Kleurbeschermende shampoo: Moroccanoil Color Complete!

kleurbeschermende shampoo

Het uitproberen van een frisse, nieuwe haarkleur kan allerlei opwindend zijn, maar na een paar weken, of zelfs dagen, kan die verbluffende kleur waar je zo verliefd op was nadat je de salon hebt verlaten, er dof en een beetje plat uit gaan zien. Maar dat betekent niet dat je tussen salonbezoeken door moet stoppen met levendige kleuren. Moroccanoil staat bekend om zijn haarverzorgende haarproducten met arganolie en heeft een missie om gekleurd haar te redden met de gloednieuwe kleurbeschermende shampoo genaamd Moroccanoil Color Complete.

Deze nieuwe collectie van Moroccanoil biedt een revolutionaire benadering van haarverzorging door kleurafbraak, kleurverandering en kleurvervaging aan te pakken met een compleet assortiment producten voor in de salon en thuis. Dit holistische haarverzorgingsregime is bedoeld om uw kleur te behouden door dagelijkse bronnen van kleurverlies, zoals chemische schade, mechanische schade, oxidatie en warmtestyling, te bestrijden, waarvan bekend is dat ze allemaal de levendigheid en rijkdom van gekleurd haar negatief beïnvloeden.

kleurbeschermende shampoo

Waaruit bestaat de Moroccanoil Color Complete set?

De vijf producten in het assortiment maken gebruik van de nieuwe ArganID-technologie die arganolie diep in de cortex van het haar laat doordringen en helpt bij het herstellen en verzegelen van lokken voor optimaal kleurbehoud. De Color Complete routine begint met de Moroccanoil ChromaTech PRIME. Dit helpt de kleurafzetting te verhogen voor meer gelijkmatige resultaten en tegelijkertijd de hoofdhuid te kalmeren om ongemak tijdens het kleuren te minimaliseren. Stap 2 vindt ook plaats met de Moroccanoil ChromaTech POST die de kleur verzegelt voor langdurige retentie met behulp van de baanbrekende COLORLINK-technologie, die de haarkleur vasthoudt en tegelijkertijd een beschermend schild rond uw lokken vormt.

Voor een langdurigere kleur verleng je je regime met drie eenvoudige producten voor thuis die je kleur helpen behouden, behouden en beschermen. Stap 3 en 4 zijn de Moroccanoil Color Continue Shampoo en Conditioner, die ook zijn voorzien van COLORLINK-technologie om uw haar continu te herstellen, herstellen en voeden, de kwaliteit te verbeteren en te resulteren in effectief kleurbehoud. Werk ten slotte af met The Moroccanoil Protect & Prevent Spray voor maximale preventie van vervaging en onbezonnenheid. Dit product functioneert als een leave-in conditioner en schild, en geeft het haar een glanzende glans.

Deze set heeft veel lovende reviews op internet en is zo’n beetje het beste kleurbeschermende shampoo om in te investeren als je lang wilt genieten van je haarkleur. Je kan de gehele lijn met producten op bol.com bestellen.

Ook populair; Krultang met koude lucht: Dyson Airwrap Styler review