Coco & Eve’s heeft zijn allereerste leave-in conditioner gelanceerd

coco and eve leave in conditioner

Als je deel uitmaakt van de beautycommunity op Instagram, dan ben je zeker het cult- en bestverkochte product van Coco & Eve tegengekomen, Like A Virgin Hair Masque. Het op Bali geïnspireerde merk is ontstaan ​​nadat oprichter en Australische expat Emily Hamilton een reis naar het eiland maakte en ontdekte dat het een paradijs was vol voedende ingrediënten voor huid en haar. Ze vond haar steringrediënt in rauwe kokosnoten en lanceerde als resultaat het bekroonde haarmasker in 2017, en vergaarde een legioen fans in het proces. Nu heeft het merk zijn meest gevraagde product tot nu toe geïntroduceerd: de Coco and Eve leave-in conditioner.

Coco and Eve leave-in conditioner

Een rijke formule voor ontwarring en meer glans

De hydraterende haarbehandeling, €22, is ontworpen om de moeilijkste knopen onmiddellijk te ontwarren, verbetert de beheersbaarheid en verbetert de glans. Ultra-voedende ingrediënten zoals kokosextract helpen om de hydratatie te verhogen en je haar van binnenuit aan te vullen, terwijl avocado-olie, die rijk is aan essentiële vetzuren en vitamine A en C, droge, beschadigde lokken verzacht en geneest. De Leave-In Conditioner bevat ook rijstproteïnen die je haar versterken, herstellen en beschermen door een beschermende laag te vormen om breuk en het verschijnen van gespleten haarpunten te verminderen. Bovendien is de conditioner geformuleerd met antioxidantrijke moringa-olie om de afzetting van alle microdeeltjes in de omgeving te voorkomen, wat vervuiling en UV-stress vermindert.

Coco and Eve leave-in conditioner
Voor en na

Coco and Eve leave-in conditioner kopen

Deze binnenkort te gebruiken haarbehandeling is ontworpen om op alle haartypes te worden gebruikt en kan nu worden gekocht op de website van Coco & Eve. Bovendien zijn er deze week nog acht andere nieuwe schoonheidslanceringen om je tanden in te zetten.

U leest: Coco & Eve’s heeft zijn allereerste leave-in conditioner gelanceerd

Ook populair: Coco and Eve haarmasker review: Like A Virgin Coconut and Fig Mask

Dit vind je misschien ook leuk: