Clinique Take The Day Off Cleansing Balm review

Clinique Take The Day Off Balm review

Ik heb onlangs een aantal Clinique-producten gekocht om te testen. Reinigingsmiddelen zijn misschien niet zo opwindend om te kopen of om over te schrijven, maar ze zijn een zeer belangrijk onderdeel van huidverzorging. Hoe goed uw huidverzorging ook is, als uw reiniger niet goed reinigt of uw huid te veel uitdroogt, kan deze zo erg worden als zichtbare huidproblemen! Een goede reiniger kan van onschatbare waarde zijn. Gelukkig hebben we tegenwoordig een aantal opties voor het type reiniger. Reinigingsdoekjes, vloeibare reinigingsmiddelen zoals micellaire reinigingsmiddelen, reinigingsmiddelen voor nat gezicht en meer recentelijk reinigende balsems. Als ik eerlijk ben, ben ik nooit een fan geweest van reinigende balsems. Misschien omdat ze nog een relatief nieuw product zijn of omdat veel bekende balsems, zoals de Evelom, naar mijn mening een beetje over-hyped waren. Ze maken schoon, maar niet beter dan elk ander type reiniger. Deze Clinique Balm kan me echter een gelovige hebben gemaakt. Laten we de details eens bekijken in deze uitgebreide Clinique Take The Day Off Cleansing Balm review.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm review

Over de verpakking en het gebruik

De Clinique Take The Day Off Balm wordt geleverd in een potverpakking. Hoewel verpakking in potjes nooit ideaal is voor huidverzorging; aangezien sommige ingrediënten kunnen oxideren, reageren met licht en het ook niet de meest hygiënische optie is; er is niet veel keuze in verpakkingen als het gaat om balsems. Door hun dikkere textuur maar ook door hun stabiele ingrediënten en formulering is het prima verpakt in potten. De pot waarin hij wordt geleverd, is eigenlijk best mooi. Het heeft de typische Clinique eenvoud, maar het zilveren deksel en de lichtpaarse pot geeft het een elegante uitstraling. De pot voelt ook erg stevig en duur aan.

Prijs

Een volle pot van 125ml van deze balsem is te koop voor €27,19. Het is niet zo goedkoop als reinigers in supermarkten of drogisterijen, maar het is relatief goedkoop in vergelijking met andere hoogwaardige merkcosmetica. Een potje gaat ongeveer 1-3 maanden mee, afhankelijk van het gebruik.

Textuur en kleur

De Clinique Reinigingsbalsem Take The Day Off ziet eruit als een witte vaste stof in de pot en wordt bijna volledig transparant als hij opwarmt in je handen. Het voelt zijdezacht en zacht aan, zelfs als het in de pot zit en het is heel gemakkelijk uit te smeren over het gezicht, zelfs als je het niet eerst volledig in je handen laat smelten. Het verspreidt zich zo gemakkelijk dat u uw gezicht niet eens hoeft voor te bevochtigen. De balsem is glad en heterogeen, wat betekent dat er geen stukjes in zitten.

Geur

Deze balsem is geurvrij, maar heeft een heel, heel subtiele oliegeur die je alleen ruikt als je letterlijk je neus in de pot steekt. U zult dit waarschijnlijk helemaal niet ruiken als u het product gebruikt, maar zelfs als u het doet, is het niet onaangenaam.

Compatibiliteit met de huid

De Clinique Reinigingsbalsem is geschikt voor alle huidtypes. Dit vermeldt Clinique op hun website en op het product zelf. Dit blijkt ook uit de ingrediënten die erin zitten. Gebruik dit product echter, zoals bij alle cosmetica, niet op een beschadigde of geïrriteerde huid.

Overig

Deze balsem gaat 6 maanden mee en hoewel dit een relatief korte tijd is voor cosmetica in het algemeen, is het eigenlijk absoluut prima voor een reinigende balsem. Als je dit leuk vindt en het dagelijks of vaak gebruikt, zul je het zeker in minder tijd opmaken en als je dat niet doet, zou het te onhygiënisch zijn om een ​​product in een open pot langer te bewaren. Vooral een die je gebruikt als je gezicht op zijn vuilst is!

Het is ook vermeldenswaard dat deze balsem ook echt hoog scoort op internet (hoe heb ik dit nog nooit eerder gezien ?!), en met een score van 4.7 / 5 uit meer dan 5200 beoordelingen, wordt hij zelfs gerangschikt als de # 2 Cleanser Balm op Influenster!

Wat het is:

Een uniek gestructureerde make-up remover voor gezicht en ogen die verandert van een balsem in een olie voor een zachte, maar effectieve verwijdering van zelfs de moeilijkste make-up.

Wat het doet:

Zacht maar efficiënt lost en verwijdert gezichts- en oogmake-up (volledige dekking, langdurig gebruik, zonnebrandmiddelen), vuil en olie dankzij een innovatieve formule, die saffloerzaadolie bevat om natuurlijke oliën en hardnekkige make-up te verbreken. Maakt de huid zacht zonder een filmachtig residu achter te laten dankzij een unieke gestructureerde formule die verandert van een fluweelzachte balsem in een lichtgewicht olie wanneer deze over de huid wordt gemasseerd.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm review

Mijn ervaring met de Clinique Take The Day Off Balm

Graag deel ik met jullie mijn ervaringen in deze Clinique Take The Day Off Cleansing Balm review! Deze balsem is heel gemakkelijk in gebruik. Het product op de vingers oppakken is supergemakkelijk omdat de balsem al zacht genoeg is om te hanteren. Het is bijna als een dikkere crème die niet vol is. Bovendien wordt het steeds dunner als het een beetje opwarmt op je handen of gezicht en het zich heel gemakkelijk verspreidt. Het lost ook zonder veel moeite volledig op in water en voelt niet plakkerig of olieachtig aan. U kunt het verwijderen met een natte doek of gewoon wegspoelen met water.

Ik draag vaak twee lagen van de Estée Lauder Double Wear foundation om mijn olieproductie de hele dag onder controle te houden, dus dat gecombineerd met het feit dat deze foundation heel goed aan de huid kleeft, betekent dat ik altijd 2 schoonmaakcycli moet doorlopen , ongeacht welke reiniger ik gebruik. Deze balsem neemt het echter allemaal in één keer weg! Ik ga er nog twee keer doorheen, alleen voor de grondigheid, maar er komt nauwelijks make-up uit in de tweede ronde. Goed gedaan. Het is vermeldenswaardig dat hoe goed het reinigt, ook afhangt van hoeveel u gebruikt en of u het overal goed op het gezicht aanbrengt. Ik gebruik geen buitensporige hoeveelheid, maar ik kan ook niet zeggen dat ik er conservatief mee ben. Je krijgt er een gevoel voor als je het op je gezicht smeert en het een of twee keer gebruikt.

Wat ik ook leuk vind aan de Clinique reinigingsbalsem, is dat deze zich gemakkelijk verspreidt zonder zelfs maar het gezicht nat te maken en dat het daarna nog gemakkelijker loskomt met lauw water. Het reinigt de huid zeer effectief en laat het uiteindelijk niet droog achter. Mijn huid voelde natuurlijk gebalanceerd en gehydrateerd aan, niet vettig of droog. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere reinigende balsems en is een van de redenen waarom ik nooit echt van de Evelom-reinigingsbalsem en sommige anderen heb gehouden. Ze lieten mijn huid daarna vaak te vet aanvoelen en ik had het gevoel dat ik mijn huid wilde reinigen na het gebruik van de reiniger… De Clinique balsem laat mijn vette huid gewoon perfect achter.

De Ingrediënten

Deze balsem is heel eenvoudig en bevat slechts 9 ingrediënten. Dit betekent dat de formulering zeer effectief is, maar ook niet erg voedzaam voor de huid. Dit is echter een reinigende balsem, een product dat u niet alleen afwast, maar ook een die niet voedzaam hoeft te zijn voor de huid. Het is bedoeld om schoon te maken en het maakt goed schoon. Van de 9 ingrediënten die erin zitten, kunnen er 6 u een huidverzorgingsvoordeel bieden (natuurlijk sommige meer dan andere). Er zijn geen negatieve ingrediënten en slechts 3 mogelijke irriterende stoffen. Het is over het algemeen een zeer efficiënt en veilig product en het is geurvrij, wat geweldig is. Om dit artikel kort te houden, noem ik alleen de ingrediënten die dit product tot een reiniger maken en alle huidverzorgende of positieve / negatieve ingrediënten voor de huid, terwijl ik de ingrediënten negeer die alleen formuleringsdoeleinden dienen.

Positieve ingrediënten:

  • Ethylhexyl Palmitate – Afgeleid van palmolie, kan werken als een huidbevochtiger, gladder en reiniger.
  • Carthamus Tinctorius (Saffloer) Zaadolie – Een huidconditioner en anti-oxidant die de huid een zacht en glad uiterlijk geeft.
  • Caprylic / Capric Triglyceride – Een huidconditioner en aanvulling. Kan de afgifte van vitamines, pigmenten en andere ingrediënten verbeteren. Kan ook als reiniger werken en een lichtgewicht, niet-vette barrière voor smering bieden.
  • Peg-5 Glyceryl Triisostearate – Een huidconditioner en reiniger.
  • Water \ Aqua \ Eau – Geen formulering op waterbasis, maar nog steeds een goed ingrediënt voor de huid.
  • Tocoferol – Verwijst naar een klasse van verbindingen met vergelijkbare activiteiten als vitamine E. A huidconditioner, antioxidant en geurstof. Bekijk: Vitaminen C & E – Werken ze in de huidverzorging? En Is minerale olie in cosmetica veilig?

Negatieve ingrediënten:

Geen

Ingrediënten die bij sommigen irritatie kunnen veroorzaken:

Dit is eigenlijk per persoon verschillend, aangezien verschillende mensen verschillende gevoeligheden en allergieën hebben. Alleen omdat door sommigen is gemeld dat een stof gevoeligheid veroorzaakt, betekent dit niet dat u een probleem zult hebben. De aanwezigheid van ‘sensibiliserende’ verbindingen is naar mijn mening niet negatief, aangezien dit het geval is met vrijwel alles dat er is, en gek genoeg heb ik producten gezien die specifiek gericht zijn op de gevoelige huid, die enkele verbindingen bevatten die door sommigen zijn gemeld of waarvan bekend is dat ze sensibilisatoren zijn. Als je een gevoelige huid hebt of vatbaar bent voor huidsensibilisatie en ongewenste reacties, probeer dit dan eerst een beetje uit je hand en raadpleeg een arts als je je zorgen maakt.

Van de volgende verbindingen in deze reiniger is bewezen of door sommigen beweerd dat ze sensibiliserend, irriterend, allergenen enz. Zijn: ethylhexylpalmitaat, polyethyleen, fenoxyethanol.

Volledige lijst met ingrediënten:

Ethylhexylpalmitaat, Carthamus Tinctorius (Saffloer) Zaadolie, Capryl / Caprinezuur Triglyceride, Sorbeth-30 Tetraoleaat, Polyethyleen, Peg-5 Glyceryl Triisostearaat, Water \ Aqua \ Eau, Tocoferol, Fenoxyethanol.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm review
Eindoordeel

Ik ben nooit bezig geweest met het reinigen met balsems, maar sinds ik dit product heb ontdekt, kan ik niet stoppen met het gebruik ervan. Het is zo gemakkelijk te gebruiken, efficiënt en een veilig product om op een gezonde huid te gebruiken. Ik hou ervan hoe mooi het eruit ziet in mijn badkamer (ja, het zijn soms de kleine dingen) en hoe gemakkelijk het een volledig gezicht van make-up ontdoet. Het is ook geurvrij, relatief goedkoop en droogt de huid niet uit. Wat wil je nog meer van een reinigende balsem? Ik raad dit product ten zeerste aan, mijn Clinique Take The Day Off Cleansing Balm review geeft dit product vijf sterren.

Ook popualir: De beste Clinique producten die ik bezit zijn gemaakt voor mannen!