De 9 beste parfum dupes van klassieke parfums

beste parfum dupes

De laatste tijd ben ik op een missie geweest om goedkopere alternatieven te vinden voor make-upproducten waar ik van hou. Voor mij is dit logisch om drie redenen: 1. Het voedt mijn slimme aard en brengt me vreugde 2. Ik heb een veel goedkopere back-up als mijn favoriete product op is en 3. Ik hou van ‘dupes’ voor lichtzinnig gebruik … je kent het gebruiken bij niet-speciale gelegenheden en om een ​​handtas in te gooien zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het er beschadigd of versleten uitziet. Van mijn favoriete bronzer tot eindeloze Charlotte Tilbury-producten, ik ben een geobsedeerde vrouw en dus concentreer ik me nu op het duperen van mijn meest versleten geuren, opnieuw die ik in mijn tas kan gooien, spuit rijkelijk en gebruik wanneer ik daar zin in heb, want de uitgaven met de beste parfum dupes zullen altijd laag zijn!

Lijst met de 9 beste parfum dupes aller tijden

Hieronder vind je nogal wat geur-dupes voor enkele van mijn favorieten die allemaal in de categorie ‘cultklassiekers’ passen, dus ik dacht dat ik er iets aan zou toevoegen en er een overzicht van zou maken van de beste cult-klassieke parfum dupes – ik Ik hoop dat je hier een parfum dupe vindt voor je eigen favoriete parfum.

1. Chanel Coco Mademoiselle en Lidl Suddenly Madame Glamour

beste parfum dupes

De oriëntaalse bloemengeur van Chanel is er een die direct herkenbaar is als je hem eerder hebt gedragen. Het is ook heerlijk bedwelmend en langdurig, waardoor het een dagelijks parfum is voor veel Chanel-geurfans. Maar toen ik een aantal jaar geleden Lidl’s £ 3,99-versie rook, kon ik niet geloven hoe vergelijkbaar het was. Hoewel de fles er vrij goedkoop uitziet en hij ruikt naar een lichtere versie (waar sommigen misschien de voorkeur aan geven), is de geur praktisch hetzelfde. Een moeilijk te vertellen dupe is niet het echte werk!

2. Marc Jacobs Daisy en Avon Eve Truth

beste parfum dupes
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Marc Jacobs Daisy is in de loop der jaren behoorlijk iconisch geworden en dat is niet voor niets. Dit zoete bloemige parfum is opbeurend en perfect voor de lente- / zomermaanden. Het is ook een geur die je, als je hem hebt gedragen, hem onmiddellijk herkent bij anderen! Maar gelukkig is er een behoorlijk indrukwekkende dupe van Avon die net is geland die precies hetzelfde ruikt en in feite is gemaakt door de Franse parfumeur Laurent Le Guernec, die daadwerkelijk aan een Marc Jacobs-geur heeft gewerkt! Ik moet deze betaalbare dupe nog ruiken, maar de beoordelingen zeggen dat het perfect is, dus ik wil het graag uitproberen. Doet Avon nog steeds hun ‘krabben en ruiken’ geurende pagina’s?

3. YSL Black Opium en Superdrug Layering Lab Exotic

beste parfum dupes
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Als je van intense zoete maar pittige geuren houdt, dan heb je hopelijk YSL Black Opium geprobeerd. Dit is een verbluffende geur die in de loop der jaren aan populariteit heeft gewonnen, maar helaas met een behoorlijk hoog prijskaartje. Maar dankzij Superdrugs nieuwe Layering Lab Body Mist’s is er nu een goedkope dupe die eigenlijk precies zo ruikt! Ja, het klinkt te mooi om waar te zijn, maar geloof me, niemand zal het verschil weten! Het enige nadeel is dat het niet zo lang meegaat, maar dat kan zeker over het hoofd worden gezien voor het prijskaartje .

4. Viktor & Rolf Flowerbomb en Milton Lloyd Summertime

beste parfum dupes
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Flowerbomb is een van mijn favoriete geuren aller tijden die ik draag voor speciale gelegenheden en als ik zin heb! Het is diep, het is rijk en het is bloemig met een peperige twist en I LOVE IT! Maar zoals alle premuimgeuren brengt het een behoorlijk prijskaartje met zich mee, en hoewel ik het altijd terug zal kopen, zou ik graag een dupe hebben die ik in mijn handtas kan gooien om de hele avond bij te vullen. Dit is waar Milton Lloyd’s Summertime om de hoek komt kijken. Hoewel het er niet zo uitziet, is het eigenlijk exact dezelfde geur met minder sillage. Ik heb nu een paar Milton Lloyd-geur-dupes geprobeerd en ze hebben allemaal indruk op me gemaakt, dus ik zal dit zo snel mogelijk oppikken. Ik kan echt niet wachten om het te proberen!

5. Thierry Mugler Alien en Superdrug Layering Lab Blossom – In de winkel

beste parfum dupes
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Ik heb deze dupe genoemd in mijn recente beste dupes van 2019-post en dus kon ik het hier niet weglaten, omdat ik weet dat Thierry Mugler Alien een favoriet van velen is. Het is ook zo’n unieke geur die heel herkenbaar is en daarom ben ik zo onder de indruk van Superdrug’s Layering Lab-assortiment, dat erin slaagt om zo’n vergelijkbare geur te bereiken. Omdat dit zo’n geweldige dupe is, is het allemaal uitverkocht op de Superdrug-website en veel Superdrug-winkels, maar als je van Thierry Mugler Alien houdt, zou ik het serieus aanraden om het op te sporen. Iedereen die deze bodymist ruikt, staat versteld!

6. Jo Malone Pomegrante Noir Primark Pomegranate and Black Tea 

beste parfum dupes

Samen met Aldi heeft Primark een hele ‘Jo Malone’-geïnspireerde reeks geuren, dus hoewel je misschien naar Primark wilt gaan om ze allemaal te ruiken, dacht ik dat ik een dupe zou delen voor Jo Malone’s meest geliefde geur – Pomegrante Noir. Dit is een diep geparfumeerd fragment dat slim is bedrogen door Primark en hoewel het niet perfect is, is het vergelijkbaar en is het zonder twijfel die paar euro waard!

7. Lancome La Vie Est Belle en Lidl Aura En Rose – In de winkel

beste parfum dupes
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Lancome’s La Vie Est Belle is de kenmerkende geur van mijn moeder, dus toen ik Lidl’s Aura En Rose probeerde, was ik geschokt over hoe vertrouwd het rook … en toen besefte ik – het is een dupe! Zoals je kunt verwachten met zulke goedkope parfums, is de sillage / uithoudingsvermogen veel minder, maar bij de eerste toepassing is het net zo sterk en vervaagt het tot iets zachter dan de originele geur. Lidl’s Aura En Rose is een totaal verborgen juweeltje dat veel meer liefde verdient.

8. Estee Lauder Bronze Goddess en Next Summer Sun

beste parfum dupes
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Kom zomer Estee Lauder’s Bronze Goddess is geliefd bij velen en niet voor niets – het is zomer in een fles! Dit is een dromerige geur die een gevoel van warme dagen en vakanties geeft met een mix van bloemen en kokosnoot. Maar wat als er een dupe was ?! Dankzij Next hebben we Summer Sun, die net zo strandachtig en prachtig is! Het is ook zo veel goedkoper! Kanttekening: de volgende zijn de underdogs van geur-dupes, dus het is de moeite waard om de winkel in te gaan om ze allemaal uit te proberen!

9. Dior J’adore en Zara Rose

beste parfum dupes
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Dior J’adore bestaat al jaren en is een luxe ruikende geur. Het is ook een geur dat als je er van houdt, je er trouw aan bent. Maar een goedkope dupe kan geen kwaad, toch? Vooral als je Dior J’adore leuk vindt, maar de prijs nooit zou kunnen rechtvaardigen. Nogmaals, Zara is een van die highstreet-retailers die bekend staat om het af en toe bedriegen van een paar geuren en hoewel de naam en de fles deze dupe niet weggeven, is het meer dan vergelijkbaar met J’adore voor slechts €10! Een mooie afsluiter in deze lijst van beste parfum dupes aller tijden.

Ook populair: Top 10 beste parfum van Kruidvat die het langst blijft hangen