Corona cadeau ideeën: een verrassing in de brievenbus!

corona cadeau ideeën box

Het zijn momenteel rare tijden door de Corona. Ben jij op zoek naar leuke cadeau ideeën maar weet je niet zo goed wat je iemand moet geven omdat veel winkels dicht zijn? Of omdat je iemand niet kan bezoeken? Ik heb een suggestie gevonden die in beide gevallen een oplossing biedt: namelijk een brievenbus cadeau! Wat, een brievenbus cadeau? Jazeker. Bij Bol.com kan je meer dan 80 soorten brievenbus cadeaus bestellen. Het leuke aan dit soort Corona cadeau ideeën is dat er enorm veel keuze is, dus je kan een pakket uitzoeken wat helemaal past bij degene die je wilt verrassen. Of het nou voor een man of een vrouw is. Van bloemen tot een borrelbox, van chocolaatjes tot heerlijke zepen of een gemist pakket. Doordat het in de brievenbus past is het een fijne oplossing voor mensen die niet op bezoek kunnen bij een geliefde, maar wel iets leuks willen sturen. Bovendien hoeft de ontvanger ook nog eens niet thuis te zijn. Ideaal!

Bekijk nog veel meer Corona cadeau ideeën voor door de brievenbus bij Bol.com!

Waarom kiezen voor een brievenbus cadeau?

Het is een Coronaproof oplossing voor twee problemen: de eerste is op zoek gaan naar een cadeau in de winkel. Veel winkels zijn op dit moment gesloten en er blijven weinig opties open. Het is ook geen goed idee om de drukte nu op te zoeken. Daarnaast is het een oplossing voor wanneer je een geliefde niet kan bezoeken. Op deze manier stuur je iemand een originele en leuke attentie, of het nou voor de feestdagen is, voor een verjaardag, een jubileum of een andere speciale gelegenheid. Omdat er zoveel verschillende cadeau suggesties bij Bol.com te koop zijn die door de brievenbus passen, kan je altijd wel een passend cadeau vinden. Zelf heb ik een brievenbus cadeau aan mijn moeder gestuurd, een borrelbox, en zij vond hem helemaal fantastisch. Er zat zelfs een mini high beer/wine doosje gevuld met twee smaakjes in om je eigen bier/wijn een speciaal smaakje te geven! Hoe leuk is dat? Naast brievenbus cadeaus kan je natuurlijk ook kiezen voor een algemener cadeau, zoals een giftcard.

Een giftcard cadeau doen tijdens Corona

Het klinkt misschien saai, maar naast een brievenbus cadeau is het geven van een giftcard natuurlijk ook een fantastische optie. Bij Bol.com zijn deze ook allemaal verkrijgbaar, variërend van een dagje sauna tot een nachtje weg, een avondje bioscoop of een kaart met shoptegoed. Nu is er misschien niet zoveel mogelijk, maar in de toekomst zal er natuurlijk wel weer van alles open gaan en kunnen mensen op die manier zelf kiezen waaraan ze de giftcard willen besteden. Ik geef toe, een brievenbus cadeau pakket heeft mijn voorkeur, want het ziet er origineel en feestelijk uit. Maar voor mij zou de nummer twee dan een giftcard zijn, want wie wordt er nou niet gelukkig van het zelf kunnen uitzoeken van een mooi cadeau?