Mijn D-mannose blaasontsteking ervaringen

d-mannose blaasontsteking ervaringen

Heb jij regelmatig last van een blaasontsteking en ben je op zoek naar een methode om dit preventief te kunnen voorkomen? In dit artikel vertel ik mijn D-mannose blaasontsteking ervaringen tot nu toe. Zelf gebruik ik nu ongeveer een jaar de Herbafarm D-Mannose, welke je bij Bol.com kan bestellen. Een potje kost €21,84 en er zitten 100 capsules van 250mg in. Wat ik fijn vind aan deze hoeveelheid is dat je zelf de dosering kan bepalen. Bij De Tuinen bijvoorbeeld verkopen ze pillen van 1000mg, wat ik voor onderhoud aan de blaas aan de hoge kant vind. Twee voedingssupplementen van 500mg vind ik voldoende! In dit artikel vertel ik meer over wat dit voedingssupplement exact doet, waarom het zo goed helpt bij blaasklachten en wat mijn eigen ervaring ermee is sinds ik het dagelijks slik. Ik kan vast verklappen dat dit product voor mij een wereld van verschil betekent!

Mijn D-mannose blaasontsteking ervaringen zijn tot nu toe super positief! Bestel 100 stuks voor €21,84!

Wat is D-Mannose precies?

Voor wie niet is wat D-mannose is en wat het doet: het is een omgekeerd suiker wat van nature door het lichaam nauwelijks wordt opgenomen uit voedsel, zoals ananas. Maar dit suiker (waar overigens geen suiker in zit), is wel ontzettend goed voor het behoud van je blaas. Omdat de nieren en blaas D-Mannose vrijwel direct uitscheiden, heeft de blaasfunctie en urinewegen een zwakke weerstand van nature. Hierdoor kan er snel een blaasontsteking ontstaan wanneer het in aanraking komt met de E-coli bacterie, bijvoorbeeld na seksueel contact. Vooral bij vrouwen komt een blaasontsteking zeer regelmatig voor, en meestal wordt er dan een antibioticakuur zoals Furabid voorgeschreven ter medicatie. Er zijn zelfs vrouwen die na seksueel contact preventief een antibioticapil slikken om een ontsteking of urinewegeninfectie te voorkomen. Dit is natuurlijk een aanslag op je lichaam en een natuurlijke pil ter preventie zou vele malen een betere optie zijn. Ik heb hier veel research naar gedaan en ook mijn natuurdrogist om advies gevraagd. Hij zei dat D-Mannose is hiervoor het beste op de markt is. Na veel positieve ervaringen van anderen gelezen te hebben besloot ik zelf ook ter ondersteuning D-Mannose te nemen.

Mijn ervaringen met D-mannose

Inmiddels slik ik ruim een jaar elke dag 2 keer een D-Mannose pil voor onderhoud van mijn blaas. Mijn D-mannose blaasontsteking ervaringen zijn tot nu toe enorm positief. Vaak heb ik last van een overactieve en gevoelige blaas. Na een aantal dagen D-Mannose slikken merkte ik dat dit al een stuk rustiger was. Ook de blaasontstekingen kwamen minder frequent voor. Voor mij was het helaas gebruikelijk om 1 keer per twee maanden een blaasontsteking te hebben. Nu was dit er nog maar 1-2 per jaar, waarvan de klachten ook vele malen minder ernstig waren. Wanneer ik blaasklachten voel opkomen, slik ik gerust drie maal daags 4 pillen, want ze zijn toch natuurlijk. Er geldt een maximum van 20 pillen per dag. Ook na seksueel contact slik er een paar extra. Dit werkt fantastisch! Ik kan iedereen die regelmatig te kampen heeft met blaasklachten, een ontsteking of urinewegeninfectie van harte aanbevelen om eens D-Mannose te proberen. Het werkt ondersteunend, pijn verlichtend en preventief op natuurlijke basis.

Dit vind je misschien ook leuk: