Clinique Quickliner for Lips review in Intense Passion

Clinique Quickliner for Lips review

Welkom bij mijn Clinique Quickliner for Lips review! Al tijden was ik op zoek naar een fijn lippotlood die een goede kleur afgeeft en lang houdbaar blijft. Na enige research kwam ik uit bij het Clinique Quickliner for Lips lippotlood en dan met name de Intense lijn, en ik kocht de kleur Intense Passion. De Clinique Quickliner Intense houdt gemakkelijk 5 tot 6 uur, waarna het een vervaagde look geeft. Ik vertel jullie hier deze aankoop mij is bevallen. Clinique Quickliner for Lips is vanaf €16,95 verkrijgbaar bij Bol.com.

Clinique Quickliner for Lips review

Over de verpakking

De lipliner heeft een felrode en zilveren plastic twist-up soort verpakking. De dop past goed op het potlood. De dop voorkomt dat de punt van het potlood uitdroogt en daarom is het raadzaam om het potlood direct na gebruik te sluiten om te voorkomen dat het wordt blootgesteld aan lucht. Het is niet mogelijk om het product terug in het potlood te duwen als het eruit is. Men moet daarom voorzichtig zijn tijdens het gebruik.

Clinique Quick-liner For Lips is er in 4 groepen: roze, viooltjes, nudes en rood en koraal. Intense Passion komt uit de familie van Reds & Corals en is prachtig koraalrood gekleurd. De kleur is vergelijkbaar met het Rosy rood en past goed bij elke rode lippenstift.

Over de formule

De Intense lipliner heeft een zijdezachte, matte textuur die helpt bij het soepel aanbrengen op de lippen zonder te trekken. De voering zou, indien gebruikt over de hele lippen, beter werken na exfoliatie. Eenmaal aangebracht over de hele lippen geeft de lipliner een matte look. Het heeft een geweldige kleuruitbetaling en bedekt gemakkelijk gepigmenteerde lippen wanneer het over de hele lippen wordt gebruikt. Omdat het zijdeachtig mat is, geeft een enkele slag een rijke, ondoorzichtige kleur aan de lippen.

Pluspunten:

  • Mooie levendige kleur
  • Gepigmenteerde voering
  • Langdurig
  • 12 prachtige tinten beschikbaar

Minpunten:

  • Duur
  • Product draait niet terug in de verpakking
  • Matige hoeveelheid voor de betaalde prijs
Clinique Quickliner for Lips review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Mijn Clinique Quickliner for Lips review geeft dit product 4 sterrem

Clinique Quickliner For Lips in Intense Passion is een levendige kersenrode tint met een zachte, zijdeachtige, matte textuur. Het glijdt soepel over en biedt een rijke pigmentatie. De lipliner kan ook over de hele lippen worden gebruikt om een ​​nette, matte, gepigmenteerde look te geven. Het enige onpraktische is het feit dat de lipliner niet teruggedraaid kan worden in de verpakking. Maar verder ben ik enorm enthousiast en ik overweeg om hem in nog een andere kleur te bestellen.

Ook populair: Maybelline Gigi Hadid Lipliner review: beter dan high-end merken