Corona cadeautje sturen? Geef iets voor in de brievenbus!

corona cadeautje sturen

Het Corona virus is nog volop aanwezig en het geven van een cadeau is hierdoor niet meer zo vanzelfsprekend. We mogen maar een x aantal mensen thuis ontvangen en ook niet alle winkels zijn geopend, we moeten de massadrukte vermijden en proberen elkaar zoveel mogelijk te ontzien. Maar natuurlijk gaan de feestdagen en speciale gelegenheden zoals een verjaardag gewoon door. Ik heb een suggestie waarbij in tijden van Corona een cadeautje sturen heel leuk en origineel kan zijn: namelijk een brievenbus cadeau! Bij Bol.com zijn enorm veel brievenbus cadeaus verkrijgbaar. Het fijne aan deze suggestie is dat je twee Corona gerelateerde problemen uit de weg kan gaan: de eerste is dat je geen drukte in winkels hoeft op te zoeken. Bovendien zijn veel winkels nu toch gesloten is de keuze beperkt. De tweede is dat je iemand alsnog met iets leuks kan verrassen zonder dat je hierbij bij degene thuis hoeft te komen. Iemand ontvangt je verrassing namelijk gewoon in de brievenbus! Kies jij voor een borrelbox, een doosje tulpenbollen, een chocoladeverrassing of een fotolijstje met droogbloemenboeket? Er zijn zo ontzettend veel leuke en originele cadeau suggesties verkrijgbaar. Bekijk zelf ook eens het complete assortment bij Bol.com!

In tijden van Corona een cadeautje sturen is leuk en origineel met een brievenbus cadeau!

Welk brievenbus cadeau kies jij?

Als je kijkt binnen het assortiment van Bol dan zie je dat er enorm veel brievenbus cadeau suggesties zijn. Variërend van iets met chocola en andere zoete lekkernijen tot iets decoratiefs voor in huis, van een hartige borrel box tot een tulpenbollen verrassing. Hierdoor kan je voor een ieder wel iets leuks vinden, of het nou voor een man of een vrouw is. Er zijn ook boxen voor speciale gelegenheden zoals kerstboxen of geboorteboxen, gevuld met leuke baby shower items. Je hoeft dus zelf niet op zoek te gaan naar cadeaus in winkels, je hebt je originele cadeau al in de brievenbus box, wat ideaal is wanneer je niet op bezoek kan komen! En mocht je toch iets anders willen geven, dan is een giftcard natuurlijk ook altijd een goede optie. Deze kan je ook in alle soorten en maten en in allerlei thema’s verkrijgen bij Bol.com.

Mijn ervaringen met een brievenbus cadeau

Ik heb zelf meerdere malen via Bol.com een brievenbus cadeau gegeven aan iemand die ik niet kon bezoeken. In tijden van Corona een cadeautje versturen blijft soms gewoon een uitdaging. Toch heb ik voor mijn moeder een borrel box cadeau gedaan, bestaande uit diverse kaaspuntjes, een snackbox met zoutjes en salami worstjes en een mini high beer/wine doosje gevuld met twee smaakjes om je eigen bier/wijn een speciaal smaakje te geven. Ze vond het een fantastische verrassing! Wat zo leuk is, is dat je echt een thema in de box hebt wat leuk verpakt is, origineel is en er ontzettend leuk uitziet. Bovendien hoefde ze er niet voor tuis te zijn om het te ontvangen. Het cadeau viel in goede aarde, dus als jij ook iets leuks zoekt wat makkelijk is om te versturen, dan kan ik je een brievenbus cadeau van harte aanbevelen!