Clinique Dramately Different Hydrating Jelly review

Clinique Dramately Different Hydrating Jelly review

Iedereen die mij kent, weet van mijn liefdesrelatie met Clinique Take The Day Off Cleansing Balm. Nadat ik echter nog een pot had leeggemaakt (ik denk dat het mijn 4e was), begon ik me af te vragen of Clinique nog andere fijne gezichtsproducten voor mij in petto had. Alsof het lot het zou hebben gehoord, lanceerde het merk een nieuw product, de Dramately Different Hydrating Jelly. Clinique beschrijft dit product als een ‘ongelooflijk lichtgewicht watergelei die 24 uur per dag hydratatieherstel biedt plus bescherming tegen vervuiling.’ Ze zeggen dat alle huidtypes dit product kunnen gebruiken. Het versterkt bovendien de vocht barrière van de huid en verbetert de veerkracht. Dit is een olievrije formule die niet plakkerig is, snel intrekt en geen residu achterlaat. Het laat de huid glad, sterk en gezond achter met een schone glans. In deze Clinique Dramately Different Hydrating Jelly review deel ik mijn ervaringen met dit product!

Clinique Dramately Different Hydrating Jelly review

Over de verpakking

Het product wordt geleverd in een doorzichtige, plastic, vierkante fles met een pomp om de formule af te geven. Dit type verpakking maakt het gemakkelijk om met de moisturizer te reizen en is hygiënisch in gebruik. De ingrediënten en gebruiksaanwijzing staan ​​vermeld op de bijbehorende verpakking. De belangrijkste ingrediënten zijn: natriumhyaluronaat, glycerine, zonnebloempittencake, gerstextract en komkommervruchtextract. Een verpakking van 125ml kost €35,35 en kan je bij bol.com bestellen.

De formule: een slok water voor de huid

Qua formule is deze moisturizer best een genot om te gebruiken. Hoewel het in de fles geleiachtig is, is de consistentie vrij waterig en dun. De olievrije formule verspreidt zich soepel en gemakkelijk over de huid, zonder pilling of trekken, en heeft een subtiel verkoelend effect. Hoewel het transparant van kleur is, heb ik gemerkt dat als ik de moisturizer direct op een droge huid gebruik, het een licht plakkerig residu achterlaat. Om dit te verhelpen, raad ik aan om het op een vochtige huid aan te brengen, omdat het beter absorbeert en uitdroogt tot een niet-detecteerbare, matte afwerking. Net als bij de originele gel, is ook deze geur vrij. Ik heb 2 pompjes nodig om mijn hele gezicht te bedekken.

Ik gebruik deze moisturizer nu meer dan een maand en ben heel tevreden met de resultaten. De lichtgewicht formule voelt aan als een grote slok water voor mijn huid en behandelt effectief eventuele droge plekken. Hoewel het niet het meest vochtinbrengende product is dat er is, werkt het voor mijn gecombineerde huid. Nadat ik het elke ochtend heb gebruikt, heb ik gemerkt dat mijn teint meer in balans is en dat mijn gezicht zachter aanvoelt. Een ander groot pluspunt is dat het goed speelt onder make-up en geen aankoeken veroorzaakt. Aan de andere kant voldoet deze moisturizer absoluut niet aan zijn beweringen van 24-uurs hydratatie. Ik moet zeker ‘s nachts opnieuw aanbrengen of het afmaken met een zwaardere formule. Ik kan niet veel zeggen over de bescherming tegen vervuiling, aangezien ik in die opzichten niet echt zichtbare veranderingen heb opgemerkt. Ja, mijn Clinique Dramately Different Hydrating Jelly review geeft dit product een 5-sterren waardering.

Clinique Dramately Different Hydrating Jelly review

Mijn nieuwe go-to voor de zomermaanden

Ik vind het leuk dat dit product op het eerste gezicht vrij eenvoudig is, maar het dient volledig zijn doel om de huid te hydrateren. Hoe graag ik ook van een rijke crème houd, dit voelde zo fris aan op de huid en ik kan de aantrekkingskracht zeker zien, en ik denk dat dit mijn nieuwe go-to wordt in de zomermaanden wanneer ik iets lichtgewicht wil.

Gewichtloos, niet-vettig en hydraterend, deze gelei is ideaal voor mensen met een gecombineerde tot vette huid of een acne-gevoelige huid. Hoewel ik de voorkeur geef aan de gel voor de winter, weet ik dat ik deze verkoelende formule ga gebruiken als het weer warmer wordt.

Ook populair:

Dit vind je misschien ook leuk: