De 3 beste getinte moisturizers voor een gevoelige huid

beste getinte moisturizers gevoelige huid

Ik hou van een goed getinte moisturizer. Ze zijn de perfecte crossover tussen een basische hydraterende crème en een foundation, waarbij de ene niet de dekking biedt die ik wil om mijn hyperpigmentatie te bedekken, en de andere zwaar genoeg is om elke keer dat ik hem draag een uitbraak te riskeren. Als je een wispelturige huid hebt zoals ik, kan het vinden van de beste getinte moisturizer voor de gevoelige huid een hele uitdaging zijn – maar daarom heb ik deze lijst samengesteld. Of je nu een gevoelige huid hebt die bijna te droog is om te functioneren, of je bent op zoek naar wat extra verhullende kracht voor vervelende puistjes en hardnekkige littekens, deze getinte moisturizers zullen zeker verlichting bieden voor alle soorten gevoelige huid.

Bovendien heb ik geprobeerd opties te kiezen met een zo groot mogelijke verscheidenheid aan tinten, omdat het in een post-Fenty Beauty-wereld onaanvaardbaar is dat een getinte make-up alleen wittere bleke tinten geeft. Helaas zijn veel van de best getinte moisturizers en BB-crèmes van Aziatische schoonheidsmerken die alleen geschikt zijn voor lichtere kleurschakeringen, dus als ik jullie vertel dat ik op internet heb gezocht naar levensvatbare producten voor mensen van alle huidskleuren, kun je maar beter geloven Ik heb het echt heel erg gedaan. Of je nu kiest voor een van de twee getinte moisturizers of de ene BB-crème die ik als bonus heb toegevoegd – ja, ik weet dat het geen getinte moisturizer is, maar waren er geen regels om te overtreden? – Ik garandeer je dat je dit tabblad sluit als je het perfecte product voor je gevoelige huid hebt gevonden.

Top 3 beste getinite moisturizer voor de gevoelige huid

1. bareMinerals Hydrating Gel Cream

De allround best getinte vochtinbrengende crème voor een gevoelige huid (en mijn echte holy grail product)

beste getinte moisturizer voor een gevoelige huid

Toen ik vorige maand deze getinte moisturizer kocht verwachtte ik niet dat ik verliefd zou worden. Maar ik ben erg blij om te kunnen melden dat de bareMinerals Hydrating Gel Cream en ik stabiel blijven, en we zijn nog nooit zo gelukkiger geweest. Hete dag? Gel crème. Harde wind? Gel crème. Storm? Gel crème. Bovendien is het super zacht, wordt het geleverd in 16 kleuren, bevat het SPF 30 (want wat is een gevoelig huidproduct zonder voldoende bescherming tegen de zon?), En is het vrij van geurstoffen, parabenen, minerale oliën en dierlijke bijproducten. Als u op zoek bent naar de beste getinte moisturizer voor een gevoelige huid die echt goed is voor uw huid en uw harige vrienden, dan is dit precies wat u zoekt.

Verkrijgbaar in: Opal 01, Birch 1.5, Vanilla 02, Buttercream 03, Suede 04, Wheat 4.5, Natural 05, Bamboo 5.5, Ginger 06, Desert 6.5, Tan 07, Dune 7.5, Spice 08, Terra 8.5, Chestnut 09, Sienna 10 .

2. Laura Mercier Tinted Moisturizer 

beste getinte moisturizer voor een gevoelige huid

Ik weet dat de prijs rond de €70 ontmoedigend lijkt, maar afgezien van dit feit is deze getinte moisturizer van Laura Mercier eigenlijk super redelijk geprijsd voor een prestigemerk. Plus, met zo’n sterk gepigmenteerd product, zal een kleine hoeveelheid het lukken, dus een fles zou maanden mee moeten gaan zonder dat je hem opnieuw hoeft aan te schaffen. Deze vochtinbrengende crème is een andere geweldige optie voor mensen met een gevoelige huid die ook een relatief indrukwekkend kleurbereik heeft en bovendien olievrij is, wat betekent dat het een uitbraak niet verergert of je T-zone vettig maakt. Hoewel dermatologen een SPF van ten minste 30 aanbevelen voor een product om voldoende bescherming tegen de zon te bieden, is sommige SPF absoluut beter dan geen, en dit product is licht genoeg om te combineren met je favoriete snel absorberende zonnebrandcrème zonder dat je make-up er opgestapeld uitziet. -on of zwaar. Deze formule is niet-comedogeen, bevat vitamine E om de huid te voeden en zorgt voor een semi-matte finish, waardoor het ideaal is voor gebruik het hele jaar door, maar vooral bij warm weer goed is.

Verkrijgbaar in: Porselein, Blush, Nude, Bisque, Cameo, Sand, Natural, Fawn, Oker, Tawny, Amandel, Caramel, Tan, Walnut, Mocha.

3. Bella Terra Satin Touch BB Cream

beste getinte moisturizer voor een gevoelige huid

Ik ga niet liegen – toen ik zag dat dit een van de best beoordeelde BB-crèmes op Amazon was, was mijn eerste gedachte: “Bella Terra? Wie is zij? Ik ken haar niet.” Een snelle Google-zoekopdracht toonde aan dat de schoonheidscrème van Bella Terra letterlijk de halve prijs is op Amazon in vergelijking met de dollarbedragen die op hun eigenlijke website worden vermeld, dus Bella Terra? Leuk je te ontmoeten.

Dit product biedt een opbouwbare dekking – zodat je precies kunt bepalen hoeveel tint je wilt en nodig hebt – en SPF 15 voor een beetje extra bescherming tegen de zon (maar zorg ervoor dat je je favoriete zonnebrandcrème aanbrengt als je van plan bent buiten te zijn). Bovendien is deze beste getinte moisturizer voor een gevoelige huid wreedheidvrij en geformuleerd zonder alcohol of verzwarende olie uit te drogen, waardoor het perfect is voor mensen met een gevoelige huid die op zoek zijn naar een alles-in-één getinte hydrator. Toegegeven, het schaduwbereik voor deze BB is lang niet zo indrukwekkend als de eerder genoemde getinte moisturizers, maar voor een BB-crème zijn drie lichtere opties en drie donkere opties eigenlijk beter dan de industriestandaard. Vertrouw me, ik weet dat dit absoluut gruwelijk is, maar daarom nam ik niet eens de moeite om merken te noemen die niet minstens hetzelfde aantal lichtere en donkerdere huidopties boden.

Verkrijgbaar in: Fair, Light, Medium, Medium Tan, Dark Tan, Dark.

Ook populair: Waarom serum gebruiken? Dermatologen leggen het ons uit!