dikke variant, bedoeld voor de droge tot zeer droge huid. Het zit een paar ogenblikken zwaar op de ogen en het duurt even voordat het wordt opgenomen. Het is het soort crème dat je in dit land in de zomer niet kunt gebruiken. Deze crème was een absolute must geworden in mijn winterverzorgingsroutine. Na slechts twee dagen gebruik was mijn gebied onder de ogen zo zacht en zijdeachtig dat ik het niet meer kon aanraken. Het zorgt er absoluut voor dat mijn huid er gezonder en levendiger uitziet. Ik kan niet veel zeggen over de wallenverminderende eigenschappen hiervan, aangezien mijn donkere kringen niet opgezwollen zijn. Wat betreft het verminderen van donkere kringen, doet het enigszins, maar dat is meer omdat de ogen uitgerust zijn als gevolg van het vocht dan wat dan ook. Ik geloof niet dat een crème de duisternis kan verminderen.

All About Eyes Rich is een dikkere versie van de reguliere All About Eyes op siliconenbasis, die een zijdezachte textuur heeft. Als je een vette / gecombineerde huid hebt, is dat de versie voor jou. Zoals alle producten van Clinique is deze oogcrème geurvrij.

Voordelen

  • Extreem hydraterend en rustgevend
  • Vereist een zeer kleine hoeveelheid om de klus te klaren
  • Irriteert de ogen niet
  • Niet vet


Nadelen

  • Super duur (hoewel niet zo veel als andere high-end merken)
  • Jar verpakking. Een pompfles zou hygiënischer zijn.
Clinique All About Eyes Rich oogcrème review

Aan wie raad ik dit product aan?

Als u last heeft van een droge en vochtarme huid, is Clinique All About Eyes uw nieuwe beste vriend bij koud weer. Het is extreem hydraterend zonder vettig te zijn of de ogen te irriteren. Het is ook goedkoper dan andere goede, effectieve oogcrèmes van high-end merken.