Coco and Eve haarmasker review: Like A Virgin Coconut and Fig Mask

coco and eve haarmasker review

Ik heb er niet veel over gesproken, maar mijn haar is soms echt een puinhoop van schade. Ik ben sinds de zomer op zoek naar een verjongende haarbehandeling en ik heb eindelijk het hot ticket gevonden: de Coco & Eve Like A Virgin Coconut and Fig Mask. In deze Coco and Eve haarmasker review vertel ik je alles over dit heerlijke haarmasker, welke je voor €45,99 op bol.com kan bestellen.

Over het Coco & Eve masker

Na verschillende methodes geprobeerd te hebben (minder hittestyling, wat maskers, oliën, afstoffen) hoorde ik eindelijk van het Coco & Eve haarmasker. Ook op Instagram zag ik regelmatig dit haarmasker langskomen met allerlei lovende klantenreviews. Reden te meer om hem zelf uit te proberen! Het masker bevat rauwe, maagdelijke kokosnoot, vijg, sheaboter, lijnzaad en arganolie en beweert uitgedroogd haar, beschadigd door styling, hitte, kleurstoffen en het milieu, te verjongen en te doen herleven. DING DING DING! Dat is mijn haar in een notendop. Ik gaf het een poging om te zien of het kon helpen mijn schade te minimaliseren. Verder is het Coco & Eve haarmasker een veganistisch product. Het bevat ook geen dierlijke producten.

Gebruik:

  1. Breng aan op net met shampoo gewassen haar en laat 5-10 minuten zitten
  2. Goed uitspoelen met warm water
  3. Wikkel het haar in en laat een nacht intrekken voor het beste resultaat

Voor en na het haarmasker

Na het douchen en haren wassen, smeerde ik dit heerlijk ruikende masker in mijn haar, waarbij ik het meeste concentreerde op mijn uiteinden en bovenste haarlaag. Een beetje was voldoende – ik heb waarschijnlijk maar ongeveer de afmeting van een muntje gebruikt.

Het masker wordt geleverd met een gratis en schattig klein ontwarringsborsteltje, dat ik heb gebruikt om het product met minimale breuk naar mijn uiteinden te verdelen. Ik liet het product ongeveer 25 minuten marineren terwijl ik andere dingen in huis deed. Oké, laten we eerlijk zijn – ik heb een aflevering van Stranger Things ingehaald.

Na het uitwassen van het masker merkte ik al direct dat het mijn haar niet verzwaard was zoals bij andere maskers. Ken je dat vette gevoel bij je hoofdhuid? Ik had daar niets van. Ik föhnde het en vond een verrassende hoeveelheid volume, glans en veerkracht in mijn haar.

Coco and Eve haarmasker review

Mijn gedachten over het Coco & Eve haarmasker

Mijn haar zag er veel veerkrachtiger en glanzender uit na gebruik van het Coco & Eve haarmasker. Ook mijn kleur zag er zelfs rijker uit. Ik ben van plan dit masker 2 keer per week te gebruiken om mijn haar te herstellen.

Zou ik het Coco & Eve haarmasker aanraden? Absoluut. Het helpt ook dat het product 100% veganistisch en dierproefvrij is en geen icky ingrediënten bevat (d.w.z. geen parabenen, sulfaten, ftalaten of gluten). En Coco & Eve is officieel PETA goedgekeurd! Je weet dit waarschijnlijk al, maar sulfaten veroorzaken huidirritatie, ontdoen het haar van natuurlijk voorkomende oliën en kunnen haaruitval veroorzaken. Parabenen zijn schadelijke chemische conserveermiddelen die in veel conditioners worden gebruikt die kankerverwekkende effecten hebben. En ftalaten zijn plastic geleermiddelen die worden gebruikt om geuren te versterken die huidirritatie kunnen veroorzaken. Dus daar probeer ik uit de buurt te blijven.

Al met al snap ik nu de enthousiaste Instagram reviews en ik ben inmiddels met mijn tweede pot bezig. Zoek jij een fijn haarsmasker wat het haar niet verzwaard maar juist veerkrachtig houdt en laat glanzen? Dan is het Coco & Eve haarmasker een grote aanrader.

U leest: Coco and Eve haarmasker review: Like A Virgin Coconut and Fig Mask

Ook populair: 11x de beste stijltang met keramische platen volgens kappers