Clinique Take The Day Off Makeup Remover review

Clinique Take The Day Off Makeup Remover

Op zoek naar een effectieve oogmake-up remover? Dan is dit een product om bovenaan je lijstje te zetten: de Clinique Take the Day Off Makeup Remover voor ogen, wimpers en lippen! Ik vind het geweldig dat een enkel wattenschijfje voldoende is om alle oogmake-up te verwijderen, inclusief hardnekkige mascara. Het is zelfs zo goed dat ik een fles van volledige grootte ben gaan kopen sinds dit bericht voor het eerst werd gepubliceerd in april 2019. Klinkt goed? Laten we dit product beter leren kennen in deze Clinique Take The Day Off Makeup Remover review. 🙂

Over Clinique Take The Day Off Makeup Remover

Laten we, voordat we verder gaan, het aantal woorden tellen in de officiële productnaam. Het is “Clinique Take the Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips”. Dat zijn 12 woorden!!! Probeer het hardop voor te lezen en ik wed dat je buiten adem zult zijn, net als ik. Voor onze voordelen, laat me de vrijheid nemen om het in te korten tot “Clinique Take the Day Off Eye Makeup Remover”. Het anders noemen helpt mijn blog en de zoekmachineoptimalisatie niet, maar ik vind leesbaarheid belangrijker! Jij komt altijd op de eerste plaats!

Prijs en inhoud

Een fles van 125 ml is de volledige grootte en kost €24,99.


Wat Clinique Take The Day Off Eye Makeup Remover belooft

Clinique beschrijft zijn oogmake-up remover als een “tugless” formule die langhoudende make-up oplost, inclusief waterdichte mascara. Er wordt ook gezegd dat het niet-irriterend en niet-prikkend is. Net als de baanbrekende oogmake-up remover “Lancome Bi-Facil”, heeft Clinique Take the Day Off Eye Makeup Remover een vloeistof met twee lagen, waarbij de ene duidelijk boven de andere zweeft totdat je ze schudt en mixt voor gebruik.

Nu, één ding om te verduidelijken. De reden waarom ik dit gewoon een oogmake-up verwijderaar noem in plaats van een die bedoeld is voor “ogen, wimpers en lippen”, is omdat ik dergelijke producten alleen gebruik om oogmake-up te verwijderen. Lippenstift zou natuurlijk loslaten na een maaltijd. Daarom heb ik geen speciaal reinigingsproduct voor lippen nodig. Het leven is al ingewikkeld genoeg, laten we het vereenvoudigen.

Clinique Take The Day Off Makeup Remover review

Wat is er goed aan Clinique Take The Day Off Eye Makeup Remover?

1. Verwijdert make-up snel

Ik heb altijd van dingen gehouden die eenvoudig en effectief werken. Clinique Eye Makeup Remover is zo’n product. Eén wattenschijfje is genoeg om al mijn oogmake-up inclusief mascara te verwijderen. Wat ik normaal gesproken doe, is het flesje schudden, een wattenschijfje doordrenken met de gemengde vloeistof en dit een paar seconden op het ooglid plaatsen. De make-up zou gemakkelijk loskomen met een snelle veeg. Ik draai dan het wattenschijfje om en plaats de “schone kant” over het andere ooglid en herhaal het proces. Deze bekwame make-up remover bespaart niet alleen tijd, maar spaart ook de aarde door minder wattenschijfjes te verbruiken en minder afval te produceren!

2. Effectief voor hardnekkige waterdichte mascara

Of het nu een veegvaste eyeliner of een waterdichte mascara is, ik heb nooit veel tijd hoeven besteden aan het verwijderen ervan met Clinique Take the Day Off Eye Makeup Remover. Daarom is de bewering van Clinique dat dit een ‘tugless’-formule is, geldig. Afgezien van het extra gemak, voorkomt een tugless-formule ook voortijdige rimpels door overmatig vegen en uitrekken van de dunne huid rond de ogen te verminderen.

3. Prikt of irriteert de ogen niet

Ik heb de vloeistof nooit opzettelijk in mijn ogen gedaan. Maar bij normaal gebruik heeft Clinique Take the Day Off Eye Makeup Remover nooit mijn ogen geïrriteerd of gestoken. Dit is niet nodig voor andere make-up remover, vooral degene die, bedoeld voor het gezicht. Daarom heb ik altijd twee make-up removers tegelijk om mijn gezicht en ogen apart te verzorgen.

4. Redelijk geprijsd

Clinique Take the Day Off Eye Makeup Remover is redelijk geprijsd voor €24,99, voor de fles van volledige grootte (125 ml). Hoewel Clinique oogmake-up remover duurder is dan even effectieve drogisterijmerken zoals L’Oreal Gentle Lip & Eye Makeup Remover, kunnen we genieten van mooiere verpakkingen, toegewijde toonbankservice en waarschijnlijk een psychologisch feelgood-effect. Het valt niet te ontkennen dat verpakkingen, vooral op het gebied van schoonheid, de gebruikerservaring verbeteren.

5. Vrij van twijfelachtige ingrediënten

Als je last hebt van twijfelachtige ingrediënten, Clinique oog- en lippenmake-up remover is vrij van parabenen, ftalaten en geurstoffen. Bekijk hieronder de volledige ingrediënten.

Ingrediënten: Water\Aqua\Eau, Isohexadecaan, Dimethicon, Cyclopentasiloxaan, Trisiloxaan, Peg-4 Dilauraat, Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride, Hexyleenglycol, Natriumchloride, Diethanol, Kaliumfosfaat, Phassite, Dipotassium

Wat is er minder goed aan Clinique Eye Makeup Remover?

1. Voorzichtig. Verspil het niet!

Ik herinner me dat ik de make-up remover morste toen ik hem voor het eerst gebruikte. De opening van de fles is veel te groot in vergelijking met vergelijkbare producten die ik heb gebruikt. Er is geen stop om de vloeistofstroom te vertragen als je begrijpt wat ik bedoel. Wees dus voorzichtig, vooral tijdens uw eerste gebruik. Daaropvolgende toepassingen vormden voor mij geen probleem, aangezien wij, mensen, bekend staan ​​als snel aanpasbare wezens.

2. Het kost extra moeite om het deksel te openen

Om bij het product te komen, moet je eerst het deksel indrukken voordat je het opendraait. Ik begrijp dat dit een mechanisme kan zijn om morsen te voorkomen. Ik weet echter niet zeker of het echt nodig is. Mijn L’Oreal-make-upverwijderaar in de drogisterij en de meeste flessen van reisformaat lekken niet, ook al zijn het een normale fles die open kan worden gedraaid.

Clinique Take The Day Off Makeup Remover review

Aanbeveling: wie zou er dol zijn op Clinique Eye Makeup Remover?

Ik ben blij om te zien dat Clinique Take the Take Off Eye Makeup Remover al haar marketingbeloften heeft waargemaakt. Het is in staat om hardnekkige make-up snel en effectief te verwijderen en prikt niet in de ogen. Daarom zou ik dit iedereen graag aanraden.

Degenen die het niet erg vinden om wat meer uit te geven aan mooie verpakkingen en vermoedelijk veiligere ingrediënten, kunnen overwegen om Clinique Eye Makeup Remover eens te proberen. Zoals eerder gedeeld, heb ik sindsdien de fles op ware grootte teruggekocht. Zoals ik in mijn Clinique Take The Day Off Makeup Remover review schrijf ben ik behoorlijk enthousiast over deze reiniger, en als de fles leeg is koop ik hem op nieuw.

Beoordeling: 4,5/5.

Ook populair: Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator review