Computer bril kopen? Bestel de Premium beeldschermbril!

computer bril

Maak jij lange dagen achter een beeldscherm en merk je dat daar diverse hinderlijke klachten door ontstaan, zoals hoofpijn, oververmoeide ogen en concentratieverlies? Dit is een bekend probleem waar steeds meer mensen mee te maken hebben. Het heeft te maken met het feit dat de oogbollen te veel blootgesteld worden aan blue-ray stralingen die uit het scherm komen. Ook van achter de televisie en op de smartphone is dit het geval. Er is echter een simpele oplossing op de markt die deze stralingen tegengaan en daardoor een wereld van verschil betekenen kan, namelijk het gebruik van een beeldschermbril.

De laatste jaren lees je er steeds meer over: de computerbril. Ik ben er naar op zoek gegaan, want ook ik had een lange periode last van lichamelijke ongemakken zoals vermoeide ogen, hoofdpijnaanvallen en duizeligheid. Ik werk op een kantoor dus ik ben vaak bezig achter de computer. Na eens rond te zoeken naar een goede bril kwam ik de Premium Computer Bril tegen bij Bol.com. Dit is het best verkochte product onder de beeldschermbrillen en niet voor niets: mijn zicht is er enorm op vooruit gegaan en ook de hoofdpijnklachten zijn drastisch verminderd. Ik draag hem nu elke dag omdat het een enorm verschil maakt.

Bestel hier de Premium Computer Bril voor €27,95 bij Bol.com!

computer bril

Voorkom oogklachten met de Premium computer bril

De Premium Computer Bril is niet voor niets de bestseller van Bol. De anti blue-ray protectie brengt rust in het zicht en corrigeert van 20 centimeter tot 3 meter. Daarnaast zijn de glazen voorzien van super ontspiegeling, waardoor je nog 8% scherper ziet. Dit product is speciaal ontworpen om je ogen te ontzien van de vele hinderlijke stralingen waaraan ze continue blootgesteld worden. Hij bevat geen sterkte, dus hij is geschikt voor mensen die normaal geen brildrager zijn. Voor lengsdragers is het natuurlijk ook geschikt. Je merkt direct het verschil wanneer je hem opzet. Aan het eind van de dag heb ik veel minder last van oog- en hoofdpijnklachten. Ik vind daarom met een prijs van €27,95 de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend!

Ook voor tablet en smartphone

Wat veel mensen vergeten is dat niet alleen de pc, maar ook de smartphone en televisie niet bevorderlijk zijn voor je zicht. En tel maar eens op hoeveel uur je dagelijks daarmee bezig bent. Waarschijnlijk zal je schrikken, want bij het woord ‘beeldscherm’ wordt vaak alleen gedacht aan werknemers die tijdens een kantoorbaan vele uren achter de computer doorbrengen. Niets is dus minder waar! Het is van groot belang je ogen de bescherming te bieden die ze verdienen, namelijk door het dragen van anti blue-ray protectie glazen.

Bescherm je ogen met de Premium Computer Bril. Bestel hem hier online!

computer bril

Andere brilproducten kopen

Er zijn natuurlijk nog veel meer brilproducten verkrijgbaar in het enorme assortiment van Bol. Zo kan je brillendoekjes bestellen of trendy kokers om ze in te bewaren. Een koordje kan handig zijn om hem aan je nek te hangen zodat je hem niet steeds verliest of vergeet. Ook een hoesje is een fijne oplossing wanneer je hem stof- en vuilvrij in je tas wilt opbergen. Zo zijn er nog veel meer andere brilartikelen te koop. Bekijk daarom gerust eens het complete aanbod!

computer bril     computer bril