Cloud 2.0 Intense parfum review: nog een geur om dol op te zijn

Cloud 2.0 Intense Parfum

Cloud van Ariana Grande is een van de best bewaarde geheimen van beauty. Alle overdrijving terzijde, het is een ongelooflijke geur. Geloof je me niet? Neem het van de hordes mensen die het al van mij hebben aangenomen en een fles hebben geprobeerd. Ze komen allemaal terug met lovende recensies. Het parfum won in 2018 ook de prijs van de Fragrance Foundation voor Fragrance of the Year, en staat ook op de eerste plaats als best verkopende geur in Ulta. Niet gek dat er een nieuwe versie op de markt is gekomen; het Cloud 2.0 Intense parfum!

Waar ruikt Cloud naar? Het ruikt naar geladen lucht. Weet je hoe je voor een storm de regen voelt komen en de lucht vol elektriciteit is? Zo is het, maar ook lief. De geur doet denken aan wolken van gesponnen suiker, vochtigheid en room. Cloud is uniek in zijn soort. Cloud is heerlijk.

Als je goed oplet, heb je gemerkt dat er dit seizoen veel intense en extreme versies van geuren op de markt zijn gekomen. Het is een interessante kijk op een flanker, maar het is heel logisch. Als je het niet weet, is een flanker een andere interpretatie van een geur, met een naam die het terugbrengt naar het origineel. De zangeres van “God Is a Woman” is de nieuwste geurmaker die deze flanker-trend volgt, en debuteerde onlangs met haar Cloud 2.0 Intense Eau de Parfum.

Cloud 2.0 Intense parfum

De geur

Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten. Het merk Ariana Grande doet niet veel flankers, maar het verbaast me niet dat we een andere versie van Cloud krijgen, omdat het origineel zichzelf al aan het stollen is in de industrie.

Ik was verrast om te ontdekken dat, in plaats van er meer noten in te gooien (zoals, ik weet niet, rode bessen of citrus om het zoeter te maken), om het nieuw te noemen, ze echt bijna precies vasthielden aan het originele concept. Cloud Intense is eigenlijk gewoon Cloud, geïntensiveerd. Je weet wat ze zeggen: als het niet kapot is…

Bij de eerste spray zul je je realiseren dat het alles is wat je weet en leuk vindt aan de geur, maar het is pas elf geworden. Je merkt dat het hetzelfde is, maar je merkt dat het een beetje anders is.

De ingrediënten

Net als het origineel opent Cloud 2.0 Intense met lavendelbloesem, peer en bergamot. Het leidt je vervolgens naar kokosroom, praline, slagroom en vanille-orchidee. Hoewel al deze tonen hetzelfde zijn, zijn ze een beetje sterker gemaakt om dit echt te laten knallen. Nu, de basisnoten zijn waar dingen interessant worden.

Net als zijn zustergeur, vind je muskus en blonde houtsoorten aan de basis. Waar de dingen verschillen, is dat je ook droge cashmeran zult vinden, een warme noot die zowel houtachtig als muskusachtig is, gemaakt om naar kasjmier te ruiken. Je zult ook de toevoeging van ambrox vinden, die de warme, zoete geur van barnsteen nabootst.

Hoewel beide nieuwe noten zelf misschien niet als op zichzelf staande krachtpatsers lijken, is dat het punt. De geur bouwt gewoon voort op wat al werkte, en creëert niet iets geheel nieuws. Vaak zorgen basisnoten voor een lang leven in een geur, en het toevoegen van cashmeran geeft het een meer pluche textuur en ambrox, een warme, zachte zoetheid. Ze helpen deze versie van Cloud naar een hoger niveau te tillen. Geloof me, deze geur is zo goed dat je blij zult zijn dat je er meer uit haalt.

Cloud 2.0 Intense parfum

Cloud 2.0 Intense parfum review

Nu weet ik dat sommigen zullen zeggen: “Het ruikt hetzelfde.” En dat doet het natuurlijk ook! Het is een van de best verkochte geuren in de branche, om nog maar te zwijgen van een ongelooflijk betaalbare prijs. Ga je knoeien met wat werkt? Nee! Ik bedoel, ze hadden het kunnen doen, maar ik ben zo blij dat ze dat niet hebben gedaan. Als je een flanker wilt omwille van de haast om iets nieuws te kopen, kijk dan eens naar, nou ja, de meeste flankers die er zijn. Dit is dat niet.

Cloud betekent veel voor mij. Ik vind het zo leuk dat het een steunpilaar blijft. Ik heb het door veel zeer belangrijke tijden in mijn leven gedragen. Ik zou liever een intensere versie krijgen van iets waar ik al van hou dan een nieuwe versie waarvan ik weet dat die niet te vergelijken is. Er is ook iets sexy en luxe aan een intense versie van een geur, weet je?

Dus simpel gezegd, als je de originele Cloud nog niet hebt geprobeerd, zul je er waarschijnlijk dol op zijn. Als je Cloud hebt geprobeerd, zul je zeker dol zijn op Cloud 2.0 Intense. Als je het nog niet hebt geprobeerd, waar wacht je dan nog op?

U leest: Cloud 2.0 Intense parfum review: nog een geur om dol op te zijn

Ook populair: 14x de beste bloemige parfum die je niet wilt stoppen met dragen