Computerbril kopen? Bestel hier online voor €37,50!

computerbril kopen

Heb jij vaak last heeft van oogpijn, hoofdpijn of vermoeidheid achter de computer? Dan zou je echt eens een computerbril moeten overwegen. Deze brillen met speciale gele glazen zorgen ervoor dat de hinderlijke stralingen weg gefilterd worden. Dit betekent veel meer rust voor de ogen en je algehele gezondheid! 

Tegenwoordig brengen we ontelbare uren door achter de pc, televisie of iPad. Vaak kunnen er verschillende klachten ontstaan als vermoeide ‘vierkante’ ogen, concentratieproblemen en hoofdpijn. Een leesbril dragen is vaak niet voldoende, omdat deze meestal is afgesteld voor een afstand van maximaal 30 centimeter. De afstand van het zicht op een computer is meestal al zo’n 70 centimeter. Een computerbril kopen is daarom een betere optie en zorgt voor rust van de ogen. Bovendien filtert het de schadelijke elektromagnetische stralingen vanuit de computer door de speciale glazen. Een beeldscherm bril aanschaffen is dus ideaal wanneer jij je ogen direct de rust wilt gunnen die ze verdienen! Bij Bol.com kan je de Orion Onyx Computer bril kopen voor €37,50. Dit is de hoogst gewaardeerde beeldschermbril door klanten. Een grote aanrader waarmee je een wereld van verschil zal ontdekken.

Bij Bol.com kan je de computerbril kopen van het merk Orion Onyx, welke het hoogst gewaardeerd is door klanten.

computerbril kopen

bestel knop 2

Gun je ogen rust!

Een beeldschermbril is een ideale oplossing om oog- hoofdpijnklachten te voorkomen door het te lang staren naar een beeldscherm. De elektromagnetische stralingen die vrijkomen vanuit de computer en continue in je ogen terecht komen zorgt voor deze vervelende klachten. Deze computerbril heeft speciale glazen die deze schadelijke stralingen wegfilteren. Bovendien heeft de bril geen sterkte, dus ook mensen die normaal geen bril dragen maar wil last hebben van deze klachten hebben baat bij het dragen ervan. Voor lenzendragers is dit artikel natuurlijk ook een aanrader. Mocht je wel een bepaalde sterkte nodig hebben, dan kan je ook hiervoor bij Bol kijken, want er worden ook brillen verkocht met diverse sterktes, als +0,5.

Wat zeggen klanten die deze computerbril kopen?

Wanneer we kijken naar de klantenreviews zien we dat de Orion Onyx Computer bril als beste uit de bus komt. De klanten zeggen dat de beeldschermbril direct een verschil voor hen betekent. Nog de eerste dag van gebruik wordt dat al opgemerkt. Daarnaast wordt de goede prijs-kwaliteitverhouding benadrukt en het feit dat het product een rustgevende werking heeft op de ogen. Je kan dus stellen dat deze aanschaf een goede investering is voor de gezondheid. Ten slotte moeten we nog veel uurtjes doorbrengen achter de computer, televisie of laptop!

computerbril kopen

bestel knop 2

Zeg vaarwel tegen oogklachten

Bij Bol kan je voordelig online terecht voor computerbrillen met of zonder sterkte, waardoor het zowel voor lenzendragers als mensen die normaal geen bril dragen geschikt is. De bril heeft een tijdloos, neutraal montuur in de kleur zwart. Bovendien wordt een stijlvolle koker met reinigingsdoekje gratis meegeleverd, zodat je voor een lange tijd plezier eraan zal beleven. Gun uw ogen rust tijdens het computeren of tv kijken en zeg vaarwel tegen uw klachten, wanneer uw de beeldschermbril eenmaal gebruikt kunt u niet meer zonder!