De beste beauty producten van 2021 volgens Amazon.com

beste beauty producten 2021

Amazon is internationaal gezien zo’n beetje een go-to voor alles, inclusief make-up! Maar hoewel de schoonheidsafdeling nog steeds een chaotische mengelmoes is, zijn er eindeloze drogisterijproducten tot merkloze huidverzorging en accessoires om te ontdekken dat het voelt als een grot van Aladdin in plaats van een warboel! Dus ik dacht dat ik me zou verdiepen nadat ik vorige week een van de bestverkochte make-upproducten van Amazon opnieuw had gekocht en nu zes van de best verkopende schoonheidsproducten met jullie zou delen! Van sommige producten had ik echt niet verwacht dat ze zo geliefd en gekocht zouden zijn als ze zijn. Gelukkig zijn deze beste beauty producten van 2021 in Nederland ook gewoon bij Bol.com verkrijgbaar.

Lijst met de 9 beste beauty producten van 2021

1. Eylure Dybrow Dye Kit

beste beauty producten 2021

Het best verkopende product op de schoonheidsafdeling van Amazon is Eylure Eyebrow Dye Kit. Dit is verrassend en aan de andere kant niet, want hoewel het een behoorlijk saai ‘onderhoud’ soort product is, werkt het echt en ik heb het volgens mijn account in 2014 zelfs bij Amazon gekocht.

Met bijna 2.000 beoordelingen, waarvan 80% 4-5 sterrenrecensies zijn, als je op zoek bent naar een wenkbrauwverf op Amazon, dan is dit waarschijnlijk deze. De verpakking en naam van het product is echter onlangs veranderd (van Eylure Dylash naar Eylure Dybrow) en zegt dat het niet meer kan worden gebruikt om wimpers te verven in overeenstemming met de nieuwe EU-regelgeving, maar geliefde fans van het product zeggen dat geen van de ingrediënten is veranderd!

Persoonlijk zou ik niet het risico nemen om mijn wimpers te verven met welk product dan ook, tenzij iemand het voor me aanbrengt met mijn ogen stevig gesloten, maar ik kan bevestigen dat Dybrow verbazingwekkend goed werkt in het kleuren van de wenkbrauwen zonder de omringende huid te verven en is net zo goed als naar een professional ervoor, oh, en het geeft ongeveer 10-12 applicaties!

2. Blackhead Remover Vacuum

beste beauty producten 2021
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De verkoop van apparaten voor mee-eterverwijderaars is met maar liefst 40.000% gestegen op Amazon, dus met dat feit is het geen verrassing dat deze gadget op dit moment een van de best verkopende schoonheidsproducten is. Maar is het wel veilig?

Ik weet dat hoewel ik geneigd ben mee-eters uit mijn t-zone te willen halen en begrijp hoe aangenaam het is om te zien hoeveel olie en smurrie je van je gezicht kunt verwijderen, ik besef dat ze gewoon binnen enkele dagen terugkomen en dat er een hoeveelheid trauma waar je je huid onder legt.

Maar is het gebruik van een poriënvacuüm milder en veiliger om op de huid te gebruiken? Volgens sommige zelfs positieve recensies kan het apparaat bij overmatig gebruik de huid zelfs kneuzen! Dus als je dit product hebt geprobeerd, zou ik zeggen dat minder zeker meer is en als een porie niet ontstopt, kun je het het beste met rust laten. Het is ook vermeldenswaard dat dermatologen hebben gewogen en hebben verklaard dat het gebruik van dit soort afzuiging de huid erg uitdroogt en het beste kan worden vermeden als u een soort zuur of retinoïde gebruikt, omdat uw huid veel te gevoelig zal zijn.

3. Neutrogena Hydro Boost Water Gel

beste beauty producten 2021
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Dit was mijn recente heraankoop waar ik een grote fan van ben en volgens Amazon zijn dat ook veel andere klanten! Met 700 overwegend positieve lovende recensies, is dit echt een drogisterij-juweel voor drogisterijen dat ik ten zeerste zou aanraden om te proberen als je van hydraterende lichtgewicht huidverzorging houdt.

Hoewel dit een vrij eenvoudig product is, bevat het een goede hoeveelheid hyaluronzuur, wat in wezen is wat de huid nodig heeft; hydratatie! Het is ook vrij van vervelende dingen waarvan ik denk dat dat de reden is waarom zoveel mensen er zo goed mee overweg kunnen. Dit is een Amazon-bestseller waar ik echt niet verbaasd over ben!

4. OSMO Intensive Deep Repair Mask 

beste beauty producten 2021
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Ooit gehoord van Osmo’s Intensive Deep Repair Mask? Ik kwam het een paar jaar geleden online tegen en ontdekte dat het een a-mazing haarmasker is voor droog haar, ook al moet ik het nog in een fysieke winkel zien!

Voor de lage prijs is dit zo goed als het wordt zonder zwaar siliconen te zijn. Het voelt rijk en romig aan zonder te zwaar op het haar te zijn en als klap op de vuurpijl heeft het een geweldige vanille geur en een parelmoer uiterlijk! Met slechts 700 recensies is dit een geliefd haarmasker op Amazon en ik koop het helemaal opnieuw nu ik me herinner hoe goed het eigenlijk is! Zeker een plek waardig in deze lijst met beste beauty producten van 2021.

5. Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Liner

beste beauty producten 2021
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Wanneer een product op Amazon zo goedkoop is, vraag je je af of het gewoon een add-on-item is om de drempel van £ 20 voor gratis verzending te overschrijden of dat het eigenlijk gewoon een heel goed budgetproduct is. En als je door een handvol van de bijna 2.000 klantrecensies kijkt, is het vrij duidelijk om te zien dat het de laatste is, met deze goedkope Rimmel zwarte eyeliner die gewoon een product is dat doet wat het zegt.

Als liefhebber van drogisterijproducten en van Rimmel ben ik verrast dat ik deze eyeliner nog nooit heb geprobeerd, maar uit recensies blijkt dat het een echte zwarte voering is die behoorlijk waterbestendig is en een leuke extra heeft van een smudger brush aan het tegenovergestelde zelfs. Dit lijkt echt een verborgen juweeltje!

6. 15pcs Marble Makeup Brush Set

beste beauty producten 2021
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Net als eBay heeft Amazon veel merkloze make-upborstelsets en uit eerdere ervaringen zijn ze over het algemeen van zeer goede kwaliteit. Dus in zekere zin ben ik niet verrast om deze willekeurige penseelset te zien als een van de best verkopende make-upproducten van Amazon.

Als je uitkomt op minder dan 50 cent per penseel, zou je waarschijnlijk niet geloven dat deze van goede kwaliteit zouden kunnen zijn, maar uit de massa positieve recensies en klantenfoto’s is het duidelijk dat dit behoorlijk fatsoenlijke penselen zijn voor de prijs – vooral de gezichtsborstels qua uiterlijk ervan.

Als je wat nieuwe blending brushes nodig hebt, dan zijn deze voor enkele euro’s zeker de moeite waard! Een topper in dit overzicht van de beste beauty producten van 2021.

Ook populair: Beste natuurlijke shampoo voor gekleurd haar: Pureology