Clinique Cheek Pop Blush review: de beste voor satijnglans

Clinique Cheek Pop Blush review

Ugh! Hoe mooi zijn deze blushes! Ik heb de Clinique Cheek Pop Blush maanden geleden bij bol.com besteld en heb ze de afgelopen twee maanden veel getest. Het was liefde op het eerste gezicht toen ik deze voor het eerst zag verschijnen en ik moet zeggen dat ik er nog steeds verliefd op ben. Elke dag zelfs meer. Ik heb ze in drie kleuren: Ginger, Peach en Berry Pop. Clinique heeft inmiddels 14 tinten van de Cheek Pop Blush uitgebracht. In deze Clinique Cheek Pop Blush review vertel ik mijn ervaringen met deze prachtige blushes van Clinique.

Clinique Cheek Pop Blush review

Verpakking

Ik heb serieus niets te klagen met betrekking tot de verpakking. Ik vind het geweldig dat het helder en doorzichtig is, en het is zeer duurzaam. Het plastic is erg dik, of misschien is het acryl? Hoe dan ook, het voelt en ziet eruit als glas, zo stijlvol !Dit is perfect voor op reis, want het is helemaal niet omvangrijk, duurzaam en het feit dat het doorzichtig is (voor- en achterkant!) maakt het gemakkelijker voor je om de schaduw te vinden die je wilt dragen als je haast hebt .

Finish

Alle drie de blushes hebben een zeer vergelijkbare (zo niet dezelfde) satijnglansafwerking. Je kunt minuscule glinsterende deeltjes zien wanneer je het op je hand swatcht, maar wanneer je het met een blush aanbrengt, zul je het helemaal niet opmerken. Ze voegen eigenlijk een heel mooie satijnachtige, stralende afwerking toe aan de huid, maar accentueren de poriën of droge plekken niet.

Textuur

Ik was zeer verrast toen ik deze voor het eerst swatchte omdat het poederblushes zijn, maar ze hebben een licht romig gevoel, bijna mousse-y van textuur en helemaal niet poederachtig. Ik heb dit aangebracht met mijn favoriete blushpenseel, de Nars Yachiyo Brush , en wanneer ik mijn penseel rond de pan draai, verkruimelt het poeder niet en komt het helemaal niet over, in tegenstelling tot het geval met de Hourglass Ambient Blushes en de meeste poederblushes in algemeen.

Deze Clinique blush glijdt heel soepel over de huid en is helemaal niet streperig, het is heel gemakkelijk te blenden. Het is moeilijk om fouten te maken met deze blos omdat hij zo vergevingsgezind en mengbaar is. Het hecht ook niet onmiddellijk aan de huid na het aanbrengen vanwege de romige textuur, in tegenstelling tot sommige sterk gepigmenteerde blushes zoals MAC en Rock & Republic blushes.

Ik was geïntimideerd door de diepte van de Berry-tint, omdat donkere blush-tinten meestal veel moeilijker te mengen zijn, maar ik was zo aangenaam verrast toen het gemakkelijk glad en licht op de huid aanbracht, maar zeker te bouwen tot elke gewenste diepte. Omdat ze zeer goed op te bouwen zijn, past dit gemakkelijk bij elke huidskleur.

Clinique Cheek Pop Blush review

Levensduur

Ik heb een droge / gecombineerde huid en deze blush bleef ongeveer 6-8 uur goed zitten. Het begint normaal gesproken te vervagen op het 6e uur en tegen het 8e uur is er nog wat kleur over, maar gewoon niet zo levendig.

Mijn Clinique Cheek Pop Blush review geeft 4 sterren

Over het algemeen ben ik een grote fan van de formule en ben erg onder de indruk van de zachtheid en stralende glans. Ik zou alleen willen dat ze langer mee zouden gaan. Op dagen dat de huid vetter is, lijkt de blush veel sneller te vervagen, maar verder zijn deze blushes het toppunt van perfectie. Mijn Clinique Cheek Pop Blush review geeft deze blushes 4 sterren, ik kan ze aan iedereen die een mooie blush zoekt met een prachtige finish van harte aanbevelen.

Ook populair: Clinique Take The Day Off Makeup Remover review

Dit vind je misschien ook leuk: