Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly review

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly review

Ik heb jarenlang met verschillende vochtinbrengende crèmes gespeeld en amper een gevonden die voor mij werkte. Als het gaat om de verschillende vochtinbrengende crèmes van Clinique, heb ik een mengelmoes van recensies gehoord – sommigen beweren dat de resultaten zo dramatisch zijn als de naam al aangeeft, terwijl anderen veel minder onder de indruk zijn. Om er voor eens en voor altijd achter te komen, besloot ik een flacon te kopen en te kijken of het wonderen zou doen. In deze Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly review lees je mijn ervaringen. Een flacon van 125ml kan je voor ongeveer 30 euro bij bol.com bestellen.

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly review

Product omschrijving

  • Omschrijving: een heldere, gelei-moisturizer om je huid dagelijks te hydrateren, versterken en beschermen dankzij de unieke Clean-Shield-technologie.
  • Ingrediënten lijst : water\Aqua\Eau, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silaan, Butyleenglycol, Glycerine, Cucumis Sativus (komkommer) Fruit Extract, Hypnea Musciformis (Algen) Extract, Gelidiella Acerosa Extract, Hordeum Vulgare (gerst) Extract\Extrait D’ Orge, Padina Pavonica Thallus-extract, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Seedcake, Sucrose, Cafeïne, Natriumhyaluronaat, Hydroxyethylureum, Gehydrolyseerd Rijstextract, Sorbitol, Natriumpolyaspartaat, Ppg-6-Decyltetradeceth-30, Ethylhexylglycerine, Dicapraat Glycerine Trehalose, Polysorbaat 80, Carbomeer, Natriumhydroxide, Hexyleenglycol, Citroenzuur, Natriumcitraat, Dinatrium Edta, Fenoxyethanol

De verpakking

De originele verpakking is een zeer minimalistische, doorzichtige fles die er super esthetisch uitziet, terwijl de reisversie die ik kreeg iets minder IG-waardig is, maar nog steeds de doorzichtige verpakking behoudt waardoor je de geltextuur kunt zien. Het is gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk mee te nemen, maar helaas merk ik dat het deksel om de een of andere reden niet goed sluit, wat resulteerde in morsen in mijn bagage – niet cool.

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly review

Textuur

Zoals beloofd, is dit een lichtgewicht gel die enigszins stroperig aanvoelt, maar vrij gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. Mijn klacht is dat het een beetje een plakkerig gevoel op de huid achterlaat terwijl het wordt geabsorbeerd, wat niet het beste gevoel is. Je moet even wachten voordat de vochtinbrengende crème is opgenomen, dus houd daar rekening mee als je van plan bent om daarna verder te gaan met make-up.

Mijn ervaringen met de Clinique Jelly

Ik heb dit in twee omgevingen getest: de koude winter en de zomer. Ik ontdekte dat deze vochtinbrengende crème heel goed werkte in de winter, waar mijn huid de neiging had om strak en vettig aan te voelen en over het algemeen een droge en uitstervende puinhoop was. Mijn foundation barstte vroeger rond de droge plekken op mijn gezicht, maar het gebruik van Clinique’s Dramatically Different Hydrating Jelly heeft echt geholpen om dat te voorkomen.

In de zomer was het echter een heel andere situatie: ik vond het soms een beetje te dik, vooral met het plakkerige gevoel, en brak af en toe uit. Ik was nogal verrast omdat ik dacht dat de textuur licht genoeg zou zijn, maar vreemd genoeg was dit niet het geval voor mij.

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly review

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly review: eindoordeel

Hoewel het voor alle huidtypes wordt geadverteerd, vind ik persoonlijk dat de Dramatically Different Hydrating Jelly van Clinique nog steeds het beste werkt voor mensen met een drogere huid of voor mensen die in de koude winter extra hydratatie nodig hebben. Ik denk niet dat de ingrediënten in deze vochtinbrengende crème ervoor zorgen dat mijn huid uitbreekt, omdat het in de winter goed voor me werkte, alleen dat de textuur nog steeds iets te dikker is voor mijn huid. Als je echter een behoorlijk droge huid hebt of iets nodig hebt om je huid te beschermen tijdens de koude en droge maanden, kan dit heel goed voor je werken. Ik hou het product in elk geval in mijn vast beauty regime voor tijdens de winter, want mijn foundation zag er nooit mooier uit!

U leest: Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly review

Ook populair: 13x het beste serum van Kruidvat voor elk huidtype en budget