Colleen Hoover boeken tip en review: Ugly Love

Colleen Hoover boeken

De bestsellerauteur van It Ends With Us serveert een sudderend stukje romantiek waarin een vrouw een gepassioneerde, vrijblijvende en vragenloze affaire aangaat met de onweerstaanbare piloot die naast de deur woont. Mijn Colleen Hoover boeken tip en een absolute mustread: Ugly Love. Helaas nog niet in het Nederlands verkrijgbaar maar ook in het Engels leest hij zeer prettig weg. In dit artikel deel ik wat je zoal van dit boek kan verwachten en wat ik ervan vond. Het boek is bij bol.com verkrijgbaar.

Colleen Hover boeken

Aantrekkingskracht op het eerste gezicht kan rommelig worden …

Als Tate Collins de piloot Miles Archer bewusteloos voor de deur van haar appartement aantreft, is het zeker geen liefde op het eerste gezicht. Ze zouden niet eens zo ver gaan om zichzelf als vrienden te beschouwen. Maar wat ze wel hebben, is een onmiskenbare wederzijdse aantrekkingskracht.

Hij wil geen liefde en zij heeft geen tijd voor een relatie, maar hun chemie kan niet worden genegeerd. Zodra hun verlangens in de openbaarheid komen, realiseren ze zich dat ze de perfecte set-up hebben, zolang Tate zich aan twee regels kan houden: vraag nooit naar het verleden en verwacht geen toekomst. Tate is vastbesloten dat ze het aankan, maar als ze zich realiseert dat ze dat niet kan, kan ze dan nee zeggen tegen haar sexy piloot als hij ernaast woont?

Dit boek had zeker een aantal zeer hete momenten, moet ik zeggen, maar vooral dit verhaal is in staat om te praten over hoe liefde pijnlijk, gecompliceerd en waarom niet lelijk kan zijn wanneer we proberen barrières op te werpen op basis van de emotionele bagage van eerdere relaties en onopgeloste problemen we hebben de neiging om te doen alsof die er niet zijn, maar ze verpesten elke mogelijkheid om echte en gezonde liefde te vinden.

Het is redelijk goed geschreven en houdt je zo aan het verhaal verslaafd dat ik het vrij snel heb gelezen zonder me moe te voelen, niet alleen je wilt het geheim ontdekken dat Miles emotioneel “onbeschikbaar” houdt, maar hoe de hele relatie zou eindigen omdat van de moment nul zie je de schittering ertussen. Als romantiek met veel drama uit het echte leven jouw ding is, dan raad ik het je absoluut aan.

U leest: Colleen Hoover boeken tip en review: Ugly Love

Ook populair: Mijn dankbaarheidsdagboek review: nog nooit sliep ik zo goed