Clinique High Impact Mascara review: de mooiste natuurlijke look

Clinique High Impact Mascara review

Onlangs heb ik de Clinique High Impact Mascara gekocht. Het was opgenomen als een van de items in een kerstvakantieset van Clinique. Omdat ik het al een tijdje gebruik, vond ik het tijd om deze Clinique High Impact Mascara review met je te delen. Lees verder om erachter te komen waarom ik Clinique High Impact Mascara graag zo vaak gebruik. Wat zo fijn is aan deze mascara, is dat mijn liefde voor hen na zoveel jaren helemaal niet vervaagde.

Meer over Clinique High Impact Mascara

Clinique heeft meer dan 10 soorten mascara die elk verschillende effecten creëren, of het nu waterdicht, krul, lengte of volume is. De recensie van vandaag gaat over Clinique High Impact Mascara waarvan wordt gezegd dat het in staat is om “weelderige, vollere en krachtigere wimpers te produceren voor een dramatische look.” Clinique gaat verder door te zeggen dat Clinique High Impact Mascara “instant drama voor wimpers” zou creëren en “het volume en de lengte van elke wimper zou verhogen.” Laten we dus hun marketingclaim als basis gebruiken en kijken of deze mascara het waarmaakt. Ja, Cinique High Impact Mascara kan me maar beter dikke, lange en dramatische wimpers geven!

Clinique High Impact Mascara review

Wat is er zo goed aan Clinique High Impact Mascara?

1. Brengt netjes aan, geen klontjes

Ik moet Clinique High Impact Mascara prijzen omdat ze elke wimper gelijkmatig en schoon kan coaten zonder klontjes achter te laten! Elke wimper krijgt de juiste hoeveelheid van begin tot punt. Dit is verreweg de beste mascara om zo’n gelijkmatige applicatie te produceren. Je kunt waarschijnlijk wegkomen door anderen te vertellen dat dit je natuurlijk geboren wimpers zijn en dat ze nergens aan twijfelen.

2. Zo natuurlijk ogend

Clinique High Impact Mascara biedt een lichte tot medium dekking. Ik draag het meestal voor casual uitjes of als ik er niet uit wil zien alsof ik veel make-up op heb. Een andere bonus is hoe zacht de gecoate wimpers aanvoelen, bijna als mijn eigen natuurlijke wimpers. Een ding om op te merken – de miniatuur-mascara lijkt een lichtere dekking te produceren dan de Clinique High Impact Mascara op ware grootte. Ik had toevallig beide en was verrast dat de resultaten verschilden, ook al zijn ze hetzelfde product.

3. Geen duidelijke vlekken

Mijn gezicht heeft de neiging om ‘s middags vettig te worden en het is heel gewoon dat mascara op mijn onderste oogleden veegt. Sterker nog, er is maar één mascara gelukt om volledig veegvast te zijn en hieronder lees je er meer over.

Wat dacht je van Clinique High Impact Mascara? Het is 100% veegvast op mijn bovenste oogleden en waarschijnlijk 95% op de onderste wimpers. Wat dit betekent is dat mijn bovenste oogleden na een lange dag uit vlekkeloos bleven, terwijl mijn onderste oogleden af ​​​​en toe vage vegen kunnen krijgen. Deze lichte uitstrijkjes zullen waarschijnlijk niet door anderen worden opgemerkt, tenzij ze hun gezicht centimeters van het mijne plaatsen en mijn gezicht onderzoeken.

Smudgeproof is niet hetzelfde als waterdicht. In feite is Clinique High Impact Mascara niet waterdicht en wordt het ook niet als zodanig op de markt gebracht. Draag het dus niet op regenachtige dagen!

4. Geen overweldigende geur

Sommige mascara’s hebben zo’n sterke chemische geur en damp dat de neus omhoog komt en in de ogen prikt. Clinique High Impact Mascara heeft dat allemaal niet en op de een of andere manier bracht dit me ertoe te denken dat het misschien zachter van samenstelling is dan andere mascara’s.

5. Vrij van potentiële allergenen

Degenen die zeer gevoelig zijn voor allergenen, zouden graag opmerken dat Clinique High Impact Mascara op allergie is getest en 100% geur- en olievrij is. Het is ook door oogartsen getest.

Clinique High Impact Mascara review

Wat is er niet zo hot aan Clinique High Impact Mascara?

1. Moeilijk te bereiken hoekwimpers

Het gemak van aanbrengen of het ontbreken ervan is wat me afsloeg. Ik moet meer tijd besteden aan het coaten van mijn buitenste hoekwimpers – zowel boven als onder. Meestal zou ik uiteindelijk mijn buitenste oogleden smeren. Ik denk dat de fout ligt in het ontwerp van de opzetborstel. Het was overal dik en recht, in tegenstelling tot mijn SUPER Holy Grail-mascara die naar het einde toe taps toeloopt en buigt. Het eindresultaat? Niet-gecoate wimpers op de buitenste hoeken en vegen die moesten worden weggeveegd.

2. Geen dramatische krullen

Van rechtswege moeten we onze wimpers krullen voordat we mascara aanbrengen. De mascara moet dan helpen de wimpers in hun gekrulde positie te houden. Met Clinique High Impact Mascara merk ik dat het de gekrulde wimpers niet goed vasthoudt. Ik zou mijn wimpers na het aanbrengen opnieuw moeten krullen om enige mate van krullen te zien. Waar is het drama?

Clinique zei dat deze mascara “weelderige, vollere en krachtigere wimpers zou produceren voor een dramatische look.” Ik ben het er niet mee eens. Ik vind mijn wimpers er niet ‘nep’ langer of voller uitzien. Clinique High Impact Mascara biedt een natuurlijke medium impact in termen van volume en krul. De lengte is waarschijnlijk ongewijzigd omdat deze mascara geen synthetische vezels bevat om de wimpers kunstmatig te verlengen.

Clinique High Impact Mascara review

Aanbeveling – Wie zou dol zijn op Clinique High Impact Mascara?

Ondanks de zwakke punten, merk ik dat ik vrij vaak gebruik maak van Clinique High Impact Mascara. Ik vind het leuk dat het niet overdreven is, maar toch duidelijk genoeg om mijn uiterlijk esthetisch te verbeteren. Kortom, als je de marketingclaims van Clinique negeert en dit behandelt als een mascara voor casual tot smart-casual uitstapjes, zou je deze mascara misschien leuk gaan vinden. Al met al zou ik Clinique High Impact Mascara aanraden aan iedereen die van een allergeen- en klontervrije formule houdt, en een formule die natuurlijk ogende wimpers produceert.

Clinique High Impact Mascara review | Beoordeling: 4/5.

U leest: Clinique High Impact Mascara review: de mooiste natuurlijke look

Ook populair: 8x de beste setting powder van Kruidvat om make-up te fixeren