Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator review

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-replenishing Hydrator review

Ik was al fan van de Clinique Take The Day Off Cleansing Balm en de Clinique All About Eyes Rich oogcrème, en nu heb ik een nieuwe Clinique topfavoriet erbij. Ik heb een droge huid en in de afgelopen paar maanden kreeg ik last van een zeer onrustige huid met puistje en toen het genezen was, begon het te schilferen. Stel alsjeblieft niet voor om te exfoliëren, het is overbodig…want het werkte gewoon niet. Maar ik zal je vertellen wat wél werkte in deze Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator review!

Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Wat is Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-replenishing Hydrator?

Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator is een dagcrème met een gel-crème formule die koel en zacht aanvoelt op de huid. Een beetje gaat een heel lange weg en het verandert onmiddellijk het uiterlijk en het gevoel van je huid. Ik weet niet hoe ik het beter kan omschrijven als: het was als magie!

De veelzijdige hydraterende formule van de Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-replenishing Hydrator vult de dorstige huid snel aan om het gladder en zachter te maken. Het heeft een lichtgewicht en olievrije formule en helpt onmiddellijk bij:

  • Het verhogen van het vochtgehalte van de huid met hydraterende verlichting
  • Het kalmeren van de huid met aloë
  • De vochtbalans van de huid herstellen
  • Fijne droge lijntjes opvullen

De rijke, olievrije crème-gel hydrateert de droge tot vochtarme huid onmiddellijk gedurende 24 uur. Helpt de vochtbarrière van de huid te versterken en te herstellen om vocht binnen te houden en irriterende stoffen uit de omgeving buiten te houden. De huid ziet er jonger en levendiger uit en zo voelt het ook aan. Gebruik dagelijks na 3-stappen of als vochtbooster indien nodig. Deze dagcrème is geschikt voor de zeer droge en de droge / gemengde huid.

De Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-replenishing Hydrator is te koop voor €27,99 en bevat 50ml. Er is ook een 30ml, 75ml of 125ml uitvoering verkrijgbaar.

Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator review

Mijn ervaring met Clinique Moisture Surge Intense

Dit is uiteindelijk mijn holy grail huidverzorgingsproduct geworden. Ik had fijne lijntjes, barsten, hardnekkige droge plekken en een huid die blijft schilferen en terugkomt na het exfoliëren, maar een laag van deze Clinique dagcrème verdwenen alle schilfers en plekken. Mijn gezicht zag er gezond, helderder en sprankelend uit, zelfs rond de gebieden van mijn neus en lippen.

Nadat het product in de huid is aangebracht, voelt het helemaal niet vettig of plakkerig aan – tenzij je er vrij gul mee bent, dan kan het een beetje vettig aanvoelen. Gebruik dus alleen zoveel als je nodig hebt voor gebieden waar je het het meest nodig hebt. Als je een droge en gemengde huid hebt zoals ik, gebruik dit dan rond de kin, tussen de wenkbrauwen, op en rond de neus en een beetje aan de zijkanten van de wangen en een klein beetje onder de ogen. Bij deze gebieden voedt de crème de huid perfect.

Dit product irriteert mijn huid niet en de blijvende kracht is waanzinnig! Mijn huid hield dagenlang vocht vast, zelfs na het wassen van mijn gezicht en het douchen. Ik merkte ook dat mijn huid veel zachter aanvoelde en fijne lijntjes rond mijn ogen en rond mijn lippen verminderden. Dit werkt ook prima als primer, zowel onder als bovenop je make-up. Je kunt ook een klein beetje door je foundation mengen of het als nachtmasker gebruiken als onderdeel van je huidverzorgingsroutine.

Ik ben weg van de Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator. Het voedt de (zeer) droge huid zo intensief en voorkomt daarnaast vervelende uitbraken. Mijn Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator review geeft dit product dan ook een volle 5-sterrenwaardering!